Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feetmaniac

87 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég volt, hogy posztoltam az oldalra, de most visszatérek első egyik kedvenc videómmal. Macy talpa és lábfeje is igazán szexi, több foot fetish oldalon is aktív a művésznő. Az alábbi videóban alaposan elintézi a srácot, közben pedig csodás talpait mutogatja nekünk. Lesz még több is a finom kis…..
Madison Parker 1989-ben született, 2007-től pornózik, azaz pontosan a 18. életévétől. 160 centis, 51 kilós kiscsaj több mint száz filmet forgatott az aktív éveiben. Van tőle lábas anyag bőven, szerencsénkre! ..
Egy újabb amatőr hölgy az oldalon. Lesz folytatás egész biztos! ..
Kiváló képek a francia hölgytől. ..
A nagy sikerre való tekintettel újabb képeket kaptunk! Reméljük a következőkre nem kell ilyen sokat várni! Kinek mi a kedvenc? Nekem a leopárdos legging/harisnya kombó a nyerő! ..
Melanie-t az istagram-on találtam, remek lábas képei vannak! Kis ízelítőnek pár kép a 19 éves 42 lábbal rendelkező csajszitól. Követni is tudjátok: instagram.com/melanieteensoles ..
Egy újabb leányzótól kapott kép sorozat, nevét nem árulta el csak hogy Indi a beceneve. Véleményeket kommentbe kötelező! ..
A nagy sikerre való tekintettel kaptunk újabb képeket új kedvencünktől! Csók a lábadra. ..
Pár képet kaptunk Alíztól, szerintem nagyon szexi! Vélemény?..
Ugye mindenki ismeri Janet-et? Ő a lábfétis egyik nagyasszonya aki már régóta jelen van a pornó iparban, manapság már csak footfetish jelleggel forgat a mi nagy szerencsénkre!! Szexi lábait ismét megcsodálhatjuk akció közben, köszönjük Janet! ..
Egy kórházban feküdtem,megműtöttek. Az egyik gyönyörű lábú harisnyás nővér éppen készült hazafelé,amikor az ágyamhoz invitáltam beszélgetni. Elmondta mennyire fáradt az éjszaka után.Beszélgettünk kicsit,majd -magam sem értem hogy mertem- kértem,hogy vegye el a szatyrot a…..
A nagy sikerre való tekintettel pár újabb képet kaptunk a gimnazista lánytól. Flip flop papucsban és tűsarkúban mutatja meg nekünk a lábát! Az első kép valami eszméletlen!! Vélemény? ..
Igazi magyar amatőr magyar tini lány lábait mutogatja kifejezetten nekünk! 39-es a lába, várja a hozzászólásokat és még szívesen szerepelne az oldalon! Szexi! Vélemények? ..
Az érettebb nőket és az  szexi tűsarkú szandálok kedvelőinek figyelmébe ajánlom Anna-t! Egy kis ízelítő vegyes képek formájában. ..
Kedvenc Tinimről pár újabb remek kép! ..
Mert belőle sosem elég! ..
Valóban amatőr valóban magyar tini lánytól! Vélemény? Kérjünk még tőle képet? ..
Régi nagykedvencünkről egy remek kis videó! ..
Rájöttem hogy imádom amikor egy csaj a lába felé mutat ezzel is piszkálva minket..ha meg még be is mutat na attól kész vagyok! Egyre több ilyen jellegű képel találkozok, aminek nem mondom hogy nem örülök. Ha valaki tud még hasonlókat ne tartsa magában! ..
Köszönet érte egy lelkes fórumozónak aki megosztotta velünk uncsi tesója szexi lábait! ..
Ezeket a képeket egy magyar tinilánytól kaptam, akinek a talpait remélhetőleg előbb- utóbb (remélem előbb) elnyalogathatom. Szerintem istenien gyönyörűek, bizonyára örülne neki, ha ti is írnátok véleményt ;) Rávernétek? ..
Üdv, Szeretném, ha kicsit energikusabbá varázsolnánk az oldalt, amihez persze leginkább arra van szükség, hogy Ti, olvasók is kommenteljetek, véleményt nyilvánítsatok a bejegyzéseknél, hiszen Miattatok csináljuk ;) A mai napra hét lányt hoztam, akikben az a közös, hogy…..
feetmaniac 2012.09.27 13:51:33
Újabb remek képek Ms. Pepperől, annyira megtetszett az oldalunk hogy lehet előfizetek rá...   ..