Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natacsi

13 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vannak, akik emlékeznek még az xkcd 2007-es térképére. Na, most elkészült a 2010-es verzió. Alapvetően változtak az erőviszonyok. Új világbirodalmak emelkednek, és régiek tűnnek el. A MySpace és a Yahoo világuralmat felváltotta a Google és csatolt területei (YouTube),…..
Néhány hete eltűnt az ETARGET-en belül az iwiw és a MyVip területi célzásának a lehetősége. Mivel mi szoktuk volt ezt használni, ezért fel is tettem a kérdést, mi történt? A válasz az volt, hogy nyugi, dolgoznak rajta.Aztán jött a levél: lehet tesztelni! Már nemcsak ezen a két…..
Natacsi 2010.06.16 00:12:33
Kontár Vidámparki ötletgyár! 2010.02.23 13:55:00
Mint tudjuk, a Budapesti Vidámpark a tervezett bevételek elmaradása, a gazdasági válság, és tovagyűrűző problémák miatt likviditási gondokkal küzd.Bizony, sajnos megtörténhet, hogy unokáink már nem fogják tudni, milyen nagy élmény is a 38 méter magas Óriáskerékről belátni…..
Sikerre ítélve - Bevételnövelés 2010Mi lesz a Sikerre ítélve program és kiknek ajánlom?Általában az új év első hónapjai mindig nagy pangással kezdődnek, az emberek többsége nehezen talál magára. Te ne tartozz a többséghez, használd ki ezt az időt! Kezd a 2010-es évet egy…..
Családi nyaralás Hévízen, a Hotel Europa Fit-ben További információ: Varázslatos nyaralás a Hotel Europa Fit-benTöltse le a családi csomagajánlatokat tartalmazó katalógust!Családi szállások katalógus..
Izzik a twitter Szavazz! 2009.05.25 10:52:00
A Nagy Twitter Versenyben most az élő bejelentkezés a trendy. Doransky ezt is kihagyta ki tudja talán él még ezekután Ő is ezzel az eszközzel.Angelday az Index Videó szerkesztőségéből jelentkezett 3 vendégével, akikről most külön említést nem tennék, mert már megtettem a …..
A múltkor arra kértünk benneteket, hogy töltsétek ki a kérdőívünket, hogy legyen valamiféle képünk a magyar twitterező közösségről. Nos, nem létező lapzártánkig 431-en töltötték ki a formot. A döntő többség (94%) twitterezik is, úgyhogy nézzük, mit mondanak... 1. Mire…..
Dobó Mátyás (doransky) egy nagyszerű ötlettel állt elő. Csináljanak hárman együtt egy twitterre mozgósítási kampányt. Úgy tűnik mind a hárman benne vannak, de hogy mikorra várható még nem tudni.Sasvári József (angelday) élő adásban jelentkezik az  Index…..
A Nagy Twitter Verseny Tovább folytatódik. Az elmúlt időszakban történelmi pillanatoknak lehettünk szemtanúi:1. HH elsőnek érte el az 1000 követőt! Az elmúlt időszakban olyan részletes közvetítést olvahattunk a twitteren New Yorkból, hogy szinte már-már a helyszínen érheztükk…..
Izzik a twitter Doransky feladta? 2009.05.05 01:22:00
Még a két srác Hírbehozó és Angelday kemény harcot, folyamatos kommunikációt folytat, addig Doranskyról alig tudni valamit.HH az utolsó helyről indulva, még mindig magabiztosan tartja az első helyet és folyamatosan írogat a követőinek. Ha kell egy előadást közvetít a twitteren…..
Sok vád éri a versenyben lévő srácokat, hogy a kövess helyett, miért nem írnak a twitterről, hiszen sokan azt se tudják, mi a twitter, mire jó és mire használható, hogyan lehet regisztrálni és használni.Ha te is szeretnél a szavazásba beszállni, de már az első lépésnél, a…..
Nos, az elmúlt napokban sikerült féltáv közelébe kerülni. Átléptük a 900-as határt, úgyhogy mostmár csak körülbelül 1100 követőre lenne szükségünk ahhoz, hogy elérjük a célt: a 2009 követőt.Az elmúlt napokban számos blogtól kaptunk támogatást. A teljesség igénye…..
Fokozódik a twitter őrület egyre több trükköt dobnak be a fiúk, hogy újabb követőkre leljenek.A teljesség igénye nélkül:HH: - indulás napján azzal kampányolt, hogy ma van  a "szülinapom"Nos ez vagy igaz vagy nem, de biztos sokakat meghatott, de ez mellett- mindjárt…..
A sajtóközleményből, kiderül, hogy minden ellenkező hireszteléssel szemben, nem kitalált személyekről van szó, hanem valódi-hús-vér emberek versengenek.Szabó Gergely (@hh) Sasvári József (@angelday) Dobó Mátyás (@doransky)SAJTÓKÖZLEMÉNYDátum:2009. április 30.Hivatalos…..
Izzik a twitter Twitter verseny 2009.04.28 12:28:00
Ahogy én látom: Mind a hárman HH Angelday Doransky írtak egy blogbejegyzést, ahol behirdették a twitter verseny indulását.. A bejelentést értetlenkedő kommentek lepik el."Na lássuk mit kínlódnak itt ezek össze", kb ilyen stílusban. A szavazatok…..
Mielőtt agyon kritizálnának, hogy mit keres a csaladiprogramos oldalon a twitter verseny,(pedig hidd el meg tudnám magyarázni :) ) hát úgy döntötem, hogy itt nyitok egy új blogot, ahol tudósítani tudlak az eseményekről. Lássuk miről is van szó. Kemény küzdelem folyik 3 srác…..
Mint bizonyára sokan értesültek róla, pénteken (btw, a szülinapomon) elindult a Nagy Twitter Verseny (#ntv2009). A verseny célja nem más, mint hogy kilendítse a hazai twitterezést jelenlegi, álmos, picit belterjes állapotából. Szóval a cél a 2009 követő elérése. Rögtön az első…..
Az egész úgy kezdődött, hogy Józsi írt nekem meg Matyinak egy hosszú levelet, aminek a lényege, hogy ha egyszer a tengerentúlon megtörtént az áttörés, kitört a geek szcénából a Twitter, akkor történjen már meg idehaza is. És akkor már miért ne lehetne egy verseny ebből.…..
A nyelvtanulók többsége nagyon lelkiismeretesen végzi a dolgát 2009-ben is. Ismét kitűzi a célt, kiválasztja a legmegfelelőbb tanárt, nyelviskolát. Lemondja vagy átszervezi a programjait, hogy a nyelvórák útjába semmi se álhasson. El is jár rendszeresen az órákra és készül a…..
Ha szeretnél csatlakozni az "Emeld ki a gyermeked a szmogból!" mozgalomhoz, tedd ki valamelyik bannert a blogodra, weboldaladra:Ha ez a banner tetszik, a következő kóddal illesztheted be:<a href="http://babahordozas.blog.hu/"><img…..
Natacsi 2009.01.16 10:18:23
mami alvászavar Mikor alszol el? 2008.08.05 00:16:00
 A magam részéről ez az időpont nagyon változó. Este 22.00-nél előbb csak akkor fekszem le, ha beteg vagyok. :)Általában éjfél jócskán elmúlik, mile megtalálom az ágyam. Mert sertepertélek, eszembe jut még valami apróság, amit feltétlenül el kell intéznem, meg kell…..