Regisztráció Blogot indítok
Adatok
COdY

72 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel itt az ősz és beköszöntöttek a hidegebb idők gondoltam készítek nektek egy kis összeállítást arról mivel lehet érdemes eltöltenetek a szabadidőtöket házon belül. 1. Bel Ami a szépfiú: A Bel Ami premiere Július 5.-én volt hazánkban és mostanra már hozzájuthattok…..
Warzone blog Good day to Die Hard! 2012.10.06 21:32:30
Megjelent Bruce Willis ötödik Die Hard filmjének trailere amelynek nem mellékesen nagy részét kis hazánk fővárosában rögzítették de gondolom ezzel nem mondok újat. Habár a trailer elég rövid egy egy helyszín ismerős lehet. Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz maga a film de…..
54 éves korában elhunyt Michael Clarke Duncan. A színészt elsősorban az Armageddon-ból illetve a Halálsoron című filmekből ismerhetjük, utóbbi filmben nyújtott remek munkájáért 2000-ben Oscar díj jelölést kapott. A hatalmas színész (196 cm, 143 kg) több mellékszerepben is…..
Tudtuk, hogy lesz de igazából csak egy rossz viccnek hittem. De nem az! A Birdemic emlékezetes hogy is mondjam "hihetetlen látványvilágáról" vált ismerté. Na és az aztán itt is meg lesz de még a rettenetesen "megalkotott" madarak mellett a Birdemic 2 már ZOMBIKAT is felvonultat!! Ahogy…..
1990 után ismét mozikban láthattuk Az Emlékmást ezúttal viszont eléggé más köntösben és felemás sikerrel. Véleményünket itt láthatjátok. Jó szórakozást! ..
COdY 2012.08.17 16:17:49
@keelord: Köszönöm szépen, örülök hogy tetszett:)
Szerintem az Abraham Lincoln, a vámpírvadász alapkoncepciója meglehetősen merész. Timur Bekmambetov nem kis rizikót vállalt, amikor belevágott a film elkészítésébe. De ahogy a mondás is tartja, aki mer, az nyer. Habár a kritikák igencsak megoszlóak, de azért valljuk be: sokkal…..
Az ubisoft előszeretettel tolja el a Pc-s megjelenéseket a konzolok javára (hát istenem, tőlük jön a pénz...). Az egészben csak az a fájó, hogy ezúttal direkt megígérték, hogy nem lesz késleltetés és 'október 30.-án mind a három platformra megjelenik'. Ez van srácok. Az új…..
COdY 2012.08.11 12:32:39
Nyaralás miatt megkésve ugyan de azért összeállítottuk nektek mit lehet érdemes megnézni augusztusban. Apa ég! - Premier: Augusztus 2.: Adam Sandler új filmje mostanra már a mozikba került és hát a Jack és Jill után az ember nem tudja mire vállalkozik ha erre költi a…..
Végre eljött az idő, hogy láthassuk Nolan Batman trilógiájának záró darabját. Nekem ez az volt az év legjobban várt filmje de miután láttam rögtön az év filmje is lett idáig. Jó szórakozást! ..
Az ígéretekhez híven A Sötét Lovag: Felemelkedés után Amerikában le vetítették a Superman reboot első előzetesét. Rögtön kettő is érkezett de csak annyi a különbség, hogy egyiket Kevin Costner míg a másikat Russell Crowe narrálja. Maga a trailer eléggé semmit mondó de…..
COdY 2012.07.26 21:56:46
@Mick Kramer: Persze. ricsi923 de jövő héten nyaralni leszek majd utána leszek elérhető.
Ritkán állok hozzá úgy egy filmhez, mint ahogy az történt a Pszichoszingli esetében is. Eleinte teljesen érdektelen volt számomra a film, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve mégis úgy döntöttem, hogy rászánok másfél órát. Az összképet tekintve nem vesztettem volna semmit,…..
Elnézést kérek mindenkitől, hogy ennyit késett, de végre itt van a bemutatóm. Jó szórakozást hozzá! ..
Javában dúl a Comic-Con Amerikában és egyre másra érkeznek az új hírek, képek és videók néhány várt filmről. Többek között bemutattak már néhány képet a Vasember 3-ból amin Mr. Stark új páncéljait láthatjuk. A filmben egyébként szerepet kapott Cobie Smulders…..
Ezúttal az újra gondolt Pókemberre ültünk be. Véleményünket itt hallhatjátok. Jó szórakozást! ..
Kissé megkésve ugyan de végül tető alá hoztuk a legújabb lego játékról készült videotesztünket. Nekem ez az első játéktesztem de remélem tetszeni fog. Jó szórakozást! ..
Warzone blog Júliusi moziajánló 2012.07.01 19:30:00
A mai moziajánlóval elkezdünk egy új rovatot melyben összefoglaljuk nektek, hogy az adott hónapban milyen filmeket is láthatunk a mozikban, hátha tudunk segíteni a döntésben. Az ajánló minden hónap elején fog megjelenni. Reméljük, hogy tetszik nektek az ötlet és akkor lássuk mit…..
COdY 2012.07.03 10:34:35
@lagzilajcsiforever: Akkor már ketten vagyunk:)
A 2008-ban mozikba kerülő Elrabolva nagy sikereket aratott realisztikusságával, történetével és Liam Neeson kemény akciózásaival. Idén fog érkezni a folytatás amelyről kikerült az első plakát és az első előzetes is. Igazából a poszterről aki tud angolul már el is olvashatja…..
Eddig csak pletyka szinten ment a találgatás arról, hogy igazak e az EA népszerű autós játékának filmadaptációjáról. Mostantól viszont biztos, hogy 2014-ben érkezni fog. A DreamWorks hivatalosan bejelentette, hogy az ő közreműködésükkel fog elkészülni a videojáték mozi…..
A hozzám hasonló denevérember fanatikusok szinte mindennap rákeresnek jött e valami új hír kedvenc hősünkről. Örömmel tudatom, hogy jött még hozzá egy új előzetes! Ugyan sok olyan jelenet van ami a korábbiakban is benne volt több újat is láthatunk amik közül kiemelkedik egy…..
A minielőzetes után megérkezett a "normál" hosszúságú is. Az előző rész elég jó (300 milliós) bevételt produkált ennek megfelelően hasonló eredményeket várnak az új résztől is. Érdekesség egyébként, hogy Amerikában nem igazán rajonganak a Resident Evil sorozatért és…..
A részről-részre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Resident Evil sorozat nemsokára immár az ötödik epizódhoz fog érkezni. A történet valószínűleg ott fog folytatódni ahol az előző abba maradt. Ezúttal egy amolyan minielőzetest kaptunk ami mindössze 18 másodpercnyi…..
Baaad Movies Sufni-Max Payne 2012.06.13 14:25:00
A 2008-as, általam nagyon várt Max Payne-filmről elég sokat beszéltem már (például itt). Bár önálló filmként egész korrekt, játékadaptációként egy merő gyalázat az egész, és ekkora csalódás után nem is számítottam rá, hogy valaha is látok majd normális filmet ebből a…..
Az őrült trió nem tanult az elmúlt két esetből és újra bulizni fog. A Másnaposok 3. felvonása ugyan csak 2013-ban lesz látható de kiszivárgott néhány információ. Először is az, hogy habár a felvételek nagy része Los Angelesben fog készülni a zűrös csapat vissza fog térni…..
Kedvenc sark vidéki állatkáink nem sokára újra megérkeznek a mozikba! Az itthoni mozikba egész pontosan Július 5.-től lesz látható. Aki szokott moziba járni biztos látta már párszor a bemutatót hiszen szinte minden alkalommal vetítik nekünk. Most viszont érkezett egy új trailer,…..