Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve31

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koko Kovacs előbb bevallja, hogy nem fideszes, majd amikor ez kisebb vihart kavar az interneten, már azt állítja, hogy soha nem is volt az. Ilyen az, amikor a biodíszlet visszamenőleg is föllázad. Nem vagyok Fideszes!! Nem is voltam!! Akkor sem amikor felültem a tribünre..akkor sem…..
Nagy hagyománya van a magyar monda/anekdota világban az ügyeletes uralkodóhoz köthető történeteknek, amelyek a góré nagyszerűségét, szépségét, rátermettségét igazolják. Mátyás nevű királyunk ebben a versenyszámban verhetetlen. Az alábbi, nép ajkán formálódó, terjedő…..
Állást kapott a kis Huba a bankban. Ahogy mondják, kvalitásai és korábbi pályafutása messzemenően alkalmassá teszik a feladatra. Aha, és véletlenül pont most, amikor apu, a versenyszférát csak hírből ismerő guru, a Szabadság tér farkasa, az unortodoxia önmagát naponta…..
Steve31 2015.04.01 20:33:16
1. A világ valaha volt egyik leghíresebb rejtjelező gépét, a németek által feltörhetetlennek hitt Enigmát 1918-ban szabadalmaztatta Arthur Scherbius német mérnök. 2. Bár eleinte a német had- és külügyi vezetést sem érdekelte a készülék, 1926-tól a haditengerészet, 1928-tól…..
Steve31 2015.03.05 09:30:52
@Tizenötmillió Magyarok:
Anyád meg a gázkamrában végezte volna és nem írogatnál ide ilyen baromságokat!
    Ezek ócska gazemberek. Lehet, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat, lehet, hogy még évtizedekig a magyar nép nyakán fognak ülni, de attól még ócska gazemberek maradnak.         A Lánczi Tamás nevű ócska gazembert olvasom, aki elmagyarázza a többi ócska gazembernek, hogy…..
A “drogos” szó el sem hangzott. Mivel a bejárati ajtóig kísértem a beteget, arra figyeltünk fel, hogy nem is a szemben lévő gyógyszertárba veszi az irányt! A 2015.01.26-n “Drogosnak nevezett az ügyeletes orvos” cikkre szeretnék reagálni. Dr. B. vagyok.   A “beteg”…..
Steve31 2015.01.30 09:26:28
@Irkutszk:
Nem szokta zavarni az orvosok egy részét hogy belegyalogol a betege magánéletébe.
Lást : arabszármazású fideszjelölt doki a választáson az egyik ellene
induló jelöltről pakolta ki, hogy pszihiátriai kezelést kapot valamikor.

Lett belőlle baje, eltiltották örökre?
Nem!
A VS.hu hozta a hírt, mely szerint Orbán Viktor múlt héten találkozott a kormánypárti média vezetőivel és közölte velük, hogy a kormány és a Fidesz mostantól a közmédiát fogja használni üzenetei közvetítésére. Úgyhogy az említett médiumok ne nagyon számítsanak állami…..
Alig kezdődött el az év, de a legpofátlanabb kormányzati beszólás díjat rögtön ki is oszthatjuk: Lézer János és bandája kitett magáért, sikerült olyan dumával nekiugraniuk a Tesconak, aminek lényegében minden mondata nettó hazugság. A nagy Tesco, a brit anyavállalat…..
Steve31 2015.01.14 11:27:59
@Trompf:
Gondold már át, hogy mit irsz!
Kevesebb dolgozó csinálja ugyanazt?
Olcsóbb árak ami mindenkinek (mármint nekem mint
vevőnek) jó!
Egy helyen meg tudsz szinte mindent venni.
Spórolok az időmmel, spórolok a benzinnel
mindezt olcsóbban.
Amit Te írsz az egy bandának nagyon jó: cba tulajoknak.
Az az a magyar társaság ami a becsületes magyar
dolgozónak puszta hazaszeretetből ötszőr akkora
bért ad mint a TESCO.

***************************
Két dolgot állítottam:

1. A Tesco-ban csak a saját márkás termékek olcsóbbak, a többi vagy drágább, vagy kb ugyanannyi.

2. Ha a hipermarketek bezárnak, az a hazai kiskeredéseket fellendíti, ami gazdaságilag hasznos.

Mindkét állításom igaz.

De mondok mást is.
A hipermarket miatt kevesebb a munkahely is.
Ugyanis ugyanazt a forgalmat sokkal kevesebb alkalmazottal bonyolítják le, mint amennyivel a kiskereskedések.

Magyarul minden hipermarket bezárása munkahelyteremtő, és gazdaság fellendítő hatással bír.
Steve31 2015.01.14 11:48:31
@konrada:
Siralomvölgye ez az egész ország.
Máshol már vasvillára hányták volne ezt a mocskos bandát. Itt meg vannak akik nyájban védik .....
Szomorú.
Az elmúlt két év egyik (a hírek fontossági sorrendjében méltánytalanul hátracsúszott/hátracsúsztatott) botránya volt a nyelvvizsgákkal összefüggő visszaélés-sorozat, melynek lokális csúcspontjaként valamikor 2014 szeptemberében a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség…..
Steve31 2015.01.14 11:38:57
@kewcheg:
Én is ismertem olyat.....aztán leszerelt.
Azóta nincs olyan! :-)
A grincses karácsonyi fotó óta nem frissült Orbán Viktor Facebook-oldala, és más csatornákon se jelent meg róla semmi, bő két hétre nyoma veszett Felcsút leghíresebb fiának. A hívek már kétségbe voltak esve, a sajtóban mindenféle konteók láttak napvilágot: Hova tűnt a…..
Steve31 2015.01.10 12:44:53
@Fedor: OK!
Annyira visszafogott vagyok amennyire csak lehet.
Viszont egy vereség után magát már-már istennek képzelő
zizzent elme útjai kürkészhetetlenek.
Én bízom benne, hogy sok harácsot nem fogja sokáig élvezni.
A hazaárulózásáról és sikkasztási ügyéről ismerté vált volt fideszes politikus, Fodor Ibolya a legnagyobb közösségi oldalon zaklatott egy kommentelőt. A különös hozzáállású képviselőasszony azzal fenyegette meg a hozzászólót, hogy szól a főnökének, mert rágalmazta…..
Meggyőződéssel állítom, hogy ma Magyarországon Budaörs a legélhetőbb, legrugalmasabb és legkellemesebb város. Nem akarom körbenyalogatni az érintetteket, döntéshozókat ez ügyben, de kétségtelen, hogy az elmúlt 25 évben volt valami a levegőben, aminek köszönhetően az…..
Steve31 2015.01.09 11:18:15
@Arcade Macho:
Van már ilyen megközelíthető.
Lurdi, Westend ...
Azért 40-50 kg-os bevásárlókosarat hazacígölni kissé nehézkes.
Vagy másként gondoltad?
Mindenkinek meg kell érteni, nagyon sokat romlott a nemzet pocakos focihuszárának az állapota az elmúlt három hónapban. Fel kellett dolgoznia azt a tényt, visszavonatni kényszerült a netadót, a választói tőzsdén bukott egymillát, pont a nagy hidegek előtt leállt a Déli Áramlat,…..
Steve31 2015.01.07 08:42:37
@na__most__akkor:

Ez jó! :-)

"Erről jut eszembe, mit is jelent az, hogy FIDESZ?
Fiatal Demokraták Szövetsége?
Vagy m|@lóf@$z?

ÖRMAK...
Öreg Maffiózók Klánja!"
A magyar politikusok ma még mindig simán lehallgathatók akárki által, de a pinabubusok már nem. Nekik van már annyi eszük, hogy titkosítják telefonjukat, ha szeretőjükkel akarnak beszélni. - legalábbis ez derül ki az egyik cég most közreadott információiból. Noha a WikiLeaks…..
Steve31 2015.01.07 08:36:42
„Azt találtuk, hogy a bankok folyamatosan vonják ki profitjukat és forrásaikat Magyarországról, óriási összegekben.” Ezzel a megállapítással a miniszterelnök akár a Magyar Pénzügyi Helyszínelők forgatókönyvének is megágyazhatott volna, – Jáksó László minden bizonnyal…..
Aligha van alapvető baja Mister Goodfriendnek a Fidesz-csapat működésével, hiszen ez a párt is több évszázados tőkés célok megvalósításáért ténykedik Magyarországon. Szerintem helytelen a kiindulási alap, amelyről a január 2-ai, budapesti, az Operaház előtti tüntetőket…..
A szilveszteri malac sok helyről még (autópályailag) ingyen utazhatott a fővárosba, hogy levágják és megegyék óévbúcsúztató lakoma gyanánt, de ilyen többet nem lesz. Valami eszement kiválló koncepció alapján fizetősek lettek az M0 bizonyos szakaszai. Elég érdekes a…..
Steve31 2015.01.03 18:21:05
@bunkó:

Előszőr azt mondták, hogy az EU miatt kell fizetőssé tenni!
Ezek hazudnak akkor is ha kérdeznek.
Hogyan lehet tematizálni a közbeszédet? Mondjuk bedobni a havi 400 forint ötletét, az 5000 forintos matrica megvásárlásának nehézségeit. És lehet máris beszélni pár Budapest vonzáskörzetéhez tartozó településről, az egyenlő feltételekről. És tegyük hozzá, a sok helyen…..
Még mindig nem értem, hogy volt ilyen rossz bánásmódhoz lelkiismeretük, ilyet még egy civil, nem hozzáértő ember sem engedhet meg magának. A múlt héten Édesapám sajnos elesett, a tehergépkocsija lépcsőjén megbotlott, valahogy kicsavarodott a lába, és nagyon komolyat esett mind…..
Steve31 2014.12.29 15:18:56
@rikitikitévi:
Te meg egy fasz fidesznyik vagy!
Most jobb?
Hetente 50 ember hagyja ott Lázár János tárcáját - tudta meg az Egyenlítő blog kormányzati forrásból. Áll az egész rendszer, totális a káosz. Senki nem mer aláírni semmit, így az apróbb ügyek is több esetben helyettes államtitkári szinten dőlnek el. Nagy a fluktuáció a…..
Mikor Don Luí eljátszott a veszprémi indulás gondolatával és tikkelő frászba hajszolta a kormányapparátust, akkor az esélyeket és lehetőségeket sorba véve mondtam:  Nem lennék meglepve, ha tegnap/holnap valami úton-módon Lajos kapna egy üzit őfelségétől, hogy inkább…..
Pártunk és kormányunk újabb komoly lépést tett az általuk megálmodott tökéletes állam megteremtésének irányába. Ma megszavazták a 200 négyzetméternél nagyobb boltok vasárnapi kötelező zárva tartását. Ezzel a lépéssel gyakorlatilag mindenkit sikerült tökön rúgniuk,…..
Steve31 2014.12.17 11:45:34
@freehckr:

Mi a céljuk?
Megmutatni, hogy megteszem mert megtehetem.
Amúgy meg szarok a választókra.
Arra születtek, hogy majd a szolgáink legyenek.

Kb ez lehet ....
Ha parlamenti kétharmadod van, az ma azt jelenti bármit megtehetsz. Orbán Viktor ezt nagyon jól tudja, és nagyon jól ki is használja. Nem kell már neki a választók többségének a felhatalmazása, nem kell már neki az erkölcsi gát látszata sem amivel eddig sem rendelkezett. Azt az…..
Steve31 2014.12.17 08:55:59
@Khonsu:
Biztos igazad van.
Én nekem azonban már nincs hova hátrálni.
Kinyílik a bicska a zsebben amikor látom
a dölyfös patkányt ahogy
a sok birka körbebégeti.
Idő kérdése, hogy el fog szakadni valakinél a cérna.

Ha megtudnám, hogy pl. 1 hónapom van hátra.... egy pecig sem hezitálnék.
Steve31 2014.12.17 09:15:47
@Trompf:

"2 millió embert akasztanál ?
Nem vagy te egy kicsit náci ?"

Nem vagyok náci.
Én nem emberről beszéltem - fideSSznyikről.
Az nállam nem ember.

Ki mondta, hogy akasztanák?
Pl. a SARIA híve vagyok. A bűnösöket meg kell korbácsolni.
Azt lehet kötéllel is...
Az elmúlt hetekben a Fidesz sorozatosan lövi az öngóljait, és a politikus közönség ellenzéki része blogjaiban, újságcikkeiben, elemzéseiben és kommentjeiben egyre többször és egyre elevenebben jelenik meg a kép arról, hogy Orbánnak mennie kell, és menni, vagy talán menekülni…..
Steve31 2014.12.12 08:02:34
@ursus artos:
" "Egy országgyűlési képviselő 4 évig működik a mandátuma szerint – hogy választhat valakit meg 9 évre? "
Pont azért kilenc év, hogy mandátumokon és kormányokon átívelve azoktól függetlenül működjön... "

Függetlenül? Már mint az a polt nevű fideszkupac?

Normális országban már a sitten ülne..!
Steve31 2014.12.12 12:11:12
@Trompf:
Ez nem forradalmi hevület!

Ez a visszafogott , nyugodt hozzáállás.

Ha meg akarnám torolni amit az országgal tettek, akkor a a felcsúti patkánnyal
együtt a saját belével akasztanám fel!

De hát én egy jogkövető polgár vagyok.
Az undormány Fidesz-rezsimről sok minden rosszat el lehetett mondani eddig is, de azt, hogy koncepciótlanul, értelmetlenül hoztak volna döntéseket, azt semmiképp. Ehhez képest az elmúlt hetek eseményei arra utalnak, hogy először valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, aztán a többi…..