Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeadMan

271 bejegyzést írt és 321 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DeadMan 2014.12.31 21:54:25
DeadMan 2015.01.10 17:38:13
@Wertzui: Csak a saját nevemben beszélhetek, de én már nagyon régen nem írtam. Ezt a blogot eleve csak egy vicc csattanójaként indítottuk, nagyon meg is lepődtem, mikor elkezdtek olvasni minket :)

Aztán odáig fajult a dolog, hogy itt volt az ideje vagy pontot tennem a poén végére, vagy komolyan elkezdeni csinálni, és én inkább az előbbit választottam. Jó ideig időm se nagyon volt, hogy a bloggal foglalkozzak, de mostanában jobban ráérek, lehet, hogy dobok majd pár posztot hébe-hóba, de szigorúan rendszertelen jelleggel. Majd még meglátjuk.

Csigusz viszont ahogy látom továbbra is viszi tovább a boltot.
A többiek meg nyilatkozzanak maguk, ha akarnak.
Angry Joe is Angry :) ..
Először is, ez ha jól tudom a mai napig még mindig csak meg nem erősített pletyka. Egyébként meg ne aggódjatok el, "Francis" csak egy karakter, nem a valóság (szerintünk miég mindig jobb, mintha mondjuk egy WoW player tolószékesnek tettetné magát). ..
A várva várt Csuriz FC-s különkiadás: Ne feledjétek, 31-éig még szavazhattok a Csuriz FC csinos lányaira ITT...
Aki hasonlóan nem követte ezt az egészet, mint mi, az most bepótolhatja. Én 20 percig bírtam, utána inkább elolvastam egy másfél oldalas összefoglaló cikket két 3-4 perces videóval :) ..
Na gyerekek, remélhetőleg most már tényleg mindenki hazaért mindenhonnan, mindenhova. Aki esetleg mégsem, az várja türelmesen a minden bizonnyal hamarosan érkező sms-t segítséget. Hol voltatok, amikor szükség lett volna rátok, angyalkáim? Persze, elvileg a nehezén már túl…..
Hát nektek hogy tetszik? ..
Egy kedves olvasónk nem szokványos kéréssel fordult hozzánk, de hát tudhatjátok, mi élünk-halunk a mélyen tisztelt közönségért :) Ha a képen látható csinos lányok felkeltették az érdeklődésedet, vagy csak nőnapi hangulatban vagy, akkor elmondjuk, mi a teendő: Van valami…..
Alig várom már, hogy ősi skót szokás szerint temessem! :) ..
Kikerül, mert két pocsék játék után jó látni, hogy legalább a sorozat 3. része jól sikerültnek látszik. Tényleg, van valami hír esetleg egy újabb rókabőrről... akarom mondani GoT játék bejelentésről? Na majd a Péjesnégyen :) Apropó, másik, ámbár kevésbé vidám…..
Na, lehullott a lepel. El kell ismernem, érdekes egy valaminek tűnik ez a Destiny. ..
Nagyon sokan várják a Gearbox Alien játékát (köztük mi is), de a nagyon elhúzódó fejlesztési idő miatt vannak bennünk kételyek. Nos, a fenti videó talán adhat valamii támpontot arra nézve, hogyan is sikerült a játék. ..
Nem tudtuk eldönteni, hogy vasárnapi videó, vagy zenesarok legyen, ezért mindkettő lett :) ..
Hú gyerekek, a Red vs. Blue-nak van már 10 évadja is? Én még mindig a 6. körül vagyok leragadva, de azt hiszem ennek komoly felhozás lesz a vége, főleg a következő trailer megtekintése után:  ..
Egy kedves olvasónk kérésének is eleget téve most egy egészen különleges websorozatról fogok írni pár keresetlen sort: A Red vs. Blue egy, a Halo játékok engine-jét (és nagyon szabadosan a sztoriját) alapul vevő websorozat, melyet a Rooster Teeth Productions hegesztget már évek…..
Szegény szúnyogok éheznek, de egy megosztással segíthetsz rajtuk! Szegény nem kapott egy megosztást sem, bezzeg a fajtatiszta piócákat egyetlen éjszaka alatt 30 millió ember osztotta meg csak Magyarországról! HA VAN SZÍVED, MEGOSZTOD!!! Na gyerekek, akkor még egyszer, már…..