Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kende.peter

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018 novemberében adtam be a keresetlevelet a Magyar Állam ellen, a hajléktalanságot kriminalizáló törvénykezése miatt. Kértem, a Törvényszék állapítsa meg, hogy Alperes Magyar Állam − azzal, hogy az Alaptörvény hetedik módosításában, valamint az annak végrehajtására általa hozott további…..
MÉGIS VAN REMÉNY: A KÚRIA HELYT ADOTT FELÜLVIZSGÁLATI KÉRELMEMNEK, ÍGY ÚJRAINDUL A KÉT KÖZÉRDEKŰ KERESET (AZ OTP ÉS AZ UNICREDIT ELLEN) A DEVIZA-ELSZÁMOLÁSÚ PEREKBEN   2012 októberében vette át a Fővárosi Törvényszék az általam kidolgozott 22 oldalas két közérdekű keresetet, az OTP (és az…..
Amiképpen közérdekű keresetet dolgoztam ki és adtam be a Fővárosi Törvényszékre az UniCredit Bank ellen (http://kendepeter.blog.hu/2013/02/09/kozerdeku_kereset_az_unicredit_bankkal_szemben#c19008025), természetesen megtettem ezt az OTP Bank-kal szemben is - a Devizaadósok…..
Ügyfelem, Nyári Zsolt számára A BRFK alperessel szembeni személyiségi jogi perben azt dolgoztam ki, hogy a rendőrség nap mint nap törvénytelenül – mivel indokolatlanul – bilincsel meg embereket. Amikor a rendőrség nem vizsgálja alaposan, hogy valóban fennállnak-e a…..
    Vajnai Attilával és Nyári Zsolttal hármasban úgy döntöttünk, pert indítunk amiatt, hogy a Jobbik Magyarország létezésével nem szállnak szembe mindazok, akiknek pedig – a mi álláspontunk szerint – ez kötelessége lenne. A kereset első változata 2011 szeptemberében…..
  2011 augusztusában a Magyar Sziget nevű „rendezvényen” Tyirityán Zsolt, a Betyársereg nevű paramilitáris, a Jobbik-kal bensőséges szövetségi viszonyt ápoló újnáci szervezet vezetője olyan kijelentésekre ragadtatta magát, amelyek – sokan úgy hittük – az…..