Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novafresco

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sápadt Fogsor AS Roma - Chievo 2013.10.31 18:06:11
„Országos egyes!” Kiáltják sokan, mikor ránéznek a párosításra… és valóban, minden a Roma győzelme mellett szól. A 100%-os listavezető, mely 9 mérkőzésén mindössze egyetlen egy gólt kapott, fogadja a sereghajtó, eddig csupán 4 pontot gyűjtő Chievo együttesét. A…..
Elég régen voltam aktív ezen a blogon utoljára, de ma úgy éreztem, ideje visszatérni az online sportfogadás világába. Ki is néztem két mérkőzést, melyeket együtt megfogadva, közel kétszeres szorzót kapunk, ez kezdetnek talán megteszi. Valencia - AlmeriaA középmezőnyben…..
Rengeteg sok blogbejegyzést, újságcikket olvashattunk mostanában a Barcelona válságáról. Mind azt a kérdést feszegette, hogy mi a probléma? A tiki-taki halála, hogy kiismerték és megtanultak ellene játszani a csapatok? Messi viszonylag gyengébb formája? Vagy egyszerűen csak az…..
 Már-már kabaréba illő, amit szegény argentin focikedvelőkkel művelnek az illetékesek... A 2010-es VB már önmagában elég nagy égés volt, főleg azok után, ahogyan be lett harangozva Maradona drím tímje együttese a várva várt világbajnokság előtt. Nem is csoda, hogy a VB-t…..