Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bicigli2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Heti Hetes állandó tagja csatornát vált - tudta meg a Blikk. Hajós András Az ének iskolája című tehetségkutató műsor ének tanára lesz. A TV2 ezzel 2:0-s győzelmet aratott az RTL2 felett, hiszen a héten derült ki, hogy Friderikusz Sándor is ezért a műsorért hagyja ott a Legyen…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
bicigli2 2012.04.28 21:02:56
@kistukesz: rég olvastam ilyen szuper kommentet
Lajkó Félixről, az öntörvényű muzsikus tehetségről még a figyelmesebb érdeklődőben is az a kép élhet, hogy valamiféle tékozló fiúval van dolgunk. Lám én is az öntörvényű jelzővel kezdtem, ami igaz is, ám valójában nagyon is tudatos és kemény munka áll az életmű…..
bicigli2 2012.04.28 20:37:12
Fiatal, kreatív, laza, legalábbis a honlapja alapján. Emellett megpróbál valami nagyot alkotni, s a most látható részlet azt bizonyítja, a meztelenség nem okoz neki gondot, amennyiben annak valamilyen célja is van. Vajon a rengeteg sorozatszerepen túl sikerül neki a mozikban is befutni?…..
bicigli2 2011.06.14 17:20:21
@Reterro: de kurva szar a blog és csodálkozik az ember hogy miért van kint a blogajánlóban minden héten

tudom persze, hogy a kulcsszavak miatt jó sokan megnézhetik de érződik, hogy kb 1 perc erőfeszítés van benne
Az állatok kedvesek, szépek, vagy jó az ízük. De mindezen jó tulajdonságuk ellenére a történelem több jelentős eseményének is ők az okozói. Csokorba szedtük a 7 legdurvábbat. Az elszabadult elefántok néha agyontaposnak falvakat, medvék támadnak piknikelőkre, vagy torkunkon…..
bicigli2 2011.06.14 17:15:54