Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonymus1

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország Magyarországi anyakönyvek (1895-1980) (ugyanitt felvidéki és több magyar helység, európai és más kontinensek anyakönyvei is)  Magyarország (és néhány elcsatolt rész) indexelt római kat. anyakönyvei (1895-ig) Magyarország (és néhány elcsatolt terület) indexelt református…..
anonymus1 2016.03.19 11:53:30
@Bartus Erzsébet:
Ezeknek a személyeknek a születési adatai kutatási korlátozás alá esnek, az interneten elérhető anyakönyvek között nem fogja megtalálni.Anyakönyvi kivonatot az illetékes települési önkormányzat állít ki illeték fejében, javaslom az adott település önkormányzatánál érdeklődjön.
anonymus1 2017.09.23 11:04:34
@anonymus1: Elírtam a várost, Győrt akartam írni.
Hiszen a Sátán Isten elméjének meghasadása. A lény ugyanaz, csak éppen egyszer ennek másszor meg másnak hiszi magát. Ez magyarázat a biblia önellentmondásaira és a bibliai Isten tömeggyilkosságaira, a nagy-nagy állítólagos szeretet mellett. A fenti érv levezetése röviden; I. A biblia szerint Isten…..
anonymus1 2011.07.11 14:42:28
@Trajanus: Igazad van Trajanus, egy ilyen fanatikusan ateistát, mint Te vagy lehetetlen meggyőzni, szal fölösleges vitázni.
Mellesleg jó volna ha René Descartes-ot is olvasnál:
"…Isten lényegétől éppoly kevéssé választható el a létezés, mint amilyen kevéssé lehet a háromszög lényegétől elválasztani azt, hogy a háromszög szögeinek összege egyenlő két derékszögével, vagy amilyen kevéssé választható el egymástól a hegy és a völgy ideája. Sőt valójában éppen akkora ellentmondás elgondolni Istent, azaz a legtökéletesebb létezőt, hogy hiányzik belőle a létezés, úgy tehát, hogy létezik belőle valamilyen tökéletesség, mint úgy gondolni el egy hegyet, hogy hiányzik mellőle a völgy… Nem áll ugyanis szabadságomban Istent létezés nélkül elgondolni, mint ahogyan szabadságomban áll egy lovat szárnyakkal vagy szárnyak nélkül elképzelni." (Elmélkedések az első filozófiáról)
anonymus1 2011.07.11 14:51:58
@kitti23: Igazad van kitti23!
anonymus1 2011.07.11 17:35:37
@IGe: "...Ami valóban nem hit, hiszen a hit és a tudás messze nem azonos..."
Ebben azért nincs teljesen igazad, IGe. A tudás a hiten alapul, mert amit te megtanulsz azt te "elhiszed". Ezért van az hogy sokan baromságról beszélnek, amit valami baromtól tanultak,mint pl te.