Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSErun

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utánfutó blog SzuperSzerda 2013.05.06 08:56:12
A heti szerdai futóbuli különlegesebb lesz a többinél, mert teli leszünk izgalmas programokkal. A bemelegítést nem más, mint Rubint Réka fogja tartani, aki a rövid átmozgatás után egy alakreform edzéssel várja a fitnesz szerelmeseit. Akik emlékeznek rá, tavaly Réka nyitotta…..
Jövő héten hétfőtől csütörtökig kerül megrendezésre a Közgázon immáron harmadszor a Közgazdaságtudományi Kari Napok. Az eseményről annyit kell tudni, hogy 2 éve összeállt pár K-karos srác, és úgy gondolták, hogy valamivel feldobják a karuk életét. Ezeket a srácokat…..
Mint tudjátok, nagyon fontos a sport utáni alapos nyújtás. Nyújtáshoz én egy SMR nevű hengert választottam. Mi az az SMR? A "Self Myofascial Release" elsősorban sportolók számára kifejlesztett rendszer, melynek lényege azizompólyákban kialakult feszültségek feloldása,…..
Volt egy srác, aki már a tavaly nyári kenesei Közgáz Évzáró Fesztiválon is nagyon lelkesen jött futni 30 fokban, feltételezhetően kicsit másnaposan. :) Futott már pályafutása során félmaratont és maratont is! Nem sokkal később kiderült, hogy a srác nem kicsit futóbolond,…..
Nincs programod szombat estére? Erre a kérdésre a jó válasz természetesen az, hogy nincs. Ha pedig esetleg lenne, akkor is tedd magad szabaddá úgy vasárnap hajnali 2 és 2 között, hogy ismét átfuthassuk azt a plusz egy órát, amit az óraátállítással nyerünk. Arra gondoltunk a…..
Mit is rejt az a piros kisbusz? A legtömörebb válasz erre: 180-200 pár Nike futócipőt. Ez az elsőre nagyon feltűnő, Fiat Ducatoba bújtatott cipőtesztes kisbusz járja az országot rendezvényről rendezvényre. Leggyakoribb előfordulási helye a margitszigeti futóklub. Aki még…..
Hamarosan eljön a nap, amikor a fél várost lezárják. Kivételesen nem útépítések, hanem több ezer futó miatt! Aki még nem tudná álmából felkeltve a pontos dátumot: szeptember 9, 9:00 óra – 27. Nike Budapest Félmaraton! Jelentkezni lehet online, postán és személyesen is.…..
Ez a csapat úgy döntött, hogy körbefutja a Balatont. A lelkes jelentkezők nem tudták mire vállalkoznak, hisz még senki sem vett részt az Ultrabalatonon.  Egyetlen egy szám lebegett mindenki előtt: 212. 212 km lesz az a bizonyos egy kör. Csak egy kör... Nem igazán szeretnék arról…..
Utánfutó blog UB Para 2012.06.15 09:28:00
Igen, félek... Ahogy a szigetre járók, és a blogot olvasók is láthatták, még mindig van valami gond a térdemmel. Állítólag a lúdtalp a hibás, amiből aztán következik más egyéb panasz. Már 3 hete járok gyógytornára, otthon is tornázom, de valahogy nem akar múlni a…..
Április 25-én szerdán második alkalommal került megrendezésre a Nike+ Run Club: Egyetemi szerda esemény. Aki még nem hallott erről, vagy nem látott képeket (ilyen tuti nincs), annak röviden itt a lényeg: Ha egyetemista vagy főiskolás diák vagy, akkor szerdánként este 6-tól nagy…..
Remélem emlékeztek még az évzáró futóeseményünkre, a december 6-i egyetemek közötti versenyre. Büszkén írtam az akkori bejegyzést, mint születésnapos győztes csapatkapitány. Akkor már írtam nektek egyik barátnőmről, Juciról (rajtszám 315), aki az egyik kategória nyertese…..
Utánfutó blog 3 x 3 km 2012.03.15 11:32:00
Ez az idei mérlegem. Ha már tavaly is követtétek a blogot, akkor olvashattatok arról, hogy térdsérüléssel bajlódtam már a nyár vége óta. Szerencsére engem nem kellett műteni, mint Jennikét, de sajnos így is súlyos sportmegvonásban volt részem. A síelős időszakot megúsztam…..
A történet ott kezdődik, hogy jött az ötlet, szerveznünk kellene valamit a vizsgaidőszak előtt. A hosszas ötletelés vége az lett, hogy december 6-ra esett a neves esemény, mely később a Nike Runiversity nevet kapta. Amikor meghallottam a dátumot, már finoman jeleztem kedves…..
Utánfutó blog Lost in Budapest 2011.10.06 10:59:50
Ahogy olvashattátok az Utánfutók női szakasza úgy döntött, hogy lefutja a 26. Spar Maratont öt személyes váltóban. Szerencsére kaptunk egy lelkes srácot, aki kezdte a 12km-es résszel, így Eszternek maradt a 10, Heninek 6, Jenninek 9, nekem pedig az 5km. Találkoztunk a Felvonulás…..
Utánfutó blog Lábadozás 2011.09.13 17:47:04
A múltkori posztban meséltem nektek róla, hogyan tartottuk a közös edzésünket a csapatommal a Margitszigeten. Minden jól indult, de sajnos fél távnál azt éreztem, hogy nagyon nyilall a térdem. Ez sajnos lehetett amiatt is, hogy nem a megfelelő cipőben futottam. Ha van…..
Ha részt vettél a vidámparkos futáson és a várakozás közben csak azon járt a fejed milyen jó lenne futás után/helyett a Szecskában pancsolni... akkor most itt az alkalom, hogy ezt meg is tedd! Két nappal a Fuss Budapest TRIO előtt egy fergeteges medencés bulival készülünk a…..
Sajnos a felkészülésem nem úgy sikerült ahogy terveztem. A Berlinben töltött 4 hét alatt, olyan érzésem volt mintha Londonban lettem volna. Egy kezemen meg tudom számolni azokat a napokat, amikor nem vittem magammal esernyőt. Sajnos még nem vagyok annyira profi futó, hogy a 15 fok és…..
Felkészülni a Fuss Budapest Trióra? Jajj... Az elmúlt 6 hétben egy km-t sem futottam, a térdsérülésemnek köszönhetően az Ultrabaltont is ki kellett hagynom. A térdemben és a combomban éreztem egyre erősödő fájdalmat, aminek az eredménye az lett, hogy elmentem ultrahangra és egy…..
Sajnos abba a helyzetbe kerültem, hogy a sok futás miatt gyulladás keletkezett a jobb lábamban, így orvosi felhívásra ki kellett hagynom a szombati futást. :( Azonban az élmények így sem maradtak el. Gyakorlatilag "csak" a futást hagytam ki, de szerencsére az izgalmas…..
Utánfutó blog Meggyőzni Mesit 2011.06.14 12:17:38
Szia Mesi!:) Szeretek futni,és imádom a várakat,és a szokatlan helyszineket. VÁRom a pozitív válaszodat. Péter Szia Péter! Tetszik, hogy ilyen lényegretörő vagy, bízom benne, hogy tudunk elég meglepetéssel szolgálni. A városligeti futás után próbáljuk a szokatlan…..