Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valkyr81

714 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. Neo nem halt meg. A Mátrix működik, de megújult, erősebb és biztonságosabb, mint valaha. Az élet megy tovább. Vannak hősök, akik képesek a feltámadásra. Vannak szörnyű erők, amelyek ellen mindig újra harcba kell szállni. És van néhány nagy titok, amelynek segítségével a hősök vállalhatják a…..
 . Cím: The Shawshank RedemptionRendező: Frank DarabontSzereplők: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Clancy BrownKép: 2160p/HEVC / H.265 1.85:1Hang: angol (DTS 5.1), magyar (2.0), francia (5.1), japán (2.0), kínai (2.0), lengyel (2.0), német (2.0), olasz (2.0), spanyol…..
. Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor…..
    ...A Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni…..
  Cím: Stephen King - The Stand Rendező: Mick Garris Szereplők: Gary Sinise, Ed Harris, Molly Ringwald, Rob Lowe, Jamey Sheridan, Miguel Ferrer, Ray Walston, Peter Van Norden Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 1,33:1 (16:9) (15.99 Mbps) Hang: angol, német, spanyol (d.d. 2.0) Felirat: angol, német, spanyol,…..
. Kedves Olvasóink/Rajongóink (? :D) Ahogy szokták mondani, ezer éve...  Most aztán jól eltűntünk, mint az arany Rolex :). Kifogás, illetve Mea Culpa érvényesítésének nem hinném hogy helye van, sajnos különféle okokból nem tudtunk úgy haladni a blogírással ahogy kellett volna. Ennek ellenére…..
Valkyr81 2020.01.06 10:44:00
@Liberális Artúr: Mindkettő meglesz :D
Cím: Justice League Rendező: Zack Snyder Szereplők: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Henry Cavill, Amy Adams, J.K. Simmons Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 2,4:1 (16:9) Hang: angol, olasz (dts-HD ma 7.1), spanyol (dts 5.1), lengyel, cseh (d.d. 5.1) Felirat: angol, olasz,…..
. ...A Lucasfilm és J.J. Abrams rendező újra egyesíti erejét, hogy elrepítse a közönséget egy messzi-messzi galaxisba a Star Wars: Skywalker korában. A Skywalker saga lenyűgöző befejezésében új legendák születnek, és megvívják a végső csatát a szabadságért... . Miután leperegnek a stáblista…..
  Cím: Thor - Ragnarök Rendező: Taika Waititi Szereplők: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Anthony Hopkins, Benedict Cumberbatch, Sam Neill Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 2,4:1 (16:9) Hang: angol, olasz (dts-HD ma 7.1), spanyol (dts 5.1), lengyel, cseh (d.d.…..
  Cím: Il grande duello Rendező: Giancarlo Santi Szereplők: Lee van Cleef, Alberto Dentice, Frank Horst, Klaus Grünberg, Jess Hahn Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 2,35:1 (16:9) Hang: angol, olasz - 1.0 (LPCM)  Felirat: angol Régiókód: B . ...Wermeert lecsukják a nagyhatalmú családfő meggyilkolásáért.…..
. . Cím: Spiderman - Homecoming Rendező: Jon Watts Szereplők: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr. Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 2,35:1 (16:9) Hang: magyar - 5.1 (DD) - angol - 5.1 (DTS-HD-MA 5.1), Felirat: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel,…..
. Szó szerint mumifikálódnék a gép előtt ha most egyenként kellene posztot kaparni mindegyik steel-ről, amit az utóbbi majd 1-2 hónapban begyűjtöttem. Imigyen szentelünk most egy hosszabb topikot  az elmúlt időszak meglehetősen gazdag termésének. Öveket becsatolni! . Először illik bemutatni a…..
. ...Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando…..
    Cím: Star Wars - The Last Jedi Rendező: Rian Johnson Szereplők: Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill, Adam Driver, Carrie Fischer, Benicio Del Toro Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 2,4:1 (16:9) Hang: magyar (d.d. 5.1), angol (dts-HD hr 7.1) Felirat: magyar, angol Régiókód: B . A…..
. Van itt mit bontogatni bőven, csak éppen időhiány miatt csúszunk mindenben mint atom... Na, de holnap (May the 4th :)) azért mégis egy jeles nappal van dolgunk, úgyhogy egy kis bemelegítésként neki is estünk "Az utolsó jedik" steeljének.   . Eme kiadás egyébként szakít meg nem is az eddigi…..
Cím: Westworld - Season one, The maze Rendező: Jonathan Nolan, Frederick E.O. Toye, Jonny Campbell Szereplők: Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 1,78:1 (16:9) Hang: angol (dts hd MA 5.1), lengyel/cseh/olasz/német (d.d…..
.   Szerintem az HBO hihetetlenül nagyot dobott a "Westworld" elkészítésével, hiszen -javítsatok ki, ha tévedek- a filmtörténelemben megannyi próbálkozás (lásd pölö az ihletadó klasszikust, vagy éppen az elcseszett "Cowboys vs Aliens"-t) után ennek a sorozatnak sikerült végre hitelt érdemlően…..
. Ismételten BUÉK mindenkinek! Elrajtolt az új kék év, és ennek szellemében megint nekifutunk egy kis (és immáron hatodik!) áttekintésnek. Mi történt tavaly, hol állunk jelenleg, mi várható ebben az esztendőben? No, csak szép sorjában... . 1) Amik kimaradtak: Itt aztán felgyülemlett egy kis…..
  ...A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek... . Jesus, nézegetem a…..
. Megint nagy volt a szünet... Sajnos egészen mostanáig nem tudtam írni egy átfogó áttekintést az évvégi filmekről, viszont a legújabb Marvel etap közelgő megjelenéséről mindenképp meg akartam emlékezni a bolti rilíz előtt. Hálószövő és légyfogó hősünk továbbra is kiemelt helyet foglal el…..
.  . Cím: Guardians of the Galaxy vol. 2. Rendező: James Gunn Szereplők: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Kurt Russell, Sylvester Stallone Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 2,40:1 (16:9) Hang: magyar (dd 5.1), angol (dts HD hr 5.1), lengyel, cseh Felirat: magyar, angol, cseh,…..
.  . Cím: Wonder Woman Rendező: Patty Jenkins Szereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen Kép: 1080p/MPEG-4 AVC 2,55:1 (16:9) Hang: magyar (dd 5.1), angol (dts HD ma 5.1), német, lengyel, cseh, orosz, török Felirat: magyar, angol Régiókód: B . ...Mielőtt Wonder Womanné…..
Na nem úgy, kis hamisak :). Nem őt csomagoljuk ki (azt hagyjuk meg a férjének/barátjának/kakasának, stb.), hanem a pár napja megjelent steelbook-ot, ami az utóbbi idők egyik legjobbikát is hozhatná, ha nem lenne a belbeccsel kapcsolatosan egy kis fricska. Jelen sorok írásakor ugyanis már javában áll…..
. Na de mennyire cuki már :)! Örülök én ennek a kiadásnak nagyon meg minden, de azért a vásárlás közepette felmerült bennem pár furmányos gondolat. Mert ugyan jó, hogy részlegesen visszajöttek a Disney korongok (Marvel és SW only!), de ezzel szemben rohamtempóban szedi el a PV a különféle…..
. Ami mondjuk amolyan fél FAC, de még így is szuper prezentációban adja át a nyolcvanas évek egyik meghatározó akciófilmjét. A sorszám nélküli kiadás még a legutóbb érkezett az "Utazók" hasonszőrű dobozkájával együtt, és lássuk is gyorsan hogy mit is kapunk a jóval kevesebb pénzünkért. Mert ugye…..