Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ndroid

135 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vroom Stoner nyert, ki más? 2011.11.06 15:04:00
Furcsa versenye volt a királykategóriának is, bár itt nem elsősorban az időjárás miatt alakult így, legalábbis kezdetben. Az előző, sepangi verseny után a legkevésbé sem hiányzott egy bukás, pláne nem egy tömeges - mindjárt az első kanyarban négyen elfeküdtek. A rajttól…..
Ndroid 2011.11.06 18:06:39
@dhp: Hát igen, érdekesebb lett volna ha nem hullanak ki pont ők négyen. Különösen de Puniet meg Bautista voltak formában.

Szerintem megérdemelt helyekre kerültek a VB címek. Terol sokkal érettebb versenyzést mutatott be, míg Zarco sokat hibázott, Vinalesnek meg voltak a végefelé szürke versenyei, de így is le a kalappal előtte.
Marquez jobb, volt mint Bradl, mégis inkább utóbbi érdemli a címet, mert a "kiscsikó" sokat hibázott és olykor durván. Persze a sepangi eset nem feltétlen az ő hibája.
 A House of Fire nevű brigád fejleszti a The Silent Age névre keresztelt játékot, amelyről a régi motorosoknak egyből a klasszikus Flashback ugorhat be. A teaser látványos, de nem enged sokat látni, s a készítők magyarázata is szegényes: minimalista point-n-click lesz a stuff,…..
Android Chrome életjelek 2011.10.03 21:55:00
 Nagyjából jó három éve indult a Google két fontos projectje is - nevezetesen az Android és a Chrome. Mostanára rendkívül sikeres lett mindkettő a saját kategóriájában, ám valahogy a közös nevező nem jött létre - egészen eddig. A Chrome fejlesztő oldalán ugyanis…..
 Tower defense jellegű játékokból rengeteg van (Androidon is), így kitűnni úgy lehet a leginkább, ha valami egyedi ötletet hoznak a színre. Nekem személy szerint például bejön a GRave Defense és a Guns'n'Glory a stílusuk miatt (utóbbinak van már második része is, épp…..
 Szerdán megtörtént, amire sokan vártak: az Kindle Fire leleplezése. A vélemények ugyan megoszlanak a tablet képességeit illetően, ám sokaknak megakadt rajta a tekintete, és ez talán leginkább a kedvező árának köszönhető. Mostanára azonban egy érdekes adalék érkezett a…..
 A Madfinger Shadowgunjának trailere után (amiről azóta kiderült, hogy október elején már érkezik is Androidra, igaz csak a Tegra chipes készülékekre) itt egy újabb látványos Android játék, mely a Unity3D Engine-t használja. A Luma Arcade játékának címe Bladeslinger, és…..
Android Használd az agyadat! 2011.09.29 13:11:00
 Rengeteg olyan játék van, amihez igazából nem is kell semmi - se csilli-villi tablet, sem okostelefon. Igen, ilyen például a Kő-Papír-Olló is, ennek egy változata lesz most műsoron. A készítők ugyanis nem elégedtek meg annyival, hogy egy-az-egyben átültették a játékot…..
Android Kiszivárgott a fagyi? 2011.09.29 11:25:00
 Futótűzként terjedt el az interneten az a videó, ami állítólag az Android új,  Ice Cream Sandwich kódnevű változatát mutatja. A történet mondhatni "szokásos": valaki vett egy Samsung Nexus S készüléket az eBayen, amin legnagyobb meglepetésére már az új OS…..
Android Bajnoki buli Androidon is 2011.09.28 00:14:00
 Aki kicsit is követi az autó- és motorsportokat, az tudja, hogy 1988 óta minden évben megrendezik a Bajnokok Tornája nevű eseményt, ahol a különféle szakágak versenyzői mérhetik össze a tudásukat a szezon végén egy közös nagy bulin. Persze az esemény azóta kicsit más…..
 Az Amazon már múlt héten beharangozta, hogy holnap reggel New Yorkban szeretne bemutatni valamit, ami több forrás szerint is az új Kindle lesz, mely a Fire becenevet kapta. A 7 hüvelykes, dual-core TI OMAP processzort (a hírek szerint 1.2 GHz-est) felvonultató tablet egy igencsak…..
 A kínai illetőségű ZTE három új tabletet is bemutatott a helyi China’s P&T/EXPO COMM nevű rendezvényen, közülük a T98-as a legérdekesebb, lévén az első olyan androidos tablet, melyben már az Nvidia Tegra 3-as chipje dobog. A cég hivatalosan be sem mutatta még a…..
Android Ilyen a Minecraft tapizva 2011.09.26 22:20:00
 Jó egy hónapja debütált a Minecraft (Pocket Edition) Androidon, de egyelőre csak Xperia Play exkluzívként. A nagy kérdés az maradt, hogy más eszközökön, csupán érintőképernyővel mennyire lesz játszható a mobilos léptékkel komplex játék. Nos erre hamarosan…..
 Se szeri se száma a különféle alternatív billentyűzeteknek. Van amelyik csak az elrendezésben másabb mint a gyári, van amelyik teljesen új metódusokat vet be a szövegbevitelnél. Ki erre esküszik, ki arra - ízlések és pofonok ugyebár. A Siine Writer olyasmivel próbálkozik,…..
Android Multikulti zagyvaság 2011.09.20 00:07:00
 Van egy ismerősöm, akinek mindig is az volt a fixaideája, hogy Quake-et akar játszani a(z akkor) frissen beszerzett PC-s kormányommal. Az obiwan222222 nevű YouTube user hasonló lelkületű lehet, ugyanis egy nem mindennapi dolgot hozott össze, a kérdés már csak az, hogy van-e…..
Ndroid 2011.09.20 23:10:24
@Hyena72: A szépet kihagytad.... :)

Az idő kárpótol:
www.youtube.com/watch?v=Cq49LgaiZe0
Ndroid 2011.09.24 22:36:58
@gunsmoke: Abban azért megegyezhetünk, hogy nem szokványos? Persze ha így játszol minden nap, akkor nem szóltam. :)
Android Lángszóró vs. Tablet 2011.09.24 22:35:00
 Nem igazán vagyok a rombolás híve, még akkor sem, ha nincs különösebb tétje. A Tech Assasin fedőnevű egyén gondolt egyet, és a tönkrement, már használhatatlan androidos tabletjét, egy LG G-Slate-et egészen különös tesztnek vetette alá - kipróbálta hogy bírja a…..
Android Shadowgun launch trailer 2011.09.23 19:56:00
 A Unity3D engine már emlegetve volt párszor itt a blogon, mint ahogy a motor zászlóshajójaként emlegetett Shadowgun is. Bár a pontos androidos megjelenés még mindig nem ismert, most egy új trailert adott ki a készítő Madfinger, ugyanis az IOS kiadás már pár napon belül…..
Ndroid 2011.09.24 10:22:18
@jtrencsenyi: Abszolút jól emlékszel. :)
Android Üsd, vágd - hisz golf! 2011.09.23 15:53:00
 Tegye fel a kezét, aki szereti a golfot! Sejthető volt, hogy nem jelentkeznek majd sokan. A tegnap megjelent Super Stickman Golf azonban nem veszi vérmesen komolyan a sportot, nem egy hiper realisztikus szimulációra kell számítani, mint amilyen a Tiger Woods nevével fémjelzett (vagy…..
 A rövidítés ezúttal nem a majd húszesztendős és jelenleg tetszhalott állapotban leledző nyál-fiúbandát jelenti, hanem sokkal inkább a Brit Superbike bajnokságot - hivatalos alkalmazást kapott ugyanis a MotoGP és Superbike Világbajnokság mellett legfontosabb motoros…..
 "Két Angry Birds hír egy nap, megvesztek ezek?" - kérdezheti az olvasó. Nos, úgy tűnik. :) Viszont mindenképp érdekes az a hír, ami a finn Rovio játékához kapcsolódik. Megállapodtak ugyanis a szintén finn Uplause-zal, hogy elkészítik a hírneves játék egy…..
Android A méret a lényeg 2011.09.21 20:31:00
 Sok példa van arra, hogy nagy érintőképernyővel játszadozni jó dolog. Martin Drashkovnak is talán ez lebegett a szeme előtt, ám nagy pénzek elköltése helyett házi barkácsra adta a fejét és a végeredmény ki is jött 600 dolcsiból. A végeredmény, ami nem más, mint egy…..
 Időzített SMS-eket küldhetünk a telefonunkról a Proxymate nevű alkalmazás segítségével, levéve a vállunkról egy terhet, amikor épp vezetünk (nna meg így ténylegesen arra tudnunk koncentrálni, amire kell: az útra meg a forgalomra). Az üzenetet előre be kell állítanunk és…..
 Az Amazon Appstore ugyan eddig is elérhető volt egy csúnya trükkel az Egyesült Államokon kívül (egyszerűen amerikai címmel kellett regisztrálni), most azonban úgy néz ki, végre nyitnak a nagyvilágra, szó szerint. Legalábbis a világ legkülönbözőbb pontjairól (Egyesült…..
 Az esti mese idejét mára alighanem lekéstük, de talán holnap még jól jöhet az alábbi alkalmazás, ha van kisgyermek a családban (vagy gyerek lelkületű felnőtt :) A Moo, Baa, La La La! egy interaktív könyv, mint azt a címe is sejteti: kicsiknek. Hiába, a "kisemberek"…..
Ndroid 2011.09.19 11:15:41
@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: Ez így igaz, ahogy mondod. De mennyivel másabb, ha könyvből mesél, vagy ha tabletről? Utóbbinál a gyerek is bele tud kapcsolódni a dologba, mert minden interaktív - amíg Apu vagy Anyu mesél, addig ő is bekapcsolódik. A klasszikus (papír) gyerekkönyv piacon is van rengeteg ilyen, csak ott kénytelenek máshogy megoldani ezt (mozgó, papír és egyéb betétekkel). Ez olyan borzasztó volna? Azt, hogy "egyedülhagyni a gyermeket" arra írtam, ha már esetleg nagyobb és / vagy sokadjára látja már az appot, akkor maga is tudja lapozgatni, mint ahogy a gyerekkönyveknél is van ilyen. Nem kéne ilyen vaskalaposnak lenni....
Ndroid 2011.09.19 13:56:32
@phaszfej: Talán elég lesz egyszer is, köszönjük!
 Most megint valami olyasmi jön, amiből valószínűleg kimaradunk, legalábbis egyelőre. Egész egyszerűen azért, mert olyan részén élünk a világnak, ahol nem "adottak a feltételek". A blippar nevű alkalmazás (ingyenesen letölthető) egy augmented reality cucc és…..
Android Android a fellegekben 2011.09.16 14:02:00
 Úgy tűnik az Android a felhők felett is hódíthat, ugyanis a Boeing a Google operációs rendszerével szerelt készülékeket szerel majd az új típusába, a Dreamliner 787-be. Az érintőképernyők mérete változó lesz (7 és 17 hüvelyk között), attól függően, hogy milyen…..