Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vierre

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődik a Sziget, küldjétek a fesztiválos-szigetes szakításokatA kép innenSziasztok!15 voltam, hősszerelmes típusú tinédzser. A hősszerelmest értsd úgy, hogy én hősiesen szerelmes voltam azokba a srácokba, akik rám se néztek. Egy nyári napon megtört a jég, egy fiú - kis…..
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
Az én történetem kicsit más, mint az átlagos megcsalós sztorik. Huszonhárom éves vagyok, lány.Nos, 2005 márciusában jöttem össze egy nagyon kedves fiúval. Sokat adott a külsejére, jó megjelenésű, társasági, művelt, és mindemellett humoros emberként ismertem meg.Kapcsolatunk…..
14 éve élek élettási viszonyt, eddig miden szép és jó volt. Az együttlétünk kisebb veszekedésekkel túléltük. . Soha nem csalt meg de most sajna február óta viszonya van egy nővel:((Nem tudom, hogy mit is tegyek.14 éve élek az élettársammal együtt, saját lakásban de az ő…..
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
Szuper történet a kocsit fel nem fűtő köcsögről. Jó hétvégét! A kép innen Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok végig,…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
Vierre 2008.09.12 12:30:53
Tudod miért látom így?

Mert én mint ember is szeretem a férfiakat. Szeretem, hogy a nőknél jóval egyszerűbben látják a világot és itt az egyszerű nem negatív jelző, hanem a szó valós értelme.
És nem vezetem le én ezt az ősi -magot szétszórni, tehát a faszi nem monogám- magot megtartani tehát a nő monogám dumára.

És tudod miért?
Mert HA valaki büszke arra hogy TUDATOS Ember és nem állat (itt jegyzem meg hogy semmivel nem tartom kevesebbre az állatot mint az ember, a lényeg a mondandóban a tudatosság) akkor ne jöjjön a hablattyal hogy de farka nem tudatos. Mert a farka hozzá tartozik.
Mi a bonyolult abban, hogy ha működik a szex és kielégít akkor hűséges vagyok, ha nem akkor szakítok. Nem megcsalom, nem hablatyolok, szakítok.

A pasiknak ez az egy defektjük van, hogy miközben büszkék a lényükre nem hitelesek, mert jönnek az állatvilággal, az ösztönösséggel.
Jó, nincs ezzel semmi baj, de akkor ne mondják hogy tudatosak. Mondják hogy állatok. Ne tegyenek úgy mint ha gondolkodnának, ne gondolkodjanak.
Csak hogy egy rakat belőlük végtelenül okos, jóságos és valóban tudatos. Akkor ebből a faszt kivenni több mint hiteltelen.

Vagy engem kefélsz és az nekünk kurva jó, vagy neked nem jó de nem alázol meg azzal hogy félredugsz, hanem megtisztelsz azzal, hogy szakítasz.
Ezzel így nincs bajom. Menjen, dugjon, én is mentem, dugtam sokat hiszen az jó. De ha vállal egy kapcsolatot akkor abban is viselkedjen felnőtt ember módjára. Ha elhiszi magáról hogy felelőségteljes ember, mert dolgozik és pénzt keres és tanul és fasztudja, akkor a faszát is tegye ebbe bele, ne pedig a
-hétköznapi életben felnőtt ember vagyok
-farok terén meg egy ösztönlény nincs mit tenni- szituval bassza át saját és más fejét is.

Akkor vállalja. De ha nem bír magával tőlem ne várja hogy a mindennapokban is emberként kezeljem. Nem. Akkor kis ösztönállatkaként fogom kezelni.

És hozzá teszem hogy emellett is bőven belefutottam hűséges maszkulinitásba.
Magyarországon nehéz boldogulni! Ezzel a közhelynek számító felütéssel valószínűleg mindenki egyetért. Nehéz a diáknak, aki az egyetemi tanulmányai után, többszázezres diákhitel tartozással döbben rá, hogy nem kapkodnak érte a munkaadók. Nehéz a kisvállalkozónak, aki a…..
Vierre 2008.08.01 00:14:55
kurvára kivagyok az olyan érvelésen mint Kehelyke és Optimista.
EGy okból, mégpedig az, hogy ma ma van, akkor meg akkor volt. És az, hogy kibaszottúl rommá dolgozták magukat az emberek a gyárakban és a földeken és huszonnégy órából huszat gürcöltek és felneveltek titeket, nem minőség.
Az pedig hogy boldogság, vagy harmónia kis sem ejthető. Persze persze, mindenki az és mindenki az volt bla bla, csak hogy kétezernyolcban egy kinyilt csipás világban élünk ahol a nőnek és a férfinak is meg van a maga elképzelése, munkáról, életről, szexről, boldogságról, családról, jövőről és ebbe az a feudális kuss, miszerint az asszony háztartást vezet, főz most takarít, kefél és mellette még pl a földeken kapál miközben az apjuk viszi haza a pénzt kibaszottúl ódivatú.
Markáns vágyam hogy a közép de inkább az idősödő korosztály ne abból induljon ki hogy
-akkor bezzeg megoldották
-akkor bezzeg nem volt rinya
-akkor bezzeg.....
És még valami. Akkor még el lehetett menni cselédnek, társalkodó nőnek, bejáró nőnek, földeken kapálni, szántani, ekézni, kaszálni és még sorolhatnám. Mert akkor bezzeg még nem jártunk a holdon és nem traktorral, mosogató géppel, porszívóval, szárító géppel és mosógéppel dolgozott az amúgy határozott arisztokrácia, mely immáron csak azok elméjében létezik a jelenben, akik hisznek benne. Persze ezek a dolgok ma is vannak, rétegeknek, nem pedig akár a hétköznapi kispolgári családnak.
És kurvára nem kellett mindehez OKJ-s papír. Most viszont kell. A tanfolyamot fizetni kell és kibaszott nagy közhely de
-akkor még meg lehetett élni, mindig volt munka...
-ne jöjjön az aki a szoc időszakkal dobálózik, mert akkor baszki aztán tényleg mindenkinek volt munkája és kecója.

Akkor lesz nekem nagy ember, ha most mondjuk lakás nélkül mert anyuka és apuka nem tolta a segge alá tegyük fel mert nem volt pénzük, gyesből elhagyva akar gyereket nevelni.
De ne legyek drasztikus. Nincs elhagyva. Papa minimálra van bejelentve. Számoljon aki annyira tudja....
Össz nettő száz. Mínusz albi, jó esetben negyven. Mínusz rezsi jó esetben harminc. Az hetven. Etesd a gyereked harmincból. Te meg dögölj éhen.

Nem , nem utálom Mo.-t . Libsinek tartom magam de nem vagyok fanatikus és nem vagyok vak sem ellenben van két gyerekem.

Nem a hablaty kell hogy mi volt akkor és oldjuk meg. Akkor meg lehetett oldani a szomszéd tehenének tejével, a földek hasznával, a Marisnál a takarítással, a robottal... de volt robot és volt meló.

Most egy anya visszaszokása a munkaerő piacra két gyerek után átlag öt év gyessel a szájenszfiksön.
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..
Az a helyzet, hogy Zero tegnap kiszurkolta az U19 srácoknak az elődöntőbe jutást Csehországban a helyszínen. Gondolom utánna volt  ivászat és majd csak mostanában indulnak vissza. Nem mondom, hogy még mindig részeg és ünnepel mert szegényke az 190es termetéhez képest egy…..
Subba Bootleg Vuitton 2008.07.16 09:47:00
Csak hogy vigyük tovább a tegnapi zseniális vonalat, itt egy videó a fiatalok és a kábító kapcsolatáról. Ezen a felvételen egy úrhölgy próbálja megoldani az újraértelmezett Louis Vuitton táskája cipzárját. Óriási a feladat, és olyan rövid az…..
Subba MC Báró a házban 2008.07.16 14:45:00
Nem lepődnénk meg ha lassan az terjedne el rólunk, hogy ezeket a figurákat a Subba laborban állítjuk elő, vagy esetleg egy kiképzőtábort üzemeltetünk. Bármi ilyen távol álljon tőlünk, ameddig ennyi hülye létezik a föld nyugodtan forog tovább, és a Subba is áll a retkes…..
Subba Gyermekeink az Úrban 2008.07.18 12:00:00
Bogarásszatok kedvetekre a Keresztény Társkeresőben, sosem lehet tudni hol talál szerelemre az ember! Talán minden férfi álma, a tökékeletes nő is horogra akadhat itt. Egy olyan alázatos lélek aki hajlandó a napját az udvaron egy széken ülve tölteni, majd reggel szó nélkül…..
"Tuti, hogy az érintettek magukra ismernek, hisz ilyesmi nem minden nap történik meg" - írta a bloggertársam által fake-nek minősített szerelmes egypetéjű iker-sztori szerzője. Nos, a sztori olyannyira nem kamu, hogy alant következik a történetben Grétinek nevezett Zsófi…..
Minden időbb legcukibb, egyben legidegesítőbben hisztérikus rajzolt macskája újra éhes! (Előző részek itt.)..
Vierre 2008.07.18 00:16:13
azbeszt Ne légy már buzi! 2008.06.08 18:42:00
De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám a…..