Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudode

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
www.tudjatoke.blog.hu Sziasztok 2011.09.11 18:17:00
 Sziasztok www.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.hu www.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.huwww.filmeks.eoldal.hu Ajánlásokat szeretnék írni egyik gyerek küldött be…..
SziasztokEz az első videóm a Metin2Mester csalódásról szól remélem tanulságos lesz mindenki számára..A videó nem tartalmaz felnőtt tartalmat viszont káromkodások előfordulhatnak....A lényeget kiemeltem,és semmit sem szerkesztettem át,ezt azért közlöm mivel sokan azt hitték hogy…..
tudode 2011.09.05 16:48:38
@Robesz1993: Robesz,Nagyon szépen köszönöm a lelkesítést,és igen igaz több pasija van és képzeljétek el mai napig nem vették észre a barátnői azt vágták a fejemhez hogy hamisítottam a fényképeke :( ez szomorú mivel nem :(

És igen lesz még jó pár rész ebből.
Köszi hogy megnézted :DDD
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
www.tudjatoke.blog.hu Üdvözlő 2011.08.29 10:21:00
                                 Üdvözlök mindenkit a blogomon.Ezt a blogot azért készítettem hogy a játékban részvett élményeimet,legyen akár táncvideó,vagy netán akármien más hírt megosszak…..