Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fraktál

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszitek, hogy megbolondultam, mi??? Nem, nem. (Persze lehet, de ez csak nézőpont kérdése. Ne felejtsétek, a zsenit csak egy hajszál választja el az őrülttől.) Mindjárt meg is indoklom állításomat jelen posztban, melyet a hír – mely szerint az amerikaiak 10 év üldöztetés…..
fraktál 2011.07.27 12:19:38
@Ébredj Fel:
Köszönöm a javítást!
A "kötözködő" kommentemet nyugodtan törölheted.
Csak azért írtam, mert a keresztény és a buddhista terminológiát nem jó keverni. Ebben az esetben ugyanis egy-egy fogalom mögött NAGYON sok minden van. (Háborúk ennél kevesebb miatt is törtek ki.)
Hogy a témához megpróbáljak valami konstruktívat is hozzátenni:
Gondolom mindenkinek feltűnt a norvég merénylettel kapcsolatosan, hogy az első hírek arab terrortámadásról szóltak. Sőt! Az egyik arab szervezet a hírek szerint magára is vállalta a robbantást és lövöldözést.
Tovább gondolva
Ha, tegyük fel szeptember 11-et esetleg nem az al-Kaida szervezte meg, hanem az amerikai kormány, néhány millió dollárért nyilván nincs az a fundamentalista arab szervezet, amelyik ne vállalta volna magára, hogy ők tették. Nyilván ha tovább csordogál a pénz néhány éven keresztül, néha el is vállal egy-egy arab vezető fenyegetőző videóüzeneteket. - Amiket akár a Megrendelő politikai szitációtól függően, akár időzíthet is.
A végén persze el kell hallgattatni, szintén időben, (mint Gagarint aki soha nem volt az űrben a szovjetek), véletlenül sem szabad bíróság elé állítani. Persze ezek minden alapot nélkülöző szubjektív fantáziálgatások :).
Gratula a bloghoz, csak így tovább!