Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biroboldi

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Menyét őrs tagjai még júniusban megfogadták, hogy a nyár végén elmennek portyázni. Ősz eleje lett belőle, de az ígéretünket betartottuk és a szeptember 20-22.-i hétvégén elutaztunk a Selmeci-hegységi Szentantalra túrázni. Talán jobb is volt később, hiszen idén szeptemberben 16 éve, hogy megalakult…..
    Ha egy napos csúszással is, de folytatjuk képes beszámolónkat. A képeket főleg a raji portyákból válogattuk, de az első pár kép például a farkaskölykök utolsó nagy tábortüzén készült.             A Bendek Elek raj az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumba (Franka) ment…..
Már negyedik napjánál tart idei nyári táborunk. A kisebb-nagyobb viszontagságok ellenére is mindenki jól érzi magát, nincs az a szúnyog, ami elvehetné 90 elszánt cserkész jókedvét. Rövid, képes beszámolónkkal kis ízelítőt szeretnénk adni a tábor hangulatából, ami eddig jó eséllyel pályázik a…..
Hajmási Péter !!!SAVE THE DATE!!! 2018.01.08 22:25:27
December 16-án, szombaton, csapatunk roverei és vezetői rendhagyó módon a Mikulásgyárban való segítéssel karácsonyoztak. Délután háromtól este hatig voltunk az 56-osok terén, és többfajta munkakört is kipróbáltunk. Segédkeztünk az ajándékcsomagok átvételi pontjánál, illetve az emberek…..
Hugi és Lívia beszámolója: 2017. December első napján a csapatunk volt a hagyományos I. cserkészkerületi csapatparancsnoki vacsora házigazdája. Ezt a programot az I. cserkészkerület elnöksége félévente rendezi meg, annak érdekében, hogy a kerület csapatparancsnokai egy kötetlen este keretében…..
A tábor közeledtével kedvcsináló gyanánt rövid összefoglalót közöl a csapatvezetőség a július 5-7. közötti vezetői portyáról, ahol szép számmal, majd' húszan voltunk jelen. A hétvégét Török Marciék Balatonhoz méltóan idilli nyaralójában töltöttük Zamárdiban. Az…..
Hajmási Péter Dzsemes beszámoló 2011.11.26 11:44:00
           Már mindenki jól tudja, hogy idén nyáron csapatunk nagy létszámmal képviseltette magát a huszonkettedik cserkész világtalálkozón, ebből kifolyólag október 22-én beszámolót tartottunk a zugligeti BLCSCS…..