Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ad31n

85 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csigafasz.blog.hu Ismét fotóznak! 2013.05.13 10:09:04
Egy jó kis térképet láthatunk, hogy éppen merre dolgoznak illetve dolgozhatnak a Google-s fiúk a kamerás kocsijukkal!  Street View..
csigafasz.blog.hu Firefox... 2013.05.12 20:23:53
A helyszínt az alábbi linken érhetitek el: http://goo.gl/maps/fM3xF Engem valahogy nem is a Firefox logó érdelek, hanem hogy alatta az út másik oldalán az "F", az "X" és még valamilyen betű mire utalhat?! :D       ..
Gondolom a tegnapi folyamán Ti is kaptatok SmS-t, (persze csak a Vodafone és a T-Mobil-os ügyfelek), hogy ha kifogy a benzinetek az autóban szálljatok át másik gépjárműbe! Őszintén megmondva, nekem elsőre a GTA egyik jelenete jutott eszembe, ahogy főhősünk odasétál az egyik…..
 Egy elég korrekt példa, hogy miért használj ékezetes betűket! :D Yvonne: De mire jók a szárnyaló elméleteim, ha csak dísznek kellek az irodátokba, mert kell oda demonstratíve egy nő is?Forest: Ugyan mar, ne izgulj angyalom :) Te leszel a mi szarnyalo disznonk.Yvonne: Oké Isti,…..
HarrYarr: szimpatikus cégnek hangzik. nem kell nektek véletlenül egy zseniális senior java fejlesztő, aki képes egész nap csendben indexet olvasni?..
Xavier: apám bazdmeg karácsonykor :DXavier: csomagoljuk ki az ajándékokatXavier: anyám kibontja a laptopjátXavier: néz apámra ilyen wtf fejjel :DXavier: minek csomagoltad be?Xavier: hát vettem bele egy giga ramot :D:D..
<@bozont> na felmondtam ma <@bozont> kérdezi csaj és most mit fogok csinálni <@bozont> én meg fapofával: level 70 paladint <@bozont> :DDDDD..
Ma este 20.30 perckor a magyar anonymus megkezdte a túlterheléses támadását a www.hoffmannrozsa.hu oldal ellen, melyet 21.00-ig sikeresen befejezett. Szép volt Anonymusok!   ..
Az idén a Mikulás virgács helyett USB-s polip mozgó csapkodó izét hozott a női olvasóinknak! :)  Jó szórakozást hölgyeim!  ..
csigafasz.blog.hu Boldog Mikulást! 2012.12.06 08:11:12
Boldog Piros ruhás ember napot kívánunk a kedves kocka olvasóinknak és persze azoknak is akik nem tartják magukat annak! :)  ..
<@Xavier> ma nem csinálok semmit, csak net böngészés meg irc!<@Yvon> mikor mész melóba?<@Xavier> ott vagyok! :D..
Két japán beszélget. – Na, mi van a kezemben? – Hifitorony. – Jó, jó, de mennyi?..
  Kicsy: szerintem a "mit hallgatok" funkciót kapcsold ki ha pornót nézel... (MSN alatt a "Mit hallgatok éppen" funkció zene lejátszásakor közli a jó néppel, hogy milyen nyálas sz*rt hallgatsz! :) )..
gy üzenete: azt mondja egy tanárom, hogy valaki leadta a házit úgy, hogy volt mellette egy readme.txt. azt hitte neki szól, erre: "Szia Viki! Itt a házi amit kértél...."  :D..
<LSA> Anyu napi bölcsessége: "Nem értem azokat a szülőket, akik csak éjjel féltik kiengedni a lányukat. A fasz nappal is feláll..."..
dk: De amúgy példának ott van bátyám. Kockának indult ő is, csak aztán nem figyeltünk és lettek barátai.....
Ebben a cikk sorozatban amolyan IRC és MSN-es beszélgetésekből fogok nektek szösszenetet szedni és remélem még tudok újat mutatni nektek! <x> fater most telefonált ide...<x> ezzel most überelte az eddigi hülyeségeit<y> miért, mit akart?<x> elfogytak az üres…..
Ma egy olyan poszttal készültem nektek, ahol bemutatom az SSD-k fürtözését, avagy szakavatottabb füleknek a RAID0 lényegét és pár képet, hogy lássátok miről is szól és mi értelme van az egésznek! Kezdjük kicsit az alapoknál mi is az a RAID és miért jó ez nekünk! A RAID…..
csigafasz.blog.hu Hardware teszt 2012.09.22 13:37:02
A mai posztomban egy tesztel készültem nektek, mivel végre megjött a VIDEÓKÁRTYÁM! :D A választottam pedig egy Sapphire HD 7770 Vapor - X széria! Nézzük mit kell tudni erről a kártyáról! - AMD Radeon HD 7770 OC chip hajtja meg a lelkét a drágámnak!      - Mag órajele:…..
Sziasztok kedves olvasók, sajnos ritkán érek rá tartalmas *behúzom a fülem-fitymám, mert hallom csigafasz urat ordítani, hogy nem hogy tartalmas... semmilyen posztot nem írok nektek mostanában! Őszintén szégyellem is magam ez miatt, de hát a rendszergazdák élete nem csak játék és…..