Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nnorbi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gagyi koppintásairól és másolatairól hírhedt Asylum újabb B kategóriás filmet készít elő. Ezúttal Tolkien világába (vagy ahogy ők fogalmaztak: reimagined version of JRR Tolkien) kalauzolják el a kitartó rajongóikat, ugyanis júliusban indul az Age of Hobbit forgatása, amelyhez…..
A Hajnalhasadás első felvonásában Bella és Edward összeházasodott, majd rekordsebességgel megszületett gyermekük. A folytatásban a vámpírklánnak a Volturival kell szembenéznie. Ééés Jacob végre pólóban látható, tádáá ..
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
George Lucas pályafutása során mondott már sok mindent, de jó ideje azzal szórakozik, hogy a Star Wars rajongóiról gomboljon le újabb és újabb dollárokat. Néhány hónapja bejelentette, hogy visszavonul, bár ezt inkább csak annak lehetett betudni, hogy közeleg a Red Tails film,…..
nnorbi 2012.05.31 06:24:25
@Lefetyke:

Azért mert nem írtam le mi mindent tett le az asztalra nem azt jelenti, hogy nem is tudok róla. Én a filmes sikereiről beszéltem.......
Réges-régen kiváló feliratok és szinkronok híján az ember fia gyakran futott bele hangalámondásos filmekbe. Megvolt ezeknek is a bája, sőt VHS-en ezerszer néztük végig a rettentően rossz képminőségű alkotásokat, ahol a tisztelt fordító monoton hangon darálja szövegét. Íme…..
Alaposan elszontyolodtak a Tini Nindzsa Mutáns Teknősök rajongói, mikor kiderült, hogy kedvenceikből űrlényeket faragnak a közelgő mozifilmben. Abban biztos vagyok, hogy az alábbi vázlaton először szétröhögik magukat, mielőtt elpityerednének. Kid Cudi rapper twitterén jelezte,…..
Filmdroid Bane sebhelye 2012.01.25 11:06:05
Bane korábban súlyosan megsérült és e miatt folyamatosan erős fájdalmakkal küzdene. Ruhája alatti kis tartályokban olyan gáz kering, ami enyhíti a szenvedését és ez egy csövön keresztül jut el a maszkjába. A Movieweb tette közzé az alábbi fotót, amely Bane sebhelyét mutatja. ..
nnorbi 2012.01.25 11:21:54
 Néhány hónappal ezelőtt még az a hír verte ki a biztosítékot, hogy egyes filmeket csak több napos, hetes vagy akár később láthatunk, mivel Hollywoodban úgy vélik, hogy nálunk kerül fel a produkciók kamerás verziója az internetre, ami miatt elég nagy bevétel kiesésük…..
Újabb képeket tettek közzé a neten a Batman forgatásáról, ezúttal a Macskanőt fotózgatták. A kosztümöt Anne Hathaway viseli. ..
nnorbi 2011.09.25 16:48:57
@Jester:

Nolan legalább tud írni.....