Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zólyomi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: hvg.hu A hajdani Egervin verpeléti romjain készít borokat a Evowine. Legújabb dobásuk a magyar versenylóról elnevezett Overdose. Tanácstalanul forgattuk a Vinoport borbárba szervezett sajtótájékoztatóra szóló meghívót. Ki az a bátor ember, aki overdose-nak,…..
Írta: Pécsi István (Magyar Turf) Vána a nyerő, mindenki elégedettHa nem ismerném a cseh lóversenysport felépítését elkezdeném sajnálni őket, mert milyen sportág az, ahol minden évben a csúcsversenyt egy a hatvanas évei felé közeledő zsoké nyeri, a saját idomítottjával,…..
 King's Honor múlt szombati tragikus sérüléséről a delmagyar.hu internetes portál is beszámol egy rövid cikk erejéig. Az írás nyomán kialakult parázs vita a hozzászólások között olvasható, melyben Kacziba Pál, a szerencsétlenül járt ló utolsó tulajdonosa így…..
A hétvégén megtartott Ópusztaszeri Vágta egyik előfutamában állították starthoz a 2004-es Magyar Derby győztes King’s Honort, aki a verseny során nyílt lábtörést szenvedett.A verseny hivatalos állatorvosa, Dr. Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a telivér nyílt…..