Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bee Boszy

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki törzsolvasó az pontosan tudja, hogy a divatiparban a cipők iránt rajongom leginkább. Mostanában azonban mégsem készült túl sok poszt a témában, mert teljesen őszinte leszek kicsit már meguntam az eddigi tervezőket. Ránézek egy cipőre és rögtön tudom, hogy Jimmy Choo vagy…..
OurFashion I have a dream 2012.07.12 11:56:00
Soha, egy nanopillanatra sem tudja Sarah Burton alulmúlni Alexander McQueent. Minden kampány és design összes centimétere tökéletesen burjánzó álom. Hatalmas reményekkel telve várom, hogy valaki végre vegye a fáradtságot, és elhozza valahova Európába is a McQueen kiállitást,…..
Az év első felében rajongtunk már nektek eleget a menta színért. Fashionista később megvizsgálta mit lehet kapni a piacon menta színben drágán és viszonylag olcsón is. Kicsit megkésve de engem is utolért a menta fétis. Felmerült bennem azonban a kérdés, hogy mikor túl sok ez a…..
Anna Dello Russo már nem csak a csillogó-villogó ékszercsodáival támad a H&M frontvonalai mögül, hanem az egész őszi téli kollekciót magabiztossággal uralja. Minden lookról egy fiatal hasonmás néz vissza a divatcsászárnő jellegzetes stílusjegyeit magukon viselve. Komoly…..
Egyszerűbb lenne posztolni az albumot, mert megint megigézett egy egész kollekció, de mégis azért megpróbáltam leválogatni azokat a darabokat, amik a leginkább tetszenek. Igazából már pár szezonnal ezelőtt rájöttem, hogy a magyar divattervezők és márkák közül a saját…..
Kacérkodom a pasztellszínű hajak trendjével: tavaly már alkalmanként beszíneztem a hajam rózsaszínre, mostanában pedig kékes árnyalatokkal próbálkozom egy Isadora hajszínező spirál segítségével (tiszta retróhangulat az egész, utoljára gimiben csináltam ilyet), így Charlotte…..
OurFashion Megan Fox meg a nyelve 2012.04.10 09:59:00
Szerintem Megan Fox rettenetesen idegesítő az állandó szexiskedésével, de a Jalouse magazinnak sikerült egy kevésbé irritáló anyagot megjelentetnie róla. Lehet ez ilyen "lánybetegség" a fiú ismerőseim általában nem idegenkednek tőle ennyire.  Kár hogy a…..
Daphne Guinnessnek még az otthoni pom-pomos plüss papucsa is magasított "van talpa de mégsincs" darab lehet, talán még a szoros családi köre sem láthatta a couture királynőjét csodás, szinte már földönkívüli megjelenése nélkül. Remélem egyszer eljön az nap,…..
A fenti gondolat akkor fogalmazódott meg bennem, amikor éppen hipertrendi mandarinos macaronszínre lakkoztam a körmömet és azon elmélkedtem, hogy ebben a szezonban egyszerűen túl sok a pasztell, belefulladok már most a cukormázba, pedig még be sem indult teljesen a szezon. Ezen…..
A Facebookon már láthattatok egy képet, de nem tudok elmenni az anyag mellett anélkül, hogy meg ne jelenjen a blogon is az elejétől a végéig. Alapvetően nem kedvencem Kate Moss (húú most lehet megkövezni), most is egyértelműen Tim Walker teremtette meg ezt az álomittas atmoszférát,…..
Mindegyik Daniel Reese munkája, aki művészi önkifejezésnek tartja a cipőfestést, de azért ne aléljunk el a dolog magasztosságától, mivel bőven van a dologban biznisz is, ugyanis 200-250 fontot kér el darabjáért.Nézzük is meg, hogy miket művel a brit fiatalember, aki…..
 Biggyesztenék most egy tizenhatos karikát a bejegyzésben szereplő képekre, az előző posztomban hiányolt energiát itt most brutális dózisban megkaptam. Karolina Kurkováról már évek óta ez az első értelmes fotósorozat, Steven Klein művészien beteg elméje végre kicsit…..
OurFashion Alice Dellal x Chanel 2012.03.19 10:50:00
Első blikkre nekem nagyon furcsa volt Karl Lagerfeld döntése, hogy Alice Dellalt Chanel kampányarcnak választotta, hiszen a rockos stílusú modell a felnyírt hajával nem az a tipikus Chanel szépség. Most pedig meg is érkeztek a képek: a Boy táskakollekcióhoz készültek, és azt kell…..
OurFashion Harcolj az életedért 2012.03.18 22:29:00
Megint kapunk egy kis catfightot a V Magazine jóvoltából, most Doutzen Kroes és Adriana Lima mérkőznek meg egymással majdnem mindent villantó szijakban. Necc, szegecs, fehérnemű, minden mi szem szájnak ingere, férfiaknak nyálcsorgatásra, a lányoknak meg a szokásos irigykedésre hogy…..
2005-ben Bono (U2) és felesége, Ali Hewson azért alapította meg az EDUN márkát, hogy felhívja a figyelmét az afrikai árukra, de mindeddig elég kevés hírt hallottunk felőlük (persze egy Louis Vuitton kampányban azért megjelent Bono és Ali ahol emlegették az Afrikamániájukat…..
Semmi meglepetés sincs abban, hogy minden, ami az Alexander McQueen divatház és Sarah Burton kezei közül kerül ki, az nagyszerű, egyedi és különleges lesz. Ez történt a tavaszi kampányfotóknál is: David Sims fotóin (ő fényképezte az őszi kampányt is, amit ITT találtok meg) az…..
OurFashion Louboutin tavaszra 2012.02.02 12:47:00
Platformszandálok, elegáns körömcipők, kecses peep toe-k, elképesztő anyagkeverések és csodás színek jellemzik Christian Louboutin 2012-es tavaszi kollekcióját, így egyszerű megjósolni, hogy Blake Livelytől kezdve Sarah Jessica Parkeren át Michelle Williamsig minden A-listás…..
OurFashion KARL by Karl Lagerfeld 2012.01.25 17:43:00
Karl Lagerfeld új kollekciója ma debütált a net-a-porter.com oldalán interjúkkal, fotókkal és videókkal egyetemben. A fekete-fehér, szigorú szabásvonalú holmik között ceruzanadrágokat, ingeket, motorosdzsekiket, blézereket és gallérokat találunk nagy többségében, néhol egy…..
Elég nehezen tudnék választani, hogy ha azt mondaná valaki, hogy beszabadulhatok egy Burberry boltba és választhatok egy darab kiegészítőt az őszi-téli szezonból.Elsőre talán ezt a clutch-ot választanám, amiből már a tavasz-nyári kollekcióban is volt egy gyönyörű világoskék.…..