Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KajsaBlack

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Számomra csodával határos az a mondat, amikor valaki azt taglalja: sosem használ testápolót. Konkrétan én úgy alsó hangon fél perc leforgása alatt vakarnám szét magamat a zuhanyzás után. Komoly evolúciója van annak, milyen ápolókat is vételeztem már az évek…..
„A siófoki háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen Szájer József kezdeményezésére ismét elővették a gyerekek után járó plusz szavazat ügyét.” Még fogalmunk sincs, mi és hogyan kerülhetne bele – ha egyáltalán, és nem csak megint egy újabb gumicsont, amin elrágódhatunk,…..
KajsaBlack 2011.02.12 18:47:15
@gpetersz:

Ó igen, érdekes módon mindenki ezt mondja. Mert a te gyereked véletlenül sem lesz tanárgyilkos/pszichopata/adócsaló/nőverőseggfej/szimpla börtöntöltelék/tartósan munkanélküli stb. Mindenki gyereke tisztes, teljes munkabérre bejelentett 3 diplomát és 4 nyelvvizsgát szerző menedzser lesz, király :)
Varánusz Ingyen Gabi szittyanetje 2011.01.30 08:00:00
Fura szerzetek ülnek egyik másik párt kreatívnak hitt csapatában. Tavaly Ingyen Csabi jött elő az ingyen békávé látomással, most meg itt van Ingyen Gabi és az alanyi jogon járó, fizetni nem kell érte internet víziója. A seggünk kivan a gatyából, egy huncut peták nem sok,…..
Az én történetem se mindennapi. Miután lediplomáztam, azt hittem kapkodni fognak utánam, legrosszabb esetben is lesz egy állás Magyarországon, amit csak nekem tartogatnak. Idővel rájöttem, hogy mindez csak naív álmodozás volt. Másfél évig nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni,…..
Az Indexen is megjelent, a NEFMI honlapján részletesen olvasható az új közoktatási törvény tervezetének vitaanyaga. Azzal együtt, hogy számos helyeselhető lépést tartalmaz a javaslat, egyes területeken szerintem teljesen elszakad a realitásoktól. Erre jó példa, hogy érettségire…..
A rendvédelmi szervek fegyveres dolgozói húsz év szolgálati viszony után korkedvezménnyel mehetnek nyugdíjba. Sok vita volt erről az elmúlt években, szerintem megérdemlik. Az ehhez szükséges többletjárulékot a munkáltatójukat (rendőrséget, honvédséget, pénzügyőrséget)…..
Tavaly júniusban diplomáztam. Azóta sajnos folyamatosan álláskereső vagyok. Lassan a depresszió, a kétségbeesés, a reménytelenség és a magatehetetlenség lesz rajtam úrrá.Olyan érzés, mintha nem kellenék senkinek.   A barátommal 5 hónapja lakunk együtt. Mindent Ő fizet.…..
KajsaBlack 2010.11.16 22:27:05
@Tomasz_a_gozmozdony:
Valóban kifejthetnéd az ötletedet. Gondolom saját tapasztalatod nincs az ügyben, csak az elképzelés adott, hogy gáz meló is mindig akad... Képzeld, ez kamu. Majdnem 2 diplomával (egymásra épülő főiskolai+mester), 3 év melótapasztalattal (tehát nem full pályakezdőként) több mint 1 évig nem találtam magamnak normális melót. Felvettek "termékmenedzsernek", ahol kiderült, hogy akkor napi 8 órában hideg hívásoznom kellene. 3 hónapig bírtam, utána inkább kimentem külföldre éttermi hosstess-nek - na ebből a sztoriból szép poszt születne, lehet, hogy meg is írom okulásképpen. Majd itthon ismét munkanélküliség, mire végre októberben elhelyezkedtem, egy teljesen pályakezdő munkakörben... Ennek is örülök, mint majom a farkának, de pont, hogy a posztolótól veszem el a helyet, hiszen ha én, kb.3,5-4 éves munkatapasztalattal dolgozom a hierarchia legalján, akkor hová veszik fel a frissdiplomásokat?!
Az edzőtermek általános megítélése a kívülállók szemében eléggé egyoldalú: ott gyúrják ki magukat a kétajtós szekrények, akik isszák a fehérjeturmixokat, rosszabb esetben nyomják a kokszot, a hely több tonnányi súlyzótól hemzseg, meg gyanús kinézetű…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..