Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmoro

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
elmoro 2011.08.10 09:36:56
@Dr Jozef Vengloš: mutass olyat! :-) még ott is lopnak, ahol megpróbálják megakadályozni. a válaszod félreértést sejtet: mintha úgy értenéd, hogy azt írtam, mindenki lop, a mindenkiben te is benne vagy, és ez sértő számodra. de nem, nem ezt írtam, és ahol lehetővé teszik, ott se mindenki lop. de ahol lehetővé teszik, ott lopnak bizony. sokan. mert öntudat és a minőség ebben a vonatkozásban nem mindenkinél áll olyan szinten, mint nálad.
elmoro 2011.08.10 10:05:35
@ZBR: ááá, próbálj meg lelépni a saját gondolkodásod vágányáról."akkor átadta volna" - te átadtad volna. ő nem, mert máshogy gondolkodik. (természetesen a te gondolkodásod szerint nem azért, mert máshogy gondolkodik, hanem mert bliccel. és akkor, ugye, viselje a következményeket.) nem voltunk ott, nem ismerjük a résztvevőket, az életkorukat, a testalkatukat,stb. mert máshogy gondolkodik egy 14 éves kajakozó, magabiztos fiú, máshogy egy ugyanolyan korú bizonytalan kamaszgyerek, vagy egy 17-20 közötti lány, aki még csak nem is bizonytalan, de mást gondol megoldásnak, mint egy érettebb ember, aki tudja, hogy alkalmazkodjon egy-egy rendszer működéséhez, vagy megint más egy idős ember, aki nem is biztos, hogy egyáltalán érti, vagy úgy érti, amit mondanak neki. és amit te mondasz, csak egy megoldás a sokból. egy gondolkodásmód egy megoldása. a történetből kiderül, hogy mariann nem állt ellen. az ő gondolkodása szerint miután nem volt nála az aktuális szelvény (hiba), de az éves bérlet körülményeiből kiderül, hogy a hiba formai, mert az éves bérletet meg kell venni ahhoz, hogy a szelvényeket bele lehessen tenni, és ez nála van, ergo nem akar büntetést fizetni (6000), mikor egyértelműen kiderül, hogy az elkövetett hiba nem azt jelenti, hogy bliccelt. erre a szervek nem megfelelően reagáltak. nna. ez a tényállás, és okoskodni azzal, hogy elkerülhette volna, ha betartja a szabályokat - az egy másik univerzum! nem az a kérdés, hogy mi lett volna ha, hanem hogy miért ennyire bunkók az ellenőrök, és miért kap ilyen munkát ilyen mentalitású ember, vagy miért nem tarják kordában az efféle öntudatlan, zavaros agyú, buta, primitív és erőszakos lényeket. akkor most elköszönök
elmoro 2011.08.10 10:10:37
@uruk.hai: a bérletbemutatás nem büntetés! a "büntetéssel fenyegetőzött" az ez: nincs itt? fizessen 6000 forintot! na ez a büntetéssel fenyegetőzés, csak hogy tájékozott légy :-)
Remélem ez nem egy reklám sztorija átírva.A kép innenKedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók!Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre ez az utolsó történet amivel meg tudlak benneteket örvendeztetni. Érdekes, hogy valamiért fordított időrendben írtam meg nektek a történeteimet, így…..
elmoro 2009.10.19 15:12:59
@Frigyesur: frigyesúr, a miért SOHA nem egy másik férfi/nő. az már csak következmény. a miért mindig ezek előtt lapul. persze lehet bármilyen banális, lapos dolog. unalom, butaság, pl, vagy kevésbé lapos: lelki sivárság, elhidegülés, elégedetlenség, ideál be/ki nem teljesedése, meg nem felelés, alacsony érzelmi intelligenciahányados, a partner elhanyagolása vs. elhanyagoltság, rossz időben történt találkozás, figyelmetlenség, önzés, az ego túlzott domborodása, túl nagy távolság (nekem pl már 20 km is sok lenne :)- bár egyszer 8 hónapig bírtam 2000 kilométert, házasság is lett belőle, ami azóta bekampózott), és minden, ami ebből következik - és még sorolhatnám... persze egyik sem nemfüggő :) aki meg úgy érzi, imádja a másikat, de félre kell kúrnia akkor is, az is téved, hogy a másik az ok. nem, akkor ő maga, illetve a pszichés állapota/betegsége az :), na, dióhéjban ennyi.
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
elmoro 2009.10.07 16:12:41
@Hegyi: kár feszülni, előbb el kellene jutni arra a szintre, hogy érted is, ami történik, felismered a humor az eddig általad ismertétől eltérő formáját stb. mert amit eddig mondtál, azzal azt igazoltad, hogy abszolút nem vagy képben.
banksy, vagy k. gergő cuccainak a lényege, hogy az utcán van. ha azt mondod, "egy weboldalon lenne", azzal azt is mondod " én ehhez az egészhez kurvára nem értek és fel sem fogom" - és ez csak egy kiragadott példa a kifogásaid közül, a többiből is ez derül ki :) vagyis nem vagy kompetens. na, röviden: szállj ki a diskurzusból, képezd magad, aztán gyere, szólj hozzá - legyen az első megszólalás a vizsga - aztán majd meglátjuk.
előre is bocsánatot kérek, ha megbántódnál, de nincs valami jó napom, ennél finomabb nem tudtam lenni. szia!
Kevés olyan karakteres hangú színész van, mint Al Pacino, aki a szerephez az orgánumával, és azzal, ahogy használja a hangát legalább annyit hozzátesz, mint a gesztusaival, az arcjátékával vagy a testbeszéddel. Védetté kellene nyilvánítani, és soha, de soha, senkinek nem engedni,…..
elmoro 2009.08.25 18:02:56
@Ghavin: azt is mondhatnám, hogy "annyira jó látni, hogy ennyire remekül tud mindenki mindent egy szakmáról" - de nem mondom. szóval ébresztő! a szinkront ugyanúgy egy stáb készíti, nem egy színész. ő a stáb tagja. vagyis a scarface szinkron nem azért olyan, mert végvári olyannak hozta össze. hol lenne a színészeknek ideje a mikrofon előtt állva akcentusosra - hitelesen - átvariálni a kész, megírt szöveget? erre nem gondoltál? egy ilyen főszerep szinkronja 5-6 órát vesz igénybe, relatív feszes tempóban. ha ez lejár, már ott vár a többi színész. az épp munkában álló színész nem kezdhet el variálni a mikrofon előtt. ahhoz előbb a szöveget kellene úgy megírni. meg a színésszel kipróbálni, hogy hogyan megy az akcentus, mivel megírni se lehet pontosan egy hangzásvilágot. az vagy megy, mert ismerős a színészeknek - mint a blöffben - vagy nem. márpedig az angolba oltott latin akcentus mennyire lehet ismerős a középeurópai - magyar - színészeknek? akik többségének a németen kívül szinte minden más nyelv szavainak kiejtésén üvölt a középeurópaiság. szóval ghavin, gondolkozz, hátha megvilágosodsz, hogy mielőtt az idilli megoldások szempontjából elkezdesz habzó szájjal fikázni, az leginkább a saját korlátaidra fog rámutatni, érvként nem áll meg. szinkront pedig a hazai fogyasztói szokások miatt készítenek és mert leszámítva a néhány városit, akik esetleg egy nyelven beszélnek, a többség - tekintve a korát (mari néni, kora 82 év, marcsika, 7 év, feri bá, akárhány év és a köztük levő tömeg) és a helyet, ahol él (mondjuk taktahartyán, hátulsó utca 5) - nem beszél semmilyen nyelvet. mert akkoriban még semmilyen nyelvet nem tanítottak olyan koncepciózusan, mint manapság. még élnek ezek a generációk. de ezzel a felsőbbrendűsködő korlátolt dumával leírod őket, mintha nem is léteznének. gondolkozol is néha, vagy csak a szád jár? folytathatnám a hülyeség elemzését, de asszem elég volt.
Subba Ebédre zsidóvicc 2009.08.03 11:55:00
Azt hiszem a legrosszabb rabbis vicc sem ér fel ezzel: többtucat választott tisztségviselőt, köztük öt rabbit tartóztattak le New Jerseyben különböző gazdasági bűncselekményekért. De mik is voltak ezek? Többek között izraeli donorok által felajánlott emberi szerveket és hamis…..
elmoro 2009.08.03 17:07:00
S.N.E./Subbainkompatibilis · www.youtube.com/user/bakker1234 2009.08.03. 15:41:25

há mer a nácoidok buzik. így seggbekúrnak. lebuktál, S.N.E.! :)
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
elmoro 2009.06.24 08:21:33
@Gabica [a legboldogabb]: ugyan már, kedves gabica, a főnökkel nem lesz gáz. láthatóan jól végzed a dolgod, szép rendesen elküldesz mindenkit, akire a fenti iroda ablakából rámutat - azok cserébe remélem, nem téged utálnak érte. kellesz te neki, így nem ő csinálja ezt a hálátlan melót. :)
elmoro 2009.06.24 08:27:19
@Gabica [a legboldogabb]: mondhatni te lapátolsz, nem ő
Vajon lehet-e bármilyen nemes ügyet egy kötélen lógó kislány képével népszerűsíteni? via: adrants ..
elmoro 2009.06.23 17:19:00
@Maxen: ahhoz képest, amit az ember folyamatosan csinál a környezetével és az abban élőkkel, ez etikailag (sem) túlzás. bezzeg hogy aggódunk a dohányfüst esetében! "súlyosan veszélyezteti az ön és a környezetében élők egészségét!" pedig még csak veszélyezteti és csak az egészségét, nem pedig megöli, kiirtja, mint annyi állat- és növényfajt... és ugyan itthon még nem dívik, de pl belgiumban már nagyon durva műtétekről szóló fényképeket nyomnak a cigisdobozokra :)
na mindegy, csak érdekes, hogy ami évtizedek óta az orrunk előtt zajlik, mivel folyton körülvesz minket a hétköznapokban, megszoktuk, stb, nem lázadunk, de ha egy ilyen kép felhívja a figyelmet a folyamatos önző és pénztermelő tevékenység erkölcstelenségére, arra sokan ugranak, hogy etikai kérdéseket vet fel - pedig csak megnevezi az etikátlan tevékenységet - azt is szimbolikusan
ez ám az igazi kettős mérce.
elmoro 2009.06.23 17:24:00
@Hara Mati: szívesen átpasszolom - smile - szerintem nem nem az, aminek látszik, inkább olyan, mint a paplan, aminek a huzatára rányomtatják, hogy mi is van benne. vagy mondjuk "két legyet egy csapásra", szóval ne könnyebbülj meg, hogy a kiállításról szól "csak", mert azzal, hogy a kiállításra a kiállításon látható tartalom megjelenítésével utal, egyből közvetlenre zár - vagyis a problémáról is szól, nem csak a problémáról szóló kiállításról. nnna, újabb szép kör - smile
elmoro 2009.06.23 17:30:15
@Vámpír\\\'08: valahogy? az emberiségnek a "jóléti" status quo fenntartása a célja. amúgy meg valahogy persze, de ki dobja áldozatul a saját gyerekét, mondván, hogy ha anélkül nem lehet megúszni, legyen az enyém az. te? amikor azt mondod, valahogy, arra gondolsz, hogy te és a lemenőid kimaradnak a kakából. pedig nem fognak. és ha nem hiszed, hogy az ember az oka egyedül, akkor fel vagyunk mentve és nyomás, dobjunk rá még egy lapáttal? mert úgyis kiszabadul az olvadó sarki jég alól a metán, - ami rossz a felmelegedés szempontjából - akkor nosza, gyártsunk még több kocsit, toljuk meg még egy kis (több) széndioxiddal is, hadd olvadjon az a jég gyorsabban! hátha úgy kevesebb időnk marad kiszaszerolni a megoldást :)
Mostanában ritkán van ilyen "Basszus ez miért nem nekem jutott az eszembe!" érzésem, de a Super Max borotvapenge reklámját látva keményen a homlokomra csaptam. Látányos, ügyes, egy pillanat alatt ható reklám, amit a Publicis szorgos mumbai kreatívjai agyaltak ki. Jól…..
elmoro 2009.06.20 06:18:27
@SueSue: én
elmoro 2009.06.20 06:19:13
@oázis: tévedsz :)
"A mezőgazdaság és az élelmiszeripar a jelenlegi gazdasági körülmények között húzóágazattá válhat, és a válságból az egyik kivezető utat jelentheti - hangoztatta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerdán Budapesten,…..
elmoro 2009.06.18 03:26:58
@blr: vegyük észre, hogy nem (csak) holmi gonosz mókusok játszanak a bőrünkre. a játékban a magyar fogyasztó is benne van. mert azok többsége választja az olcsóbb paradicsomot, részben mert ki kell számolnia, mire mit költ - mert kevés a fizuja, ugye -, részben pedig sokan akkor is azt választják, ha megengedhetnék maguknak a drágábbat, mert utálnak "rosszul" járni + átverve és hülyének érzik magukat. így aztán a drágább magyar paradicsom megy az exportra. nincs ebben semmi szégyen. te azért mondod, hogy igen, mert ez érzelmi kérdés a számodra. persze feldobhatod a kérdést, hogy miért drágább a magyar paradicsom, hogy igen, azért, mert nincs rajta támogatás. mondjuk hogy arra miért "nincs pénz", most nem mennék bele (szerintem ugyanazt gondoljuk erről), de a támogatással mínusz kassza járna, az exporttal meg pluszbevétel. és hát amíg az export elviszi a magyar paradicsomot, addig munkanélküli segélyre se kell költeni. persze ez a gondolatmenet nagyon nagy vonalakban követi a helyzetet, de az általad vázolt "szégyen, nem eredmény" állításra - annak szintjén - megfelelő válasz.

üdv!
Örök dilemma, megtartsuk hűtlenségünk titkát, vagy mindent mondjuk el őszintén.Sziasztok!Segítsetek!Már több mint fél éve van barátom,de mellette 3 hónapig volt vkim,mikor nem voltunk olyan jól meg,tudom erre nem lehet kifogás,csak keresgélem én is,de hiába kérdeznétek meg nem…..
Legalábbis Ausztráliában semmiképpen nem, ugyanis a The Chaser's War on Everything című viccesműsor készítőit két hétre letiltották az ország tévéképernyőiről, miután legutóbbi műsorukban volt egy szegmens, amiben halálos beteg kisgyerekekkel viccelődtek, az ausztrálok…..
elmoro 2009.06.12 17:15:14
@WiliamWallace: vili, legjobb esetben elvakít a düh. de próbálj meg ettől elszakadni! nem a filmmel van baj, hanem az értelmezéssel - bár gyanítom, hogy amennyire érzelmi alapon közelíted meg a kérdést, nem leszel befogadó arra, amit mondanék. na de azért mégis. az én olvasatomban a szkeccs egyáltalán nem a gyerekek rovására viccelődik, hanem azt az álszent és negédes magatartást - és a mögötte meghúzódó végtelen és haszonleső cinizmust - pellengérezi, ami a bulvár és a kertévék sajátja. ahogy kiszúrnak bármely hatásos és fontos témát, majd a lehető leghatásvadászabb módon és legfelületesebben adják elő. és mivel a "riporterek" nem színészek, természetesen egyből látszik a hamisság, az álrészvét. amihez az ilyen helyzetű embereket és tragédiáikat használják ki. lásd aktív és társai, rtl híradó, tények, stb. ilyetén módon rövidlátás és demagógia ezt a - különben egyáltalán nem eredeti és jó - szkeccset ezzel bírálni, hiszen épp ellenkezőleg, a kiszolgáltatottak érdekeit védi a geci magatartás karikírozásával - mellesleg nem is karikatúra, az összes kórházi álműsor ilyen, nem is értem, ott miért nem vagy kiakadva? szóval nem a filmmel van a baj, (legalábbis nem abban az értelemben, ahogy bírálod) hanem valami miatt te ugrasz a helyzetre, de mérlegelés nélkül. a helyedben kíváncsi lennék ennek az okára, lehet, hogy ha megtudnád, és tehetnél róla, jobb életed lehetne utána.

és mielőtt azt hinnéd, hogy egy szingli pina/fasz vagyok, szólok, hogy nem, két gyerekem van és töltöttem már karácsonyt a fuldokló egyikkel kórházban úgy, hogy nem tudtuk, mi lesz a vége.
elmoro 2009.06.12 17:22:05
@eternity: akkor szociopata vagyok, a te ítéleted szerint. azért ajánlom vallasz vilinek írt válaszomat :)
elmoro 2009.06.12 23:47:49
@ergerbergerr: nagyon nem bunkó, nem alpári. csak a koncepciódnak felel meg ezt állítani. egyes, leülhetsz.
Szinkrontolmács A terror máza 2009.06.12 14:21:19
A Fidesz elsöprő győzelme, a Jobbik látványos megerősödése és az SZDSZ haláltusája megfelelő beszédtémát biztosítanak, egy ideig még a válságról is biztosan elfeledkezünk. Az eredmények kapcsán mindenki a Jobbikra figyel, de nem szabad szótlanul elmenni a másik legfontosabb…..
elmoro 2009.06.12 19:33:08
@Tom Bobb: jaj, ne már. tökmindegy, hogy ki kivel tesz rosszat. ha a tett és a szándék rossz, az ember is az. persze nem keverendő össze a rossz a bizonyos érdekeket sértő dolgokkal. vagyis ha kirúg a főnököm, az nekem rossz. velem rosszat tett - de ez önmagában még nem rossz. rossz akkor, ha jól dolgozom, hasznára vagyok a közösségnek és alja indokból eltávolít. de pl. a megölni valakit, az egyetemlegesen rossz. és aki öl, rosszat tesz, ez nem mérlegelés tárgya.

a "ne röhögtess, ne írj többet" pedig nem érv :)

és igen, feldobtuk a délutáni forgalmat :) leugrunk egy sörért? meg a spanglim is elfogyott :(

szóval jó péntek estét, dübörgő szombatot és laza vasárnapot kívánok :)!
elmoro 2009.06.12 19:41:34
@Mózsi bá: ne légy naiv, mózsi bá! :)
viccet félre: nem gondolom, hogy nincs, csak nem látom, hogy van. addig pedig nem mondhatok mást, mint hogy "programhelyettesítő". különben ebben a politikai mérleghelyzetben tökre nem is kell olyan komplett, árnyalt, mindenre kiterjedő program egy ilyen jellegű csoportnak, mint egy hatalmi pozícióban levő pártnak, amit a helyzete kötelez(ne). persze attól is függ, hogy mik a célok. ha nem akar többet, csak a könnyen megfogható indulatokat befogni, ahhoz ez bőven elég. a kérdés az, hogy aztán mi van. hogy vajon akar-e konstruktív dolgot építeni, ami mindenki, ismétlem: mindenki örömére, hasznára és elégedettségére szolgál - mert ugye a hatalomnak ez lenne a dolga - és akar-e nagyra nőni. vagy kicsi, jóllakott, de örökké lázadó napközis akar-e maradni örökre. egyik sem nagy baj :) bármi más az és törlendő.
elmoro 2009.06.12 19:45:02
@Mózsi bá: ja, és nem veszek be maszlagot, mert mindenkivel bizalmatlan vagyok. vagy mert látom, mit csinál, vagy mert nem látom. :)

kösz a megtiszteltetést és a tiszteletet. és hát, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, ugyebár. :)
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
elmoro 2009.06.11 17:00:05
@Hrzrasn: a magabiztos handabandázás sajnos nem fedheti el a hülyeséget. ásd bele magad, mi történt a 60-as évektől mostanáig az angol autógyártás történetében és meglátod, hogy nemhogy egy tökmindegymilyenszintű menedzser, de egy kisebb hadsereg is kevés lett volna a legjobbakból. nem mellékesen a vitátok már régen nem az autókról szólnak, hanem a szenvedélyes rajongásról és győzni akarásról. ha a téma nem kocsikról folyna, hanem alsónadrágokról, cipőkről, kiskomódról, pipaszűrőkről, repülőgépüléshuzatokról vagy palackkupakokról, akkor elég nevetségessé válik ez a habzó szájú hadakozás és ahogy le akarsz iskolázni mindenkit :)

üdv!
elmoro 2009.06.11 17:13:42
@dennisthemenace: hogyne. arányokat említettem, csak annyit, hogy a megfelelően nagyobb népességű ország(ok)ban túl sokan járnak roverrel ahhoz képest, ahogy hzrsn fikáz. mert nincs a barátunk zsebében a bölcsek köve, ergo ugyanolyan átlagos fogyasztó és polgár, mint amazok, és az mind olyan hülye lenne? remélem már érted, mire céloztam :) és nem ragadnám ki a 75-öt, mert épp a trader van tele kb 20 évre visszamenő korú mindenféle roverrel - bár a hirdetés intenzitása, ahogy látom fél - egyévente változik, mintegy másfél évvel ezelőtt megnyitottam és mintha közel 30 000 hirdetés lett volna a "rover" címszóra. most nem tudom, legutóbb a balkormányosok árfekvését néztem :) de a jobbosoké verhetetlen :) és leginkább a nissan figaroval szimpatizálok, gondoltam, egyszer az életben legyen egy olyan játékszerem, ami nagyobb, mint én és bele tudok ülni :)

szia!
elmoro 2009.06.11 17:20:25
@Hrzrasn: "A szabad piacon azért adnak lószart, ami lószart ér."

ez messziről, hunyorítva igaznak is látszhat, csak ez esetben kissé didaktikus megközelítés. nem az autók milyensége miatt adták ilyen olcsón a rovert, hanem a hatalmas adósságteher miatt. érted? gazdaság, erről beszéltem, ne mosd össze a gazdaságot egy autóval.
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
Csütörtökön mutatják be Amerikában a Terminátor: Megváltást, a rendezőről és néhány szereplőről, (amolyan gyorstalpalóként) olvashattok alább röviden.   McG: Joseph McGinty Nichol kezdetben még a zeneiparban dolgozott producerként, köze volt egy-két dalhoz is, majd…..
elmoro 2009.05.20 18:17:20
@mr lebowski: mármint a nem mozis tréleré. a mozisé (az alsó, kis ablakos:) vas gábor, az jó is :)
hahó, ez mostan überfontos. te hallottál vmit arról,h. újbuda rendeletet hozott,h.május végétől minden (!) nem melegkonyhás kocsmának és minden (!) élelmiszerboltnak 10-kor be kell zárnia?! baszki, világvárost építünk, mi?! de tényleg: épeszű helyeken nyáron tízkor kezdődik…..
elmoro 2009.05.18 23:26:01
@mVik: miért ők fizessenek egy rendőrt?! hülye vagy?! mi már kifizettük, különben nem lenne kit odaküldeni, ha balhé van! ne légy tompa!
elmoro 2009.05.18 23:29:47
@mVik: mintha azt mondanád, zárják be a baltagyárat, mert már túl sokan öltek baltával :) ez szól mindenkinek, aki ezt a hülyeséget szajkózza, hogy zárják be a rio-t, meg a zp-t :( gondolkozni, emberek, gondolkozni!
elmoro 2009.05.18 23:36:57
@MalacPasztor: gondolkozz már, aranyapám! a balhét eddig sem a zp - ből távozók okozták a szétdobált üvegekkel, hanem az oda tartók. miért? mert olcsóbb volt a sör a boltban. ezután mi lesz? ugyanez. mert a koncert ELŐTT, tehát kábé 8-kor (minden bolt még nyitva) mindenki feltankol és ugyanúgy szétszórja a szemetet, MIELŐTT bemegy és NEM a zp-ben veszi meg a piát. mert ott drágább. vagyis a zp-nek ebből pont semmi haszna nem lesz. pont ugyanannyi forgalma lesz a zp-nek, mint eddig volt. okosok. a gyanakváshoz sem elég a reflex, ha mégoly helyénvaló is ebben a korrupt közegben, amiben élünk, ész is kellene hozzá. tessék edzeni, pallérozni az elmét! minimum több columbot nézni a tévében, ha máshogy nem megy.
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
Látó-kör 2009.02.09 21:23:00
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a csütörtökön, a MüPában készitett koncertfotóimat.Az előadáson felléptek - a teljesség igénye nélkül:Id. Müller Péter, Müller Péter Sziámi, Müller Péter Jonatán, Müller Anna, Müller Bálint, Bárdos Deák Ági, Szakcsi Lakatos Béla, Babos…..
Azért nincs is annál szebb, amikor egy bulvárlap kárhoztatja a mocskos bulvármédiát, amiért könyékig fistinggel a sztárok magánéletében, ahelyett hogy szakmai teljesítményükről, és emberi sikereikről írna. Na jó, talán ennél már csak egy gyönyörűbb dolog létezik: amikor…..
elmoro 2009.05.07 19:45:08
á, nem értem én ezt se. buta vidéki tahó vagyok, biztos azért. miért baj, hogy az akármilyen újság a maszop seggét nyalja, a másmilyen meg a narancsbőrös segget? mindenhol így van, mégsincs baj. a baj a megfélemlítettség. amiért aki újságírásból él első fokon a megélhetését félti, másodsoron esetlegesen a testi épségét. azaz írhat még a galaktikába, meg a kutya magazinba is. de ezért lesz a lánglelkű, idenekemazoroszlántis fiatalokból újságíró? francokat. akad olyan, aki joggal hiszi, hogy ha beindul a karrier, majd ő lesz, aki még nem volt és megírja, leforgatja a legrázósabb tényfeltárásokat. aztán rájön, hogy a mezőn ott állnak az őrmesterek, akik egy kérdőíven vezetik a "te hová állsz?" kérdésre adott válaszokat. ha meg dacos, és megírja, nincs aki megjelenteti a cikkeit. végülis mindegy, ki mit gondol, pártállástól függetlenül zárják a sorokat a kollégák. persze nem gonoszságból, hanem mert a politikusok olyan helyzetet teremtenek, amiben nem lehet a szabadságot választani, mert az ugye a legártalmasabb egy politikusnak és egy pártnak. így nincs rendes újságírás errefelé, és ezért nincs értelme ennek a farkasházy-pilhál köpködésnek. jó, értem, utálni lehet őket, mert ugye, mindig van olyan sajtómunkás, aki jól belehúz :) szóval nem a piti részleteken kéne túráznia a kommentelőknek, hanem azok mögé látni és arról beszélni. és nem a jólértesült intimpistáskodásra gondolok, hanem a lényegi dolgokra. mint ez, hogy miért nincs olyan újságíró, aki bárkiről leszedi a keresztvizet értünk, bárkiről, aki szarban turkál, aztán szaros kézzel ölelgeti a kisdedeket. pedig nyilvánvaló, hogy nem kevés ilyen ember van. de újságíróként már egyet se találunk.
A bevételi források áttekintése következik. A minta jól megfigyelhető - minél több ponton megtalálni a lehúzás lehetőségét, illetve egy hívőtől minél többféle jogcímen és módon elszedni a lehető legtöbb pénzt.  "Egyházi szolgáltatások"  Itt most…..
w A nácivadász mellélő 2009.04.28 05:00:00
Ahol egy forint az üvegbetét, ahol minden rég halogatott épeszűsítést azonnal és mindenkinek kompenzálni kell, ott a terrorizmus ellenszere a holokauszttagadás betiltása. Ebben értelmet keresni fölösleges és frusztráló. Nem azért öldösik valakik a falusi cigányokat, mert úgy…..
elmoro 2009.04.28 18:39:32
@akira2: kedves akira, előre is bocsánatot kérek, hgy ezt mondom, de kellene gondolkozni egy kicsit néha. jóindulatú vagyok, egyáltalán nem hiszem, hogy idióta vagy. hogy miért vagyok ilyen szemtelen? magyarázat: kezdjük az alapoknál. ha valaki ír egy cikket, annak általában bizonyos téma mentén haladnak a gondolatai. mint szántásban a barázda. ez a cikk pedig láthatóan nem háborúellenes, annak ellenére, hogy feltételezem, árpád is ugyanolyan háborúellenes humánus ember, mint te. meg persze én. vagyis ha a cikk nem ebben a témában íródott, miért kérsz számon egyre jobban hisztizve olyasmit, amiről kezdettől sem volt szó? és persze az indulataid miatt rögtön az elején elkerülte valami a figyelmedet, amikor reklamáltál, hogy miért nem embereket írt: "gyerekeket, nőket, civileket" - ebbe a "civilek"-be szerintem bőven belefér mindenki, még a férfiak is :)
szóval tessék körültekintőbben olvasgatni, mielőtt ennyire belehergeled magad egy témába, amivel bizony árnyékra ugrasz. ha meg mondanivalód van, ami ennyire kikívánkozik belőled, hát mondd, de ne b@asztass másokat. köszönettel: elmoro
Látó-kör Viki 2009.04.25 13:00:27
Szuper történet a kocsit fel nem fűtő köcsögről. Jó hétvégét! A kép innen Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok végig,…..
elmoro 2009.04.24 18:16:21
@Gabica [a legboldogabb]: pazar, gyönyörű :) másik lukból más az egész világ :)
 Bor, koton, masszázsolaj az ágy mellé kikészítve - mindenki elégedett volt.Modellnek látszó tárgy...Tavaly nyáron két haverom elrángatott bulizni. Jómagam nem rajongok a manapság trendi tuctuc zenéért, de (nem kevés) alkohol hatása alatt ideig-óráig elviselem.Bementünk a…..
elmoro 2009.04.14 14:07:03
@thargoid: és ha az? akkor is jó sztori :) röhögtem, élveztem
elmoro 2009.04.14 14:07:58
@vadkörte (és vár csak ül ): az utolsó 10-esemet is adnám ilyen helyzetben :)
elmoro 2009.04.14 14:13:09
@K. Baldrick: elvesztegetett? szerintem megérte :) nagyon