Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gart

15 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb nyílt levél született kormányszóvivő.hu portál kapcsán. Németh Péter víziója érdekes kérdéseket boncolgat, érdemes elolvasni... a közbeszerzés egy új, eddig ismeretlen módjánakt tárja elénk :D   Ime:  "  Tisztelt Kiss Péter kancelláriaminiszter…..
Elérkezett az igazság pillanata :D Érdekes dolgokat tanulhat belőle az ember, hogy miképpen kell a csodaceruzát odanyomni a papírhoz, úgy hogy szerverek ne csak egy fémdobozban legyenek elhelyezve, hanem még egy kissebb villát is lehessen nekik venni :D Az alábbi adatokat np-től kaptam…..
Mivel három a magyar igazság, így a születését követő harmadik hét vége felé ismét ránéztem kedvenc 200 milliós honlapunkra! Egyszerűsége a mai nap ismételten letaglózott! Terveztem hetekkel ezelőtt, hogy összeállítok egy hibalistát a honlap hiányosságairól, de sajnos nem…..
Onlinemarketing blog Ami kimaradt 2008.06.27 21:42:01
Hosszú volt a hét, de így se sikerült írnom néhány dologról, és nem is tudtam annyit haladni a blogos dolgaimmal se, mint szerettem volna. Ráadásul a délutáni esőben jól összetörtem a kocsimat is, így aztán nem mondom azt, hogy jó volt ez a hét.Pedig nem volt rossz, és a sok…..
 Kormányszóvivő.hu Elmúlt a nagy felháborodás keltette egyetértés és kezdenek előbújni a véres kalviatúrákat forgató halál-profik (hogy hol voltak eddig?) és kezdik szakmailag szétszedni ezt a lapot. Csak akkor állnak le egy percre, amikor anyuci…..
A precess.hu-n olvastam egy cikket a témánkról újságírói megközelítésből! Sok érdekes hiba és hiányosságot véltek ők is felfedezni, de a legdurvább, amit eddig még senki nem kérdezett meg, hogy miért nincs RSS az oldalon?2008-at írunk, ha jól emlékszem és egy 200 milliós…..
Úgy látszik lecsengett...ezt is lenyeltük... 200 millió forint végül is nem a világ....ha leosztom a 3 millió adófizetőre(ez a  tény is megérne egy blogbejegyzést), akkor ki is jön az a szám ami megagyaráz mindent: 66.666Ft Ennyibe került nekem ez a lap...akkor meg mi a fenét…..
Sziasztok!sdr küldött egy érdekes képet. Ie6 alatt így néz ki a kormányszovivő.hu.Ismételten gratulálni szeretnék az oldal fejlesztőinek.Ez olyan, mint amikor magyar utakon akarunk egy ferrárival menni...szép, gyors, erős...de a kátyúkra nem készítette fel senki :D..
Elindult a nagy médiakampánnyal beharangozott kormanyszovivo.hu weboldal. "Segítségével bárki nyomon követheti az interneten a kormányszóvivői tájékoztatókat, az újságírók kérdéseket tehetnek fel és visszakereshetik a korábbi tájékoztatók tartalmát."(A Google +…..
Örömmel olvastuk, hogy elindult a kormanyszovivo.hu annak minden egyes aranyat érő pixelével együtt. Csak ezzel tudjuk magyarázni a nyilvánosságra hozott honlap árát, amely 200 millió forintba került állítólag. Az oldalon számos szakmailag teljesen alkalmatlan, primitív megoldásba…..
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy állítsa le propagandakiadásait, ne költsön újabb milliókat kormányzati kommunikációra - erről Ágh Péter, az ellenzéki párt képviselője beszélt szombati sajtótájékoztatóján Budapesten. A fideszes politikus szerint "zajlik a…..
Gart 2008.06.17 04:52:33
2008.06.16. 20.15.

Ma egész nap ez az új kormányzati portál ügy foglalkoztatott...Azt hittem a pofátlanságnak is van határa....hát nincs!
Egy ilyen oldal elkészítése egy tartalomkezelővel, egy hosszú hétvégén megvalósítható (ha közben valaki vigyáz a gyerekre).
És ha el merek kérni érte 100e Ft-ot akkor a megrendelő felhördül...ilyen a vidéki webesek sorsa...
Úgy döntöttem, hogy ma nem alszok és megcsinálom ugyanezt a
sz@rt...csakEz az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet jobban...
Akit érdekel az majd nézzen fel rá...lemegyek veszek egy doboz cigit és kezdem...
kormanyszovivo.g-art.hu
Drukkoljatok...hátha sikerül :)

Hozzászólni és ötleteket adni a kormanyszovivo.blog.hu - lehet.
 Elindult a tegnapi Fidesz-sajtótájékoztatón beharangozott kormanyszovivo.hu honlap. A Fidesz által sokallt 200 milliós költségeket Daróczi Dávid teljesen indokoltnak nevezte. A Nyakó István-féle iskolát képviselő kormányszóvivő többek közt a következőket reagálta:…..
A Médiablogon olvastam, hogy a kormányzati kommunikáció egy új, korszerű, majdhogynem web2.0-ás eszközzel bővült (nagyon majdnem...).Ez a kormányszóvivő.hu weboldal.Hogy kommunikációs szempontból miért is érdekes a dolog, azt a Médiablog jól megmagyarázza, most nézzük inkább…..
„Mikor lesznek kaphatók a hidrogénnel működő autók?” Talán emlékszünk még arra kémia órára, mikor gondos előkészületek után „durranógázzal” hajtottunk végre kísérletet. Első lépésben hidrogén gázt fejlesztettünk, méghozzá úgy, hogy egy nagy…..
A BMW teljes mérnöki stábját mozgósító, öt éven át tartó fejlesztési munka eredményeként létrehozott Hydrogen 7 a konszern hosszú távú működésének egyik újdonsült alappillére.  A projekt vezetőivel elbeszélgetve a…..
2008. május 21-én együttműködési megállapodást kötött a Quantum Energy Kft. és a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft., amelynek keretén belül a KTI szakemberei végzik a hazánkban egyetlen megtekinthető és kipróbálható hidrogén üzemű hibrid hajtású jármű -…..
A BMW tavaly szeptemberben mutatta be a világ első, sorozatgyártásra alkalmas hidrogénhajtású autóját, a BMW Hydrogen 7 modellt.Az „Ocean's 13” Los Angeles-i premierjére Brad Pitt és Angelina Jolie egy BMW Hydrogen 7 típusú autóval érkeztek. A június 5-én tartott…..
Magyarországra érkezett az első Toyota Prius típusú hidrogén meghajtású elektromos hibrid személyautó, melyet a Pannon Egyetemen megrendezett nyilvános bemutatón tekinthetnek meg az érdeklődők május 8-án 9 órától. Ez az első példánya annak a városi hidrogén alapú…..