Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viruzmark

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Jó reggelt emberek! Hát a tegnapi nap valami őrület volt... Láttuk Huszárral Delta Borderlands videóját, és Huszárra meg rám ránkjött a border-roham... Nos.... Hát...Az először csak 2 órás résznek tervezett cumóból.... Hát lett egy három órás.... aztán... egy 4…..
 Sziasztok! Elmondanám a legfrissebb híreket most nektek. Tehát, a legelső és legfontosabb, hogy vissza tértem, és hogy Mr.Kacsát felvették a Wazzup-ba. Mivel felvették, nem nagyon tudott mit kezdeni az oldallal, ezért úgy döntött, hogy én és huszár alkalmasak vagyunk arra,…..
 Sziasztok! Ugye már a hónap eleje óta érezzük a december ízét... Igen! Ebben a hónapban van az a bizonyos téli szünet amit már gondolom mindenki vár. Nekem szerencsém van,mivel már jövő héten nem megyek suliba,viszont az általános iskolába járóknak nincs ekkora…..
Viruzmark 2011.12.15 18:14:32
 Valahogy éreztem hogy egyszer eljön ez az idő...Sorry srácok, de el kell búcsúzzak ettől a blogtól, ugyan is Huszár barátom kapott egy ajánlatot a HCGamers-től, és engem is beszervezett.Természetesen elfogadtam.Elsősorban ezért sem lett megtartva a LIVE. Bár gondolkoztunk hogy…..
 ..
Őszinte leszek, Delta intrója nem tetszett...Remélem elfogadjátok :D Viszont kérdezném ti mit szoltok ehhez?   ĐELTA: Mit szólok ehhez?Azt hogy rettentően szar... hogy nem tudok belekötni!xD Infinity: Atesz: Night: Gekoraper: Psycho:   ..
Lássuk a testvériség bemutatóját:Pozitívum:+ ügyes játékválasztás...régóta vártam egy bemutatóra ebből a játékból+ irtó mód epikus intró+ pörgős gameplay+ szinte hibátlan, folyamatos szövegNegatívum:- a játékból érkező hangok sokszor erősebbek a tiédnél- ne…..
Gamers Brotherhood Sorozatok 2011.12.07 22:31:00
 Lassacskán tervezgetjük, hogy a blogra kerül egy sorozatok horgony (vagyis almenü)Amint azt a cím is rejti itt megtaláljátok majd a tagok által indított sorozatokat, és annak részeit, így nem kell ugrálgatni a youtube channelek közt. Ha részletesen megkérjük barátunkat…..
Gamers Brotherhood Sweden Remix 2011.12.06 21:28:00
   Remix füleimnek... A minap találtam egy C418 Remixet... Nos köztudott, hogy én nem vagyok egy nagy diszkó kedvelő, vagyis egyenesen rühellem a diszkó, technó és ennek minden egyes elkorcsosult fajtáját. De ez, k*rva jó! Pörgős, nem egy duci-duci szám, de még sincs…..
 A nyitó bejegyzésért lapozzatok lentebb!Név: Dead Space                                                                  …..
Special Gamers Team 2011.11.26 13:39:32
Egy új videóteszt , már igazán régen csináltam... ideje volt.....
 Egy vadonat új minecraft sorozatot indítottam,kb. minden héten egy részt rakok fel... és már előre megtervezett izgalmak is vannak a sorozat terén :) (Aki az "izgalmak" szót félre értené mennyen orvoshoz) íme itt is az első két rész!:    ..
Special Gamers Team elmarad a LIVE. 2011.09.08 13:52:20
Sajnálattal közöljük, de valószínüleg a LIVE elmarad, kivéve, ha valami csoda folytán még max. vasárnapig kijönne az 1.8.....
Special Gamers Team LIVE! 2011.09.06 17:22:00
Üdv mindenkinek! Örülök hogy bejelenthetek egy live adást, ami pénteken fog bekövetkezni. Ídőt még nem tudunk mondani. Ami még fix, hogy Mr.Kacsa,Viruzmark (én), ésFire 07 fog szerepelni az élő adásban.Az alanyunk az alattunk a minecraft 1.8-as frissítése! Addig is eszegessétek!..
Hello mindenkinek!Indítottam a közel múltban egy új videósorozatot/végigjátszást, ami egy ballance nevű últra fasza ügyességi játékkal foglalkozik! Végigviszem ha beledöglökakkor is!!..