Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOCKAFESZT team

12 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4500 darab LEGO alkatrészből építette meg a Szent Koronát, a jogart és az országalmát a KOCKAFESZT LEGO rajongói klub tagja, Szőke Ferenc. Feri a szinte pontosan méretarányos modelleket egy LEGO kockákból épült párnán fogja kiállítani. E párnához a kockák jelentős részét a KOCKAFESZT…..
A városszépítő, színesítő akcióiról híres Magyar Kétfarkú Kutya Párt tavaly egy LEGO minifigura fejekből álló totemet készített egy budai kigőzölgőt átfestve - erről mi is írtunk. Bár akkor attól tartottam, valaki szemét annyira szúrja majd az alkotás, hogy visszaállítják egyszínűre a csövet,…..
Azok a LEGO rajongók, akik szerettek volna aktívabban részt venni a KOCKAFESZT Klub (korábban a KLIKK) életében, eddig több felületen és gyakran változó módon léphettek velünk és a többi klubtaggal interakcióba. Az utóbbi nyolc évünkben két fórumunk és összesen öt különböző olyan online felületünk…..
Idén központunk városában, Nagymaroson töltjük a gyereknapot egy hangulatosnak ígérkező rendezvényen. Május 25-én a nagymarosi főtéren lévő termelői piac kész forgataggá válik. A Művelődési Ház előtt a környék táncegyüttesei mutatják be tudásukat, a vadgesztenyefák árnyékában pedig sok-sok LEGO…..
A Fairy Bricks angol LEGO rajongói klub és jótékonysági szervezet kérésünkre két csomagnyi adományt küldött. Az egyiket korábban Balassagyarmatra vittük, míg a másikat a múlt héten adtuk át a váci Jávorszky Ödön Kórház gyermekosztályának. Az Egyesült Királyságból érkező csomag bontatlan LEGO…..
Az angol Fairy Bricks jótékonysági LEGO klub pályázatán a KOCKAFESZT klub két magyarországi kórház számára nyert támogatást. A LEGO készleteket csapatunk további új termékekkel és egy azok tárolására alkalmas játszóház polccal egészítette ki.Elsőként a balassagyarmati dr. Kenessey Albert kórházat…..
A békásmegyeri KOCKAFESZT már önmagában hagyományosnak mondható, hiszen most hatodik alkalommal térünk vissza a Csobánka térre. A vendégkiállítói verseny szintúgy szokásnak mondható már. Ebben az évben is lehetőséged van arra, hogy bemutasd építményedet a nagyközönség…..
Olvastad tegnap a LEGO Jurassic Wolrd készletről írt bejegyzésünket? Ha nem, vagy esetleg nem tudod a választ az alábbi kérdésünkre, gyorsan kattints vissza a bemutatóra...
Hurrá! A hétvégén Nagymarosra érkezik LEGO rajongói hétvégénk, a KOCKAFESZT. Az iskola főépületének osztálytermei szinte teljes egészében megtelnek LEGO kockákkal, építményekkel. Hogy mi minden lesz ott, arról ITT írtunk bővebben. LEGO fan klubunk az iskola termeinek használatáért cserébe számos…..
A nagymarosi KOCKAFESZThez közeledve közös építőversenyt hirdettünk a város új cukrászdájával, a Sakura-val közösen. A cukrászda vezetője, Nóri nem csak a minőségi édességek, de a LEGO kockák rajongója is, így jöhet létre ez a játék, amin mi mást is kell építeni, mint…..
Sokan kérdeztétek, mi is az a KOCKAFESZT, mit lehet majd csinálni a hétvégén Nagymaroson. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a rendezvény programjait...
Lassan két hónapja nem jelentkeztünk hírekkel, pedig a háttérben ismét komoly munka zajlott. A célkeresztben egy egészen látványos és sokak által már régóta várt funkció fejlesztése volt: képgaléria és csoportos képbeszúrás, a galéria három különböző megoldást kínál…..
KOCKAFESZT team 2013.11.21 13:31:08
@cadix: Például itt lehet látni nálunk: klikk.blog.hu/2013/11/15/kedvcsinalo_79001_szokes_a_bakacsinerdei_pokoktol

Amúgy a fenti szevasztok bejegyzésben is látom a galéria előtt a pöttyöt bal szélen. Chrome-ból nézem.
Kipróbálom az új blogot. Írogatok mindenfélét. Ezt is meg azt is. Remélem, minden jól működik. Kipróbálom az új blogot. Írogatok mindenfélét. Ezt is meg azt is. Remélem, minden jól működik. Kipróbálom az új blogot. Írogatok mindenfélét. Remélem, minden jól…..
Üdv mindenkinek aki véletlenül ide tévedt! Nos e sorokkal indul remélhetőleg hosszú útjára a blog és ráadásul egy jó hírrel kezdhetek neki! Egy magyar videósnak Senshinek hála megtudtam, hogy megnyílik Magyarország első LEGO BOLTJA! Igen jól hallottátok! Az üzlet ha minden igaz…..
KOCKAFESZT team 2012.08.28 23:52:06
@Magyar Legós: Ebben nem kelek vitára. Ez sajnos nem teljes információ.
Májusban elsőlátásos szerelembe hullottam, július legvégén hozzájutottam és augusztus végén végre össze is pakoltam. A szerelem nem múlt el, idén nálam ez a készlet viszi a pálmát. I. Alapadatok Neve: Shuttle Adventure Sorozatszám: 10213 Témakör: Miscallenous Altéma:…..
Az elmúlt hetek eseményei bebizonyították, hogy a LEGO nagyon nem gondolta végig a CUUSOO működ(tet)ését. Történt ugyanis, hogy a 10 000 like-ot begyűjtött Shaun of the Dead építményt mégsem fogják kiadni a téma erőszakos (alkohol, vérengzés, zombik) jellege miatt, figyelembe…..
KOCKAFESZT team 2012.05.07 10:35:02
brickset.com/news/article/?ID=3175

Ha már az űrhajós baromságoknál tartunk.
Borzalmasan sokat kellett várnunk arra, hogy legóék rendesen felmelegítsék a kórházas vonalat. A készletek sora (?) egy olyan mentőautóval kezdődik, amely őszintén meglepett a formájával, arányaival. Simán eszembe juttatja a 20 éve elmúlt aranykor készleteit, még akkor is, ha…..
Ha voltak is különbségek a két zsűriző csapat értékelési preferenciái között, egy közös nevező mégiscsak akadt: az első helyezett. Győztesünk alkotása mind technikailag, mind megvalósításban, mind a végeredmény bemutatásában kimagaslik a mezőnyből. Ez kérem szépen…..
KOCKAFESZT team 2011.12.12 22:09:56
Bár kevés van mi nevetségesebb, mint utólag magyarázkodni, most mégis – kicsit elkenődve – erre kényszerülök. Két olyan félreértés is előkerült a tegnap éppen csak közhírré tett versenyünkkel kapcsolatban, amit tisztázni kell:1. Bár a KLIKKes srácok nagy…..
Nincs is jobb annál, mint arról hírt adni, hogy végre történik valami a szűk hazai legó-szcénában.  Pár lelkes rajongó nemrég úgy döntött, hogy saját kereteket keres és hoz létre hobbijuk szervezett megéléséhez és létrehoztak egy új, független közösséget. Hogy…..
KOCKAFESZT team 2011.08.23 15:13:11
@Neuromancer: Honlap készülőben, ezért egyelőre ez a legegyszerűbb és legszélesebb körben elérhető közösségi tér. Sajnáljuk, hogy ez akkora "buktató". Amint beindul a honlap, majd beszámolunk arról is!
KOCKAFESZT team 2011.08.24 08:20:37
@BorZol: Tudjuk mire gondolsz. Oszt' dolgozni meg ki fog? ;-D Nem blogot szeretnénk, az sablonból már készen lenne.

Részletek: diákoktól AFOL-okig kisebb csapatokban alkotunk együtt. Városi és falusi terepasztal, történelmi terepasztal csatával és civil faluval, diorámák készülnek "licenszes" témákban, nxt csapat pedig többek között nagyon menő Wall-E mozgó robotot is épít!

"Kicsiben" építők egymással összedolgozva alkotnak valami nagyot. Fő a kreativitás!
KOCKAFESZT team 2011.08.24 12:16:09
@Desmond.Tiny: Nálunk nincs mennyiségi megkötés, bárki jöhet vendégkiállítónak. Aki jól együtt tudak működni a csapattal, és külön-külön a tagokkal is, beilleszkedik, az állandó tagként is részt vehet a kiállításokon, programokon.

Megteszünk minden tőlünk telhetőt!

@Darth Brick: Pályázatok, újszerű kiállítások, családi programok, találkozók, közös építések, folyamatosan új alkotások, és ami talán a legfontosabb, egy klassz társaság!