Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreta

2 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A RockStation stábjából legjobb tudásom szerint én vagyok az egyetlen, aki kedveli a Nightwish-t. Hát, igen, nem mindenkinek kenyere az eredetileg finn, viszont már egyre inkább internacionális tagságot felvonultató csapat zenéje, de nálam valahogy mindig betalált, megtalálta azt az ívet, ahol be…..
Múlt héten a Billboard Music Awards alkalmából a Concert Hotels összeállított egy elég hiányos interaktív toplistát arról, mely énekeseknek van a legnagyobb hangterjedelme, széles e világon. Az ő rangsoruk élén Axl Rose állt Mariah Carey és Prince társaságában, ám a…..
Vannak listák a legszarabb dalokról, albumokról, a legjobb dalokról, jó dalokról szar előadóktól, de olyan lista, amiben azokat a nótákat gyűjtik össze, amik annyira rosszak, hogy az emberek örömmel hallgatják, főleg mert vicces, vagy csak mert egy házibuliban erre lehet a legjobbat baszatni. Ennek…..
Kreta 2016.12.14 18:24:38
Már nem Bryan Fuller a showrunnere a legújabb Star Trek sorozatnak, ami 2017 májusában terveznek bemutatni. Fullernek azért kellett átadnia a napi teendők menedzselését, mert roppant elfoglalt fickó és jelenleg három különböző sorozaton dolgozik és mindegyikben ő a góré. (az American Gods-ot…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Kreta 2016.09.24 13:23:22
@csentecsa: ha nem lennének magyar migrik Londonban akkor ez a műsor se született volna meg.
Ördög Nóra, Gönczi Gábor és Ábel Anita után Ada, valamint Nagy Feró is a TV2-höz szerződhet, írja a keddi Blikk. A lap információi szerint mindkettőjüket gyakran látni mostanság a TV2 udvarán. A TV2 ezzel két év alatt immár a hetedik RTL-est csábíthatta át, akik között az x-faktoros Muri Enikő is…..
A Bors hozta le először a hamarosan induló Nagy Duett párjainak összeállítását, bár ha minden igaz, ők is csak tippelgettek a csatorna honlapján látható videókból kiindulva. Mindegy, hátha bejött nekik, és akkor mi sem írunk hülyeséget. A párosok a Bors szerint: Pál…..
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Ahogy arra számítani lehetett, az RTL Klub berendelte a Válótársak második évadát is, ezt ma egy sajtóközleményben erősítette meg a csatorna. A Válótársak tavaly ősszel indult, és a csatornaátlag felett teljesített (évadkritikánk délután hétvégén várható), ami a számok nyelvére lefordítva, az első 8…..
Kedvenc ezerhangú énekesünk a múltkorában 20 féle stílusban énekelte el Taylor Swift és Kendrick Lamar közös dalát a Bad Blood-ot. A 20 féle stílus közül a Disturbed-féle annyira bejött mindenkinek, hogy ezt külön megcsinálta egy teljes dalnak. Mi így jobban is szeretjük, mint…..
Kreta 2015.09.11 12:43:53
youtu.be/kCEq3-w8Ls4

Itt egy másik srác javítja ki az egyébként szar számot.
(Legényt ajánlom átnézni, mert nagyon sok számot megcsinált jóra, és a videói is viccesek)
Aktuális teszt egy minikameráról szól. Valóban kicsi, alig hüvelykujj méretű, ennek ellenére egész jó minőségű felvételeket készít. 640x480 vagy 720x480 méretű a videó felbontása. Kis lencséje meghatározza képességeit, ezért tű éles képet illetve gyenge fényviszonyok közötti jó felvételt ne várjuk…..
E heti tesztben az olcsó kábeleket veszem górcső alá. Korábban is feltűnt hogy nem minden kábelem tölti rendesen a készülékeket, van amelyikkel ötször lassabban töltődik a telefon. Először az 230V/USB adapterekre gyanakodtam így vettem több félét és teljesítményűt de a jelenség nem változott. Még a…..
Cinege  Ismét USB toldás 2011.01.11 09:20:00
Köszönöm a sok gratuláló levelet. Többen szeretnének utánozni, de nem boldogulnak a technikával. Ezért most megpróbálom részletesen összefoglalni, hogy mire van szükség hardveresen.1. WEBKAMERAA mostani kamerák USB 2.0 szabványt használnak, mivel a nagyfelbontású videó igényli…..
Az RTL II trashrealityje tegnap nagyot ugrott, mint a bekokózott kisnyuszi, és 7,9 százalékos közönségarányt ért a kereskedelmi célcsoportban. Tényleg csak a vicc kedvéért, de a TV2-n 22:00 és 23:00 között a Tények 9,2-es, Hajú Péter Frizbije 10,7-es közönségaránnyal futott,…..
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
A magyar kereskedelmi tévé eltaposhatatlan góleme most azt a feladatot kapta, hogy a Super TV2-n ő vezesse az új Éden Hotelt Costa Ricán. Közben otthagyja a FEM3-at, az Édes életet meg úgyis elkaszálták. Berki azt mondta, hogyaszondja: Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb,…..
Kreta 2014.10.24 16:10:18
@Tusán: pontosan ezt akartam írni.
tv2 már nem jó, de hogy Breki ...
Mikor kezdődik a 4 a Viasaton?
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Azt kell mondjam,  a jelenlegi, német megszállásra emlékező emlékmű körüli huzavona nem újdonság; hazánkban az emlékművekkel rendszeresen "baj van". No persze nem arról van szó, hogy más országban ne fordulnának elő véleménykülönbségek, esetleg botrányok emlékművekkel,…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Hihetetlen, de többévnyi folyamatos cikkcakkozás, előre és hátralépés, felvillantott és elfelejtett történetszál után megtörténik: jövő héten vége a Dexternek. Rendes kritika jövő héten lesz, most csak néhány gondolat a tovább után. És az ég szerelmére, hát persze,…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Világszerte üldözik a keresztényeket - mondja Rétvári Bence, mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás - az ezmiazt majd magyarázza el valaki kommentben, mert az én ateista képzeletemben ők, tudjátok, világszerte megfeszítve szolidárisak, hogy átérezzék az Úrjézus…..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..