Regisztráció Blogot indítok
Adatok
organikusviselet

15 bejegyzést írt és 485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára Ti is hallottátok azt a rádióhirdetést, amiben arra kérnek, hogy bújjál Hugh Hefner pizsamájába, köntösébe és gyere el egy Playboy partira. Nincs itt semmi meglepő, hiszen jövőre még a pizsama is utcai divat lesz!Stella McCartney, Louis Vuitton és Tommy…..
organikusviselet 2011.12.02 12:06:44
Az Aréna Pláza Optic World döluxában vettem át a frissen érkezett Persol 714-esemet, amikor egy másik optikában rettenetes Polaroid-végkiárusításra lettem figyelmes.    30-40-50-60, meg talán 70%, ilyenek voltak kiírva, gyorsan végig is néztem, de zsebemben a…..
organikusviselet 2011.12.02 08:49:59
„A legutolsó bejegyzésben leírja, hogy milyen boldog, mert visszament az exéhez. Végre fotót is láthattam, amit korábban leszedhetett és most rakott vissza” – mai főhősünk sokáig azt hiszi, hogy az általa kiszemelt lány csak hárításként tolja elé a barátját,…..
December, és az e hónapban születettek szerencseköve a türkiz.   Ezt a különlegesen szép színű drágakövet már az ókorban is ismerték és nagyra becsülték. A középkorban varázserőt tulajdonítottak azon tulajdonságának, s különféle babonákat társítottak…..
Sejthettük, hogy ha Victoria Beckhamnek egyszer kislánya születik, a bébi lesz a világ legdivatosabb babája (versenyben Mariah Carey Monroe-jával és Beyonce leendő babájával). Így is lett: Victoria Beckham mindenhová hurcolja magával az aprócska Harper Sevent, akit a legdrágább…..
organikusviselet 2011.12.02 08:29:11
Ismét megnézzük, ki volt az elmúlt hetek legjobban öltözött híressége!   Kissé elhanyagolt rovatunk most újult erővel tér vissza, az elmúlt két hét fotóiból válogattunk, amelyeket a GQ készített különböző rendezvényeken. Ezúttal láthatjátok Brad Pittet, Chris…..
organikusviselet 2011.12.02 08:27:10
Ezek a félig nyitott és átlátszó gömbök közel ezer forintba kerülnek, viszont igazán egyedi karácsonyfadíszt is kialakíthatunk vele: saját- barátaink vagy akár a céges karácsonyfára munkatársaink csapatépítésen készített fényképeivel.  ..
organikusviselet 2011.12.01 16:17:00
@Myta: köszi erre nem is gondoltam!
A minap láttuk Scarlett Johansson bamba arcát, elfuserált, fiús frizuráját. Hogy mégse ez a kép éljen bennünk, itt egy másik sorozat, ezúttal a Vanity Fair decemberi számából, ahol Scarlett ismét gyönyörű, bár még mindig nem szőke, hanem vörös. Nem baj, szeretjük így…..
organikusviselet 2011.12.01 15:40:36
Minden évben a divatvilág krémje szebbnél szebb kreációkban vonul fel az angol fővárosban, hogy az egyik legrangosabb eseményen átvegyék csillogó díjaikat. Természetesen szupertehetségesek a díjazottak, ám ami ennél most sokkal érdekesebb: vajon miben jelenik meg az év…..
 Az ízlelőbimbóim szabadságot kértek a karácsonyi készülődésből...Megunhatatlan, nagy klasszikust készítettem: az én receptem annyiban tér el a hagyományostól, hogy egy kevés gombát is teszek bele. Persze ősszel a legjobb, mikor még van kerti paradicsom és paprika, de már fűszeres erdei gombát…..
organikusviselet 2011.12.01 15:28:31
 Az Iberostar Grand Collection Budapest Hotel neve biztos keveseknek mond valamit, pedig rengetegen ismerik. Ez az a tetőráépítéses épület a Szabadság téren, amelyik minden interaktív szökőkutas fotó és látványterv hátterében szerepel, mert igen mutatós.Szó se róla,…..
Valójában úgy érzem, hogy minden szükséges dolgot, ami igazán kell, már beszereztem. Ezért sem olyan könnyű kívánságlistát felállítanom, hiszen szeretem, ha egy ajándék hasznos. Ennek ellenére persze nem kellett sokat törnöm a fejem, hamar eszembe jutott pár kedvenc darab,…..
Hat gyermeke van, de anyai képességeiről nincs meggyőződve Angelina Jolie. A színésznő édesanyja, Marcheline Bertrand 2007-ben hunyt el. "Anyám teljes idős anya volt. Nem foglalkozott a karrierjével, a saját dolgaival, csakis a gyermekei voltak a mindene. Sosem leszek olyan…..
organikusviselet 2011.12.01 15:16:36
@Victoria Principal: Én úgy tudom nincs dadusok tömkelege, de jogos. Nem kéne ilyet nyilatkoznia utána meg csodálkozni ha az emberek felmordulnak ha még több csemetét akar örökbe fogadni.
 Hű, mi itt tényleg az orrunk után megyünk, mert jujjj, de fini! Egy igen kedves barátunk hívta fel erre a karácsonyságra a figyelmünket. Imádjuk most ezt a L'Occi szagot! Ezekben a hetekben jó kis kedvezménnyel juthatsz hozzá, szerintünk spejzolj be Apunak karira.…..
A Vanity Fair 2012-es januári számában - amelynek címlapján is Gaga látható - a Lady felfedi bájait, igaz mindössze egy kép erejéig. Sebaj, akit érdekelt, az azért most alaposan szemügyre veheti az egyik mellét, a bordáit, a fél fenekét és a combjait. A többi képen felöltözve…..
Még nem szoktam meg, hogy Karlie Kloss-ról meztelen fotók jelennek meg, pedig ez már nem is az első alkalom. Ezúttal az olasz Vogue decemberi számában jelentek meg róla pucér képek "Body by Kloss" címmel. A fotókat Steven Meisel készítette. Ennek a számnak egyébként…..
Vajon milyen eseményekre emlékeznek szívesebben a nők és milyen információkat osztanak meg magukról gyakrabban a férfiak? Vannak olyan témák, melyek iránt mindkét nem hasonló mértékben érdeklődik?  A Proust egy nyár óta működő, New York-i székhelyű, angol nyelvű…..
Két okból foglalkozunk a Holdon hagyott amerikai műemlékek köré kijelölt két kilométer sugarú körökkel, amik a NASA ajánlása szerint tiltott zónának minősülnek. Ahogy a Fehér Ház is az: a Google által szponzorált Lunar X PRIZE verseny résztvevőinek holdjáróit szállító…..
Rúzs&Fakanál A ronda cipő 2011.11.30 23:26:00
Tudjátok, nem vagyok divatguru. Eligazodom a divat világában, a nővéremet remekül tudom öltöztetni, sőt a sminkeléshez is értek, de azért nem tartom magam spílernek. Éppen ezért soha nem gondoltam volna, hogy egyszer olyan cipőbe vagy ruhába botlok, amely láttán legszívesebben…..
Matt Wisniewski New York-i művész könnyed és frissítő vegyes technikájú képeket készít mindenki örömére. Digitális kollázsai hatásos fekete-fehér portréfotók és lenyűgöző tájképek ötvözéséből állnak össze. A főszereplők durva textúrájú hegyekkel, finoman vagy…..
Karácsony környékén szert tehetünk néhány doboz teára, amit huncut módon tovább adhatunk vagy megpróbálhatjuk kielégítően elkészíteni. Mi az utóbbit választjuk. Egyébként ilyenkor magunk is hajlamosak vagyunk barátainkat lehetetlen helyzetekbe képzelni, ahogy hófúvásban,…..
 kép: skieurope.hu Egy időben nagy kedvencem volt a szlovéniai Kranjska Gora, családilag többször is meglátogattuk az évek során. Egy ideje azonban nem megyünk – a korábbi kedves faluból felkapott turistaközpont lett. Ami egy részről persze jó: javult az…..
Eszterlánc főz Almás rétes 2011.12.01 08:30:00
Réteslap házi készítésével továbbra sem próbálkozom, sőt nem is tervezem ezt a későbbiekben sem. Szerintem a boltban kaphatóak is teljesen rendben vannak, viszonylag kevés E betűt tartalmaznak és az időráfordítás összehasonlíthatatlanul kevesebb ennek felhasználásával.…..
Ha Karácsonykor gondban vagyunk, hogy mit is vegyünk egy rokonunknak, szerettünknek, a boltokat járva megakadhat szemünk a kozmetikai csomagokon, esetleg a díszszappanokon. A kérdés csupán az, hogy valóban jót fogunk-e tenni az ajándékozottnak azzal, ha egy bolti szappannal lepjük meg,…..
Egyre jobban elmélyülök az egészséges életmód rejtelmeiben és újdonságaiban. Már többször is olvastam fitneszről és egészséges étkezésről szóló blogokban, hogy a receptekben a zsiradékot sokszor kókusz olajjal vagy kókusz zsírral helyettesítik. Így elgondolkodtam,…..