Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoned

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
Manzárd Café Szombati lendületes 2011.09.24 09:30:00
Mike Lloyd, amerikai fotósról sajnos nem tudni túl sokat azon kívül, hogy szerencsétlenségére a floridai Miamiban tengeti a hétköznapjait. Mint oly sokszor, most is be kell érnünk annyival, hogy a képek beszélnek majd az alkotóról. Fiatalos, lendületes, játékos, egyedi és…..
Nesze!szer Fátylat rá! 2011.09.25 11:58:00
  Elena De Angelis komolyan gondolta a nagy napot. Nem akarta elaprózni, úgy érezte, az ő igenjére mindenki emlékezzen. Egészen konkrétan a város is, ahol él, a Nápoly melletti Casal di Principe is megbénult az esküvője napján. Elena ugyanis úgy gondolta, az ő fátyla ne…..
A MAC Me Over kampányban már láthattátok, hogy az egyik kiválasztott egy fiú lett. Hát most a NARS sminkversenyén, amiről korábban hírt adtunk, szintén egy srác nyert. A Makeup Your Mind kampány egyébként arról szólt, hogy a Nars könyvéből bemutatott 12 sminket kellett az…..
    A Borgiák c. sorozat berendezőjeként Emmy díjra jelölt Varga Judit az egyik ötletgazdája annak a Prop Club-ra keresztelt bolhapiacnak, amit időről-időre az  Akácfa utcai Fogasházban rendeznek meg. Tegnap este tartották a legutóbbit. Bár Judit munkája miatt…..
B-oldal 20 éves a Nevermind 2011.09.24 06:58:00
Hónapokig halogattam, hogy írjak erről a lemezről, pedig nagyon szerettem volna. Csakhogy annyi mindent lehetne! – gondoltam magamban. Egyrészt. Másrészt meg: mit lehet írni valamiről, amiről már mindent leírtak, nem is egyszer? Úgy voltam vele, hogy annyi mindent tudnék írni…..
Egyszer olvastam valahol, hogy az áruházak andalító zenével ösztönöznek vásárlásra és valamiféle rejtett üzenettel arra, hogy ne lopjak. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de velem előfordul hogy kényszeresen hozom a rossz ripacsot, és feltűnően nem lopok: a…..
Ki ne ismerné a Csengetett, Mylord? című nagyon aranyos és humoros sorozatot. (Aki véletlenül nem látta még, pótolja be, nem fogja megbánni!) Nem véletlenül írunk erről pár sort, hiszen a 11. részben Mr. Twelvetrees és Miss Poppy egyik közös jelenete az ukuleléhez…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
Hétfői posztunkban mutattuk be sokadjára, milyen lehangóló gondozatlanságba süppedt a Gödör környezete (akkori képeink szeptember legelején készültek). Mai beszámolónkban azonban örömmel adhatunk hírt róla, hogy részben ez már a feledni érdemes múlt. Legutóbbi…..
Bevallom, még életemben nem hallottam a Liget Köztársaság Egyesületről, pedig érdekes társaság lehet, hisz a közgyűlésein Szőcs Géza Bojár Iván Andrásként viselkedik. Csak míg egy arculati tanácsnokot azért fizetnek, hogy vad és eredeti dolgokat mondjon, hogy aztán…..
Manzárd Café Káprázatos kezek 2011.09.16 09:30:00
Az olaszországi Soverato-ban született, eredetileg szobrász végzettségű Guido Daniele 1990 óta készíti döbbenetesen valóságos festményeit az emberi test különböző pontjaira. Munkái számos nyomtatott hirdetésben, tévéreklámban, valamint rangos divatbemutatókon és…..
Gasztroszex Miért éppen Ohio? 2011.09.16 08:00:00
Ahol a kerítés hot-dog virsliből van, ahol mindenki egyenlő, ahol mindenki valaki, (még ha egyelőre a senkik padján tanyázik is), ahol a színészből elnök, a testépítőből kormányzó lehet. Ez Amerika. Még az is mind látni akarja, aki tagadja, tehát nekem is meg kellett néznem.…..
ágy - asztal - tv Új+régi=? 2011.09.07 12:00:00
Akik egy jó ideje nyomon követik a blogot, azok észlelhették, hogy amennyire odavagyok a modern dolgokért, ugyanannyira bejönnek a rusztikus okosságok is, tulajdonképpen meg vagyok győződve róla, hogy a Jóistenke csakis a kedvemért teremtette az eklektikus stílust. Az meg pláne…..
Ti is számoljátok vissza a napokat a Csokifesztiválig? Én már alig várom. Iszonyúan örülök neki, hogy a sok pálinka-, sör-, bor- és egyéb össznépi gasztrobanzáj mellett végre mi is megkapjuk a magunkét, mégpedig az esemény rangjához méltóan a Budai Várban:) Hogy még…..
Lipcsei Betta és társai a Miss Universe verseny közben focival – Brazíliában mi mással? – múlatták az időt. Cafú az egyetlen futballista, aki három világbajnoki döntőben is pályára lépett, két aranyával és egy ezüstjével Pelé mögött a második a foci vb-k…..