Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Memling

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értetlenül meredsz magad elé, ha a barátaid a legújabb technikai kütyükről folytatnak eszmecserét? A zsebedben mindig egy aktuálisan piacra dobott készülék lapul, de úgy istenigazából fogalmad sincs, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne? Nem tudtad, hogy a Balaton Soundhoz…..
Megérkezett a nyár - olvashatjuk lépten-nyomon. Az már nyilván csak részletkérdés, hogy kinézek az ablakon és mintha dézsából öntenék! Annyit leszögezhetünk, hogy ezekben a nyári hónapokban mindenkinél előkerül a fényképező a sublót mélyéről, hiszen nem telhet el úgy…..
E heti interjúnkban lerántjuk a leplet! Kiderül, hogy miért fontos csinos köntösbe bújtatnunk az eladásra kínált terméket, mitől lesz a takonyból reklámfogás, és milyen kreatív módon tudjuk újrahasznosítani a szemetesünk tartalmát. Fogadjátok szeretettel a Csomagolás blog…..
Kezdeném azzal, hogy tegnap este egy igen ízletes és számomra teljesen az újdonság varázsával rendelkező afrikai vörösborral lettem gazdagabb. Történt ugyanis, hogy a Ludwig Múzeum harmadik Art&Wine Lovers programsorozatának keretein belül megrendezett tárlatvezetést követően, sejtelmes…..
A hét bloggere A kézműveslány 2013.06.02 12:46:28
Ezen a héten a PandArte blog ezerarcú szerzőjét mutatjuk be nektek. Fény derül a pandák és a művészet között leledző kapcsolat titkára, megtudhatjátok, hogy hol lehet a legszebb ékszereket kapni Magyarországon és jó kis ötleteket nyúlhattok tőle, ha nehézségetek támad egy…..
A héten Norbival, a Filmsor blog szerzőjével beszélgettünk. A blogon a legfrissebb filmekbe és sorozatokba nyerhetsz betekintést; ha épp nem tudod eldönteni, hogy mit nézz meg este, itt biztosan megtalálod a kedvedre valót!   Nagyon sok filmes blog van, ami egyáltalán nem…..
A hét bloggere Bringára fel! 2013.05.06 09:27:38
A Cycle Chic bloggal készült interjúnkban még a szkeptikusok is megbizonyosodhatnak arról, hogy jó dolog biciklivel közlekedni: négykerekű sofőrjeink megtanulták nem elütni őket, országszerte rengeteg kiépített útvonal áll rendelkezésükre és nem utolsó sorban, ha igazán…..
A hét bloggere Olvasósarok 2013.04.20 10:06:55
Egy barátnőm szokta mondogatni, hogy nincs is annál jobb, mint leemelni a polcról egy vadonatúj könyvet, végiglapozni, hallgatni, ahogy a töretlen oldalak suhannak az ujjainknak engedelmeskedve és beszippantani a friss könyv illatát. Vannak bizony sokan, akik semmi pénzért nem…..
A hét bloggere Zene füleimnek 2013.04.06 14:06:30
Nehéz pontosan meghatározni a zene fogalmát, de abban egyetérthetünk, hogy egy olyan kifejezési forma, ami érzéseket, gondolatokat ébreszt bennünk. Nem hiszem, hogy bárki fel tudna mutatni olyan embert az ismeretségi körében, aki ne hallgatna valamilyen zenét, legyen szó klasszikus,…..
A hét bloggere Kulisszatitkok 2013.03.23 18:24:17
A héten az Otthon, édes blog szerzőjével, Kitzinger Szonjával beszélgettünk. A blogon mindenről olvashatunk, ami lakberendezés, design, fotózás, építészet, utazás. Tovább is van, mondjam még? Első posztod a papírhajó flottáról nem éppen egy bemutatkozó szöveg –…..
Sokáig váratott magára, de végül fél éve útjára indult az Urban Herbalist. A blogon mindenről olvashatunk, ami gyógyít, gyógyír és fitten tart. Na, de elég is a fecsegésből, kérdezzük a szakértőt!  Saját reklámcégedben dolgozol - hogy jött a gyógynövények iránti…..
Egy utazás lehet nagyon sokszínű - legyen szó tengerparti nyaralásról, városnézésről, természeti csodák és a helyi állatvilág felfedezéséről, de a célunk mindig ugyanaz: elszakadni a szürke hétköznapok fogságából. A Világutazó blog szerzője, Enikő írásain keresztül…..
Memling 2013.03.04 10:46:20
Reméljük hamarosan megérkezik Sándor, József és Benedek zsákja a meleggel, mert egyre nehezebb elviselni a szűnni nem akaró hóesést – legtöbben tárt karokkal várjuk a tavaszt. Ha neked is eleged van már a réteges öltözködésből, a reggeli sötétségből, hiányzik a…..
A hét bloggere A pénz boldogít 2013.02.16 14:41:20
„Keményen dolgozunk, küszködünk és gyötrődünk azért, hogy megkeressük, de amit kapunk, az csak papírból van, nincs belső értéke. A pénz csak akkor válik igazán hasznossá, amikor megválunk tőle, elköltjük.” A Vida Feri és Madarász János által fémjelzett Burzsuj blog…..
A hét bloggere Reklámzabáló 2013.02.01 23:20:08
Reggelente, ha álomittasan beérkezünk munkahelyünkre nehéz rögtön a robotolással kezdeni a napot. Elmegyünk a büfébe megvenni az életet mentő kávét, bekapcsoljuk a gépünket és a nap megkezdése előtt még szánunk egy percet magunkra is. E heti interjúalanyunk Moldván…..
Valószínűleg nincs a földkerekségen olyan ember, aki ne álmodott volna gyerekként arról, hogy ostorral a kezében, hetyke kalappal a fején, a legaljasabb sírrablók ellen megküzdve kincsvadászatra induljon. Ha netalántán felnőtt fejjel is pókháló fedte barlangokban akartok…..
Nyakunkon az ünnepek, mindenki főz, csomagol, csinosítja az otthonát. Ha az összes ajándék bekerült a fa alá, és elvégeztük az utolsó simításokat, szánjunk egy percet magunkra, hogy mi is a legszebb formánkban ünnepelhessük a karácsonyt. Fogadjátok szeretettel a makeup blog két…..
Hogy mi jut eszünkbe a karácsonyról? A szeretet, békesség, család ünnepe, ajándékozás, hófedte háztetők, díszesebbnél díszesebb dekorációk, na és persze eszem-iszom, dínom-dánom, terül-terülj asztalkám. E heti interjúalanyunk saját bevallása szerint karácsonykor nagy…..
A hét bloggere Kanapé kiadó 2012.11.26 16:18:21
Ha belegondolunk, rengeteget változott az utazás kultúrája az évszázadok során: kezdetben a nemesek kizárólagos elfoglaltságának bizonyult a világ felfedezése, majd teret hódítottak a vonatok és repülőgépek, a 70-es években a fapados járatok megjelenésével pedig megszűnt a…..
A hét bloggere Vízipók-csodapók 2012.11.12 16:20:06
Tenger, tópart, folyók, hidak, emberek, szobrok, olimpia, trambulin, design, építészet, művészet, természet, városok, szállodák. Hogy mi a közös bennük? A vízpartifejlesztések két bloggerinája erre keresik a választ immár több mint egy éve.  Egyszerre ketten vezetitek a…..
Ha ti is előbányásszátok a padlás mélyéről a pókháló fedte, dohos mesekönyveket, és felcsapjátok az első oldalon, egy varázslatos történetet olvashattok a PopKult blogger-lányairól. Egy mesét a felnőtté válásról, női megérzésekről, sármos színészekről és a hosszú,…..
Irány a konyha és kövesd az utasításokat! Kezdésnek szükséged lesz A Tökéletes zsemlére, ami se nem puha, se nem kemény és szépen meg van pirítva. Ezt vágd félbe. A félbevágott borítás közé egy ízletes, visszafogottan fűszerezett – kizárólag házi készítésű –…..
A hét bloggere Miért pont alma? 2012.10.02 11:02:19
Ezen a héten egy olyan izgő-mozgó, soha szemét le nem hunyó felhőkarcoló-rengetegbe kalauzolunk el titeket, ami ősszel állítólag még varázslatosabb, mint egyébként. Ha nem hiszitek, járjatok utána, vagy kérdezzétek az 548 óra New Yorkban blog tollbamondóit! Miért New York volt…..
Vége a nyárnak, újult energiával térhetünk vissza a dolgos hétköznapokba. Első őszi interjú alanyunk a dekooder volt, ahol egyszerre 10 bloggert faggattunk az egyéniségekről, együttműködésről, írásról, és ötletekről. Kérdéseinkre Hujber-Nagy Aletta, a dekooder…..