Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsdani

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TSOnline Sziasztok! 2012.08.31 17:32:52
Gondoltam, adok egy gyors élet jelet magamról, és szeretnék bemutatkozni: Sonja vagyok, 15 éves, az egyik legfiatalabb a TSO-n. Mivel úgy láttam, hogy eléggé ki van halva az oldal, gondoltam egy kissé felfrissíteném, egy kis életet lehelnék belé, sajnos most még nincs időm rá,…..
TSOnline A patikus beköszönője 2010.11.05 23:00:00
 Sziasztok!  Hadd mutatkozzam be: sophiataylor a nickem, legjobban azt szeretem, ha Zsófinak vagy Sophie-nak hívnak, és ha a terveim szerint alakulnak a dolgok, fél év múlva már levethetem a születéskor kapott fiú nevemet és Dr. Szabó Zsófia áll majd a személyi…..
A TSOnline továbbra is, folymatosan keres szerkesztőket, szerzőket. Bárki, aki szeretne cikkeket, tartalmat írni a blogra, jelentkezhet. Jelentkezni itt, komentben lehet e-mail címmel. A jelentkezők az e-mail címükre kapnak egy meghívót a bloghoz, ezzel tudnak a szerkesztői felületen…..
Kedves Blogolvasók! Ma reggel óta azon tanakodtam mit is, írhatnék az első blogbejegyzésbe. Szeretném hasznos, személyes tapasztalatokkal, információkkal gazdagítani az oldalt. El is döntöttem, hogy leírom én hogyan jutottam el idáig, mi történt stb… és ezekről szerzett…..
A Velvet cikke. Az eredeti itt olvasható: http://velvet.hu/sztori/kp090205/ A 16 éves német tinédzser kétéves kora óta lányként tartja magát számon, 12 évesen elérte, hogy engedélyezzék neki a nemátalakító műtéteket, 14 évesen pedig már lányként regisztrálták. Ezzel…..
tsdani 2011.08.01 22:41:05
@Emma95: Szia Sonja vagyok (avagy Dani ez valós nevem) Én is 14 éves vagyok és szeretném felvenni veled a kapcsolatot