Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ürügyminisztériumi álamszitkár

0 bejegyzést írt és 572 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az esélyesek között tartják számon, nem lehet ott Orbán Viktor tanácsadója New Yorkban a nyugdíjas-bántalmazó világversenyen. A miniszterelnök tanácsadójának nyilatkozata szerint betegség miatt kell elhalasztani az amerikai utat. A szakmai sajtó egyöntetűen sajnálatát…..
Ezzel az utcai rablásokat és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkáját is könnyebbé tesszük - nyilatkozta Giró-Szász András kormányszóvivő. A változás értelmében minden bankszámlával és bankkártyával rendelkezőtől havonta kétszer vehetik el az utcán a pénzét úgy,…..
14 év alatt is öltözhetne bárki emósnak - áll egy új törvénytervezetben. Az ellenzék szerint a kormány 10 évet késett a szabályozás megváltoztatásával. „2014. március elesjétől emósnak tekinthető minden, 12. életévét betöltött magyar állampolgár, aki a vonatkozó…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.12.10 10:17:09
@Nemzeti Orbántroll: Tájékoztatom Nem.Egy.Működő táramat, hogy nemzetünk ifjúsága hamarosan újra úgy nézhet ki, ahogy akar. Feltételezve, hogy addigra minden fiatal úgy akar kinézni, ahogy kell.
A mobilgát után újabb könnyen szállítható és installálható magyar találmány rázza meg a világot. Mivel néhány stadion építése a vártnál lassabban zajlik, a kormány közbeszerzést ír ki egy darab felfújható stadionra. A tenderen részt vehet minden olyan magyar…..
A kuponfüzettel az adómegkerülést lehet megkerülni. Harminckét oldalas kuponfüzetet bocsátott ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amelyben különböző, vállalkozásokat és magánszemélyeket egyaránt érintő adónemekre 5-15% kedvezményt biztosító kuponok szerepelnek. A…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.11.21 07:37:29
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Nem.Egy.Működő adófizető polgártársam sikerrel védte meg tudományos fokozatát. Is.
A kecske is jól jár és a biokáposzta is megmarad – állítják a szervezők. A Hajógyári szigetet elborító áradat már évek óta szúrja az újpestiek, az óbudaiak és Tarlós István szemét, Gerendai Károly pedig attól fél, hogy alábbhagy a külföldiek érdeklődése a…..
A felcsúti polgármester eddigi önfeláldozó munkájával érdemelte ki a címet, és a havi 300 milliós támogatást. A Nemzet Színésze, és Nemzet Sportolója után a kormány a kiemelkedő teljesítményt nyújtó gázszerelőket is díjazza a jövőben. A rendelkezésre álló 3.5…..
A Szellő névre hallgató egykori deres mén ükunokája, Dollár is részt vett az ünnepségen. Az ünnepségen Gyöngyösi Márton (Jobbik) elmondta, hogy jó úton haladnak ahhoz hamarosan Horthy Miklós összes ikonikus ismertetőjegye szobrot kapjon az országban. Az egykori kormányzó…..
A Külügyminisztérium berendelte washingtoni nagykövetét, aki azonban inkább ott maradt. "Felháborítónak tartjuk, hogy míg a többi EU-s ország vezetőinek telefonbeszélgetéseit árgus fülekkel figyelte Washington éveken át, addig Magyarországgal nem foglalkozott az Amerikai…..
A jelölés egyik feltétele, hogy Amerikában is mutassák be a filmet. A premier megvolt, de nem úgy sült el a dolog, ahogy a – máig ismeretlen – készítők remélték. A videót szombat este egy texasi topless bárban mutatták be, amiből azonban nem sok maradt ugyanis a hely…..
Holnap estig 400 stadiont húznak fel, így ismét kinyithat a NASA. Az adósságplafon megemelésének megvétózása unortodox lépésre kényszeríti Barack Obama amerikai elnököt. A "magyar mintát" (Hungarian WTF) követve mintegy 400 stadiont építenek meg csürtörtökig,…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.10.16 20:22:30
@Dinkainka: index.hu/belfold/2013/10/16/piros_potty_jelent_meg_orban_fejen/

Nem a Ma.Nem.Bank elnök úr a ludas, hanem természetesen Bajnai Gordon. Ralta kívül még Gyurcsány a hibás!
Az amszterdami fiaskó után átalakítják a magyar labdarúgó akadémiák tananyagait. "Maga a foci eddig sem volt hangsúlyos az oktatásban, szóval olyan jelentősen nem változik a tananyag, csak még bekerül egy-két új tantárgy" - nyilatkozta Szoblánczy Ágoston Ildikó, az Magyar…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.10.14 17:39:59
@tintamin: Kocsis Máté is ért a focihoz, ráadásul mint polgármester, érintett is, muvel a mérkőzés eredménye megegyezik a kerülete sorszámával. Így tehát joggal buzdít az MLSZ elnökének követésére.
Bár a 65 méteres óriáskerék eltűnik, várhatóan sokkoló hírekkel erősít a Sziget PR-ja. „Egy ilyen óriáskerék sem rossz PR-fogás, de külföldön jobban tudják, hogyan kell bekerülni az újságokba” – mondta el nekünk egy magát megnevezni nem kívánó PR-szakember,…..
Az utóbbi időben elszaporodott nyílt levelek gördülékennyé tétele érdekében új szolgáltatást vezet be a Magyar Posta. A csomagfeladás ablaknál ezután kizárólag értelmiségieknek lehetőség nyílik majd a nyílt levelek feladására, amelyek az átvétel után automatikusan…..
A médiavilág több szereplője is kommentálta a hírt, mely szerint Deutsch Tamás EP-képviselőt nevezik ki az NMHH élére. „Fasza dolog ez, öreg, hát bazmeg kész vagyok” - kommentálta az [origo] értesüléseit a képviselő Twitteren. Deutsch hozzátette: „kurvára örül”…..
A színvonaltalan, összeszedetlen és megosztott ellenzék helyett erős, kritikus és konstruktív pártot hoz létre a Fidesz-MPP. A Nemzeti Ellenzéki Együttműködés Pártja azokra a szavazókra számít, akik bizonytalanok vagy kormányellenesek, de az ellenzék egyik alakulatában…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.05.08 18:35:22
@J.László: Tájékoztatom a Nem.Egy.Működő társamat, hogy Mini.elnökünknek minden esélye megvan, hogy 2014-ben 2/3-os itthoni + 2/3-os határon túli mandátummal mindösszesen legalább 4/3-os támogatottsága legyen. Mindezt tíz kormányciklusra, vagyis összesen 40 évig.

Mini.elnök úr be fogja bizonyítani, hogy képes a Kádár korszak demokratikus centralista politikai vívmányait és tartósságát szovjet katonai támogatás nélkül is elérni!
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.05.09 13:29:34
@Bakacsin: Majd eccer ezen is túl leszünk, mint Terike a vak komondoron...
A lakáshitelek törlesztőrészleteinek csökkenése átmeneti. Emelkedés várható, vagy a lakás alapterületének csökkentése. Azok a lakáshitelesek, akik nem tudják kifizetni az árfolyamingadozásból eredő törlesztőrészlet-különbözetet, a törlesztőrészlet összegének…..
A klubokkal való folyamatos ellentétek és a labdarúgás alacsony színvonala miatt döntött így a Magyar Labdarúgó Szövetség. „Cigányozás, zsidózás a szurkolók részéről, lassú, fantáziátlan játék, gyalázatos erőnlét a csapatoknál. Sokkal jobban megéri…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.05.03 18:31:16
@szürke kardigános: Nem.Egy.Működő társam - egyébiránt helyénvaló - megjegyzését annyiban pontosítanám, hogy Mini.elnök úr Nem.Ügy. kormánya nemcsak a négyötödöt, de a négyhatodot, a négyhetedet, a négynyolcadot, a négykilencedet, sőt, talán még a négytizedet is képes biztosítani!
Az Adj gázt! után ismét saját kezébe vette a rendezvények engedélyeztetését a miniszterelnök, a tiltólistán szép számmal találunk meglepetéseket. „Nem értjük, mi történt, mi csak visszatelepítési bulit akartunk csapni a makákóknak, amikor a rendőrség közölte, hogy…..
Kopuláció a populációért névvel indul nemzeti párcsere klub az MMA védnökségével. „Ha vigadni akarnak, hát vigadjanak. Nem fogyhatunk tovább” – bátorított Fekete György. A népesség drasztikus fogyásával és a pornófilmek által teremtett hamis szexpartner képpel…..
Állami koncesszió lesz minden olyan vendéglátóipari egység, ahol a jogszabályban meghatározottnál nagyobb mennyiségű transzzsírt, sót vagy szénhidrátot forgalmaznak. A szabályozás május 1-jén lép életbe, és másodikán hirdetik ki annak a pályázatnak a nyerteseit,…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.04.25 12:36:27
@Link elek: Aki nem velünk tart, annak legjobb, ha tőlünk! Hisz vásárolni sem tud már mástól.
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.04.26 07:57:50
@Buga.Jakab: Nem.Egy.Működő kormányunk a dohányboltok és a gyorséttermek előtti sorok kialakulásának megelőzése érdekében is, koncesszióba adja a budapesti metró mozgólépcsőit. Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik a mozgólépcső üzemeltetésében komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek (pl. CBA, nőgyógyászok, műkörmösök, stb.). Ezáltal a mozgólépcsők használata alig lesz drágább, mint amennyire lelassítja az említett intézményekhez való eljutást.

A Nem.Ügy. kormányának mindenre van unorthodox megoldása, mely találkozik a Nem.Egy.Működő választópolgárok elvárásaival. És ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek is!
A nyilvánosságra hozott Portik-Laborc jegyzőkönyv alapján az alvilágban is jelentős a felháborodás. „Mi tisztességes bűnözők vagyunk, eddig nem keveredtünk a politikába. Ez rosszat tesz az imidzsünknek, nem csodálkoznék, ha ezután egy zsebtolvaj tettenérése esetén is…..
A rezsicsökkentés megvédése érdekében nemzetközi támogatókat is próbál szerezni a Fidesz. Elsőként Phenjan jelezte, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez. "Így már Magyarország lakosságának több mint kétszerese, 23 millió ember állt az ügy mellé, reméljük ebből…..
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.04.23 14:41:46
@citrix: Kérem, Nem.Egy.Működő társam ne felejtse el megemlíteni a világ fősodrával szembemenő, Észak-koreai unortodox gazdaságpolitika mind rövid-, mind hosszútávú vívmányait is!
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.04.23 17:38:03
ürügyminisztériumi álamszitkár 2013.04.23 18:22:27
@nevem van: A gázóra Nemzeti Közgéposztályunk fontos sajátrezsi-csökkentő terméke, és kizárólag a mi békés céljainkat szolgálja!