Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargalukrécia

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országos trafikmutyival szembeni ellenérzéseiket néhányan végtelenül egyszerű módon fejezik ki: sima fehér A/4-es lapokra felírt "Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik!" üzeneteket ragasztottak ki a fővárosban több érdekes helyre. Kapott a Magyar Nemzet ügyfélszolgálata,…..
vargalukrécia 2013.05.15 18:37:06
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:

2014:
Soha nem is voltak trafikok. Mióta az eszemet tudom, sőőőt, mindig is csak Nemzeti Dohányboltok voltak. :-)
"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is; aki uralja a jelent, az uralja a múltat is."
A hagyományoknak megfelelően immáron 15. alkalommal értékelte a miniszterelnök hazánk teljesítményét. Bár épp a tegnapi napon hozta nyilvánosságra az Európai Unió, hogy nem bízik a magyar hiánycél 3 százalék alatti tartásában, illetve az 1 százalékos gazdasági…..
vargalukrécia 2013.02.23 13:07:19
@a katona fehérben: Akkor más hiba nincs. Örülök, hogy a tényekkel nem vitatkozol, ezek szerint az rendben. És ez a lényeg.
vargalukrécia 2013.02.23 23:25:34
@a katona fehérben: Ja, az más. :-)
A héten a kötvényvásárolók éppen nem kölcsönadnak nekünk, hanem a győztes szabadságharcunk eredményeként, 5,5 százalékos hozamra hadisarcot fizetnek majd... Magyarország kétmilliárd dollár értékben bocsáthat ki dollárkötvényt a hét második felében, azt követően, hogy…..
vargalukrécia 2013.02.05 21:29:17
@perna: Hát, neked nem osztott észt a jóisten, az tuti. De legalább így fel se fogod, hogy beégsz.
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
vargalukrécia 2012.12.23 00:57:53
@jotunder: :-D
Huhhhh, ez mostan aztán tényleg töviről- hegyire el lett magyarázva, aki ezek után sem érti, az hülye... :-)
A kerdem.blog.hu-n keménykednek a diákokkal és a rektorokkal,  átlagos, kereszténydemokrata fiatalok. Amikor éppen nem buziznak az Alkotmánybíróság előtt. Telik vele az idő. A blogból nem pontosan derül ki, hogy kik ők. Segít a gugli. Általában átlagos, kereszténydemokrata…..
vargalukrécia 2012.12.22 18:46:56
@Prof. Dr. Simon Templar: Köszi az idézetet, pontos meglátás, de nem hinném, hogy ez a fajta a II. vh után alakult ki...
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
vargalukrécia 2012.12.20 23:42:58
Nem kis megrökönyödést keltett az IMF delegációban, amikor az amúgy unortodox megoldásairól híres Orbán Viktor a mintegy 20 milliárd eurós IMF-hitelt egy lyukas gumicsónakkal kívánta visszafizetni. Az ügyben természetesen nyomozás indult, és a következőket állapították…..
Szerkesztőségünk a minap teljesen jogos kirohanást tett, miszerint „Utcára, egyetemisták, utcára gimnazisták!”, ám lelkes idealistákként nyilván nem gondoltunk bele mélyebben a címzettek szellemi-lelki valójába. Jelen pillanatban ugyanis nincs kétségbeejtőbb társadalmi…..
vargalukrécia 2012.12.10 12:05:35
A poszt minden szavával egyetértek. De azért mintha elkezdődne valami... Ugyan kicsit sárga, kicsit savanyú..., de a miénk. :-)

atv.hu/belfold/20121210_tiltakozas_szegedi_diakok_elfoglaltak_a_kormanyhivatalt

Mondjuk nem értem, miért nincsenek még hozzászólások, hiszen elég éles, provokáló véleményt fogalmaz meg a posztoló...
Mondjuk Fatér Ambrus beszélgetése is több mint kínos volt Kálmán Olgával:

atv.hu/cikk/video-20121207_fater_ambrus
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
vargalukrécia 2012.12.02 11:38:34
@Geza: :-D
Ez jó volt, Géza! De ezek ehhez is nagyon hülyék. Szerintem a jogi diplomát is úgy intézték el neki a haverok.
Nívó Szidjuk együtt az LMP-t! 2012.11.19 11:13:35
Esküszöm, a fene nem akart a témáról írni, így is ezzel van tele a magyar sajtó és blogoszféra, hogy miért nem akar egy parlamenti küszöb környékén táncoló pártocska csatlakozni a még csak nagy szavak mentén létező volt miniszterelnök fémjelezte politikai mozgalomhoz, de…..
Subba Síntisztító a Bartókon 2012.11.16 14:34:11
Egy szál atlétában, egy alsógatyában vödörrel négykézláb mossa a villamos sineket a fickó a Bartókon. Leírtam, mret nem hiszem el. EZ VAN!! ..
vargalukrécia 2012.11.17 15:56:34
@Dr. Panasz Muki: És köszi, meg mindenki másnak is.
  – A finanszírozás átalakítása nem tűr halasztást, ám ezzel kapcsolatban nem árt tisztázni néhány félreértést. Az államnak nem áll szándékában teljesen kivonulni a felsőoktatásból, józan ésszel elképzelhetetlen, hogy például a tanárképzésben ne nyújtson…..
vargalukrécia 2012.10.06 14:11:06
@jotunder: Ezzel részben vitatkoznék. A lányom a 2. évet kezdte angliai egyetemen diákhitellel. Az összeget átutalják az egyetemnek, (mint nálunk a diákhitel 2- t), a fenntartásához szükséges pénzt pedig a tanulmányai mellett félállásban keresi meg. Nem könnyű, de nem is kell hozzá nagy bátorság. Nagyon kedvező a hitelkonstrukció is, a törlesztésnél sok mindent figyelembe vesznek...
Én örülök hogy elment, csak nagyon hiányzik... Viszont remélhetőleg lesz jövője.
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Nem! Nem arról van szó, amire elsőre gondoltok! Semmiféle eltiltás, bevonás, vagy rendőri intézkedés nincs az történet hátterében, még csak arról sincs szó, hogy felhagytam volna a közúti közlekedéssel. Egyszerűen csak lejárt. Egy apró kis műanyagkötésbe burkolt…..
vargalukrécia 2012.09.08 23:50:18
..
vargalukrécia 2012.09.05 16:55:31
@nyünyüge: Na, ő legalább megkapta megérdemelt jutalmát a seggnyalásért! Tudtam én, hogy nem hiába igyekszik! Lesz ő még MLSZ elnök is, csak így tovább! Fér még valaki a VIP páholyba? :-)
A hozzászólásokban többen szokták előszeretettel (vérmérséklettől és intelligenciától függően eltérő stílusban...) a blog szemére vetni, hogy reklámot csap a külföldre költözésnek. Miközben sok olyan poszt születik és született (az előző helyünkön is), amely nem csak…..
vargalukrécia 2012.09.05 15:42:57
@Whave: Kösz, ez nagyon jó hsz volt!! Minden szavaddal egyetértek. Ezek szerint neked be sem kell kapcsolnod a TV- t, hogy nyomort , kilátástalanságot, elkeseredettséget láss...! És becsüllek, mert bár te jobban élsz, mint az átlag, valószínű, hogy az egykulcsos nyertese is lehetsz, mégsem vagy sem vak, sem érzéketlen mások problémái iránt és gondolom nem csak a szűk környezetedben látsz ehhez hasonló és rosszabb élethelyzeteket...
Információdömpinget zúdított ránk a Fényességes. Többször újra kell olvasni, meg kell nézni, mit az Üvegtigrist, mert egyszerre nem jön át az összes poén. Mindenki leragadt a "félázsiai származékok"-on és a "kigondolnunk más típusú politikai rendszereket"-en, pedig vannak…..
vargalukrécia 2012.07.28 18:14:22
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Kicsit több munkád lesz, na és? :-)
Ez egy ilyen csürhe, félázsiai vadbarmok, nyereg alatt puhított demokrácia se való ezeknek, nem hogy az a másik, a polgári. Most arra kérem a kedves olvasót, hogy hunyja be egy pillanatra a szemét, olvassa el az alábbi rövidke kivonatot egy kórlapról és tippelje meg, hogy mi…..
vargalukrécia 2012.07.28 14:05:21
@tyto: Köszi! Mostanában én is őt olvasom és nagyokat derülök! :-D
Tényleg nem változott itt semmi...

De maroz is nagyon jó volt most (is)!
Hiba volt az országot bóvli kategóriába sorolni, teljesen egyértelmű, hogy sohasem voltunk azok. Az utóbbi egy hét nagy ralit hozott a magyar eszközök számára. Erősödött a forint, zuhantak az államkötvény hozamok. A magyar államkötvények hozamai forintban 7-7,5% körül,…..
vargalukrécia 2012.07.20 14:41:27
@stoppard:
Egyetértek. :-D
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
vargalukrécia 2012.07.19 17:27:32
@zsg?:
Úgy van, nekem is elegem van ezekből a nagyokosokból, ezt senki nem láthatta előre, a bankok sem!
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..
A bizottság megtette a jelentését Schmitt Pál plágiumügyében. De kérdem én, minek?? Mi itt a Nívó blogon eleddig nem foglalkoztunk a plágiumüggyel, de most már nem tudom megállni. Demokráciákban az a szokás, hogy ha alakul egy szakértői vizsgálóbizottság, egy olyan bizottság…..
vargalukrécia 2012.03.29 09:42:32
@Fedor: Tegnap még elhitte... De ma reggelre már más az irány. :) Majd igazodik. Megy ez nekik. De ismerős valahonnan a múltból!
Most, hogy végre szerencsésen megkerült Rakonczay Gábor, akinek eltűnése, majd váratlanul szerencsés előbukkanása sokáig vita tárgy lesz (mindenesetre ha tényleg megcsinálta – és amit őszintén remélek is-, akkor a legnagyobb elismerésem), végre lehet poénkodni is azon,…..
vargalukrécia 2012.03.28 11:26:40
@escéhá: :D Gratula, zseniális!!