Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamdhu

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság rengeteg kitűnő autót gyártanak világszerte. Sőt, kis túlzással azt is állíthatjuk: nagyrészt kitűnő, kényelmes,erős, minden elképzelhető és elképesztő extrával felszerelt autókat kínál a világpiac. Rengeteg jó autót - és nagyon kevés igazán…..
Az még csak hagyján, hogy szép szóval felrúgta Arjen Robbent, de ami a videó végén történt... Mostanában Szczesny nem bír magával. Állítása szerint Arsene Wenger nem látta, hogy kapusa bemutatott a bírónak, a TV nézők azonban igen.  ..
Maradunk a nemzeti együttműködés legutóbbi részünkben megkezdett témájánál, de most a felvezető szöveget nem én írom, csak beidézem ide a Nyugat.hu tájékoztatóját: "Három évvel ezelőtt hozott törvényt az Országgyűlés arról, hogy június 4-ét, a trianoni békediktátum…..
Biztosan sokaknak feltűnt, hogy a fenteikhez hasonló akasztófák lepték el Budapestet. Ez a telefonos fotó tegnap, az Árkád előtt készült az Örs Vezér terén (ahol a múltkor a táblapörgető fószer dolgozott) és van egy vele szemben is, a gombánál. De hasonlókba botlani máshol…..
tamdhu 2013.04.09 11:49:50
@Brekkerzolt: A pótlásokban a BKV nem válogathat. Pótolnia kell, mert a szerződésében ki van kötve. Nem bírálhatja felül azért, mert nincs értelme. Szerződés módosítás kellene hozzá. Ez az utolsó információm. (1 éves)
tamdhu 2013.04.09 11:52:26
@Rocko-: Schrödinger macskája itt nem a buszsőför. A forgalom, és a forgalomirányítás. A műszaki okok. Van macska itt elég!
83. § (1) A közszolgálati médiaszolgáltatás célja: m) kiegyensúlyozott,  és felelős hírszolgáltatás, valamint tájékoztatás,n) az egyes eltérő vélemények ütköztetése, a közösség ügyeivel kapcsolatos viták lefolytatása, a megbízható tájékoztatáson alapuló,…..
2000-ben egy Ciarán Tobin nevű ír cégvezető halálra gázolt két kisgyereket Leányfalun a járdán. A magyar bíróság két év múlva távollétében három év fogházra ítélte. Azért a távollétében, mert Tobin az eljárás alatt legálisan hazatávozott, és aztán cseszett…..
tamdhu 2013.03.23 16:05:47
@acs63: A második hozzászólást olvasd el légy olyan kedves. Az volt a mondandóm! A többi már "jótündér" terelése volt. A magyar fél hibájáról meg van a véleményem, de nem akarok bele menni. At ír biróságot sem akartam minősíteni, de most már leírom. Minden magyar a seggét földhöz verhetné, ha úgy működne a magyar állam, mint az ír! Itt sem tökéletes minden? Nem. De sokkaL rugalmassabban kezelik. Vannak kivételek, de arra nem akarok kitérni, mert vallásba nem akarok belemenni. Egyáltalán semmibe sem akartam belemenni, csak leírtam egy véleményt. De megint megtudtam, nehéz a felfogásom. Már megérte!
tamdhu 2013.03.23 16:30:24
@tollaszerge: De tudok róla, de nem a gazdaságról beszéltem, hanem az emberekhez való viszonyukhoz! A gazdasághoz sem értek, nem értékelem. Szegények. Senki sem tagadhatja. Azért erről tehet egy bizonyos ország? (nem Izrael!) De az, hogy általában mindent megpróbálnak úgy csinálni, hogy az embereknek jó legyen, az igaz. De nem akarok senkit meggyőzni. Jól érzem magam, és otthon sosem érezhettem ilyen jól magam. Ez nem csak a kormányok miatt volt. Az írek sokkal nehezebb helyzetben vannak, mint Európa gazdag országai. Jó lenne olaj, mint Norvégiának, jó lenne az idegen pénz, mint Svájcnak, jó lenne sok-sok ásványi kincs. Nem akarom őket isteniteni. Egyszerűen jó itt élni.
És ez inkább "jótündér"-nek szól, nem tudják mit jelent a zsidózni szó! Azért ez is valami? De ez eltér már a tárgytól.
tamdhu 2013.03.23 17:08:44
@tollaszerge: A számok nagyon jól mutatnak. Az országot nagyon szépen karbantartják, ami nagyon sok pénzt felemészt. Az egészségügybe nagyon sok pénz ömlik. Az elszórt házak miatt az élet minősége nagyon jó, de az energia igény nagyon nagy. (autó nélkül nem lehet megmozdulni, és egy nem elég). Az utazások is nagyon sokba kerülnek, hiszen ha nem tudsz uszni, sokba kerül. Persze, mihez képest szegények? Nem keletre gondoltam. Innen is menekülnek az emberek. Bérlünk egy házat. A tulajnak négy gyermeke van, mind a négy külföldön él. A jólét viszonyitás kérdése. Szerencsére megél az egyedül álló anya két nagy fiával. De ők úgy érzik szegényedtek, és hiába mutogatunk számokat.
Keresik az olcsóbb árut. Autóból és általában mindenből a fapadosat veszik. A fűtésen nagyon sokat spórolnak. Mi 600 euróért bérlünk lakást, 500 euró a fűtés. Naponta 10 óra fűtéssel. És nem minden helyiséget fűtünk. Kétszer kell tankolni, villanyszámla és szemétdíj. Még néhány apróbb kiadás, és 1500 eurónál tartunk. Tudomásom szerint 2880 euró az átlag keresett. Nem gazdagok. Pesze, nem is koldusok. Magyarországhoz krőzusok, de nem az a mérce.
Persze lehet, hogy csak fogukhoz verik a garast, de ha megnézed milyen autókat vettek 6-7 éve, és milyet most, az látványos.
Mi nem véletlenül vagyunk itt, megnéztük hova megyünk. Az adatokat is megnéztük.
      Első fokon elmarasztalták Karsai Lászlót, mert neonácinak nevezte a Jobbikot. A Jobbik úgy beszél, mint a neonácik, úgy gondolkozik mint a neonácik, úgy is néz ki mint a neonácik, de tilos neonácinak nevezni, mert az sértő. A zsidókra akármit mondhat egy…..
Hazánk megfojtása árán a Táncsics-díj nem kell Szaniszló Ferenc, 2013. március 20...
Az állam mostantól nem moshatja kezét, ha a katasztrófavédelem területén valami nem zajlik megfelelően Orbán Viktor 2012. január 2. Jubileumi - kétszázadik - idézetünk a hajtás után bónuszképpel kedveskedik ..
tamdhu 2013.03.19 11:57:39
@én már a fény gyermeke vagyok: A homokos nem fekszik le nővel. Nem igen tud homokost nemzeni. Az autósok gyermekeinek a gazdaság állása szerint nem lesz autója. Apám alkoholista volt, nekem még az sem sikerült. A mondás tehát örök marhaság.
Sosem értettem azokat a családokat, ahol tűrik az agresszív, durva apa basáskodását, mitöbb, kékmonoklis anyuka emígyen panaszkodik barátnőjének: „Nem szeret már a Józsi, egy hete meg sem vert.” A gyerekek pedig reszketve vagy dacosan tűrik a pofonokat, az ütlegeket, s hálás…..
tamdhu 2013.03.17 12:02:57
Örülünk, Vincent? 7végi retro 2013.03.15 10:00:00
A hosszú hétvégére tekintettel különszámmal jelentkezik a sorozat. Az ilyen napokra tettem félre néhány olyan fotót, melyekről evidens ugyan, hogy hol készültek, de érdekességük/különlegességük miatt — úgy gondoltam — helyük van a szériában. Talán van miről…..
Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához…..
Nektek igazatok van. Stadiont szeretnétek és ezt követelitek, határozottan és radikálisan, amitől a ballibek vagy összeszarják magukat vagy előveszik a soha el sem ásott, zsírpapírba gondosan be nem göngyölt gyűlöletüket és lövésre kész állapotba fényesítik azt. Ne…..
tamdhu 2013.02.15 18:27:24
@maroz: az arzenal 71 neked szól, de pont annyi eszem van, hogy rosszul jelentkezzek be.
tamdhu 2013.02.15 18:30:03
@Vortumnus: ez így van, de nem vagyok képben, kiestem a beszélgetésből.
tamdhu 2013.02.16 00:18:32
@maroz: Nem vagyok vallásos, de Úgy legyen. Jó éjszakát.
Köszönöm a beszélgetést.
   Ki tartja blokád alatt az egyetemeket? Az a pár száz diák, akik tegnap bementek az egyetemi előadásokra tüntetni, vagy azok, akik miatt nem lehet kifizetni az előadó tanárokat?     Az ELTE kétségbeejtő helyzetbe került. Borzalmas pénzügyi gondjaik vannak,…..
tamdhu 2013.02.12 16:25:03
@jotunder: kösz, idáig nem tudtam miért vannak az egyetemek. De sajnos fent tartom állításomat. Nem az egyetem különböztet meg a majmoktól. Sőt, tovább megyek, azok az igazán jó egyetemek teszik tönkre a gyerekekben az embert. Egyetem és diploma azért összefügg?
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
tamdhu 2013.01.08 10:27:54
@royslade: Hát...... Tudom, hogy csibész fészekrablók, de ha elképzelem, hogy valaki a térdére fekteti szerencsétlent és tépkedi a farkát......... Hát az nem finom dolog!
A témára visszatérve. Inkább sétálnék a Corvin szerű épületek között mint a modernek? között. Én a Nemzeti és a Kálvin térrel kezdeném a bontást. Imádtam Bécsben és Prágában sétálni. És Budapesten is szeretnék, ha rendbe lenne téve a sok szép lakóház. Most, hogy nesszire költöztem, nagyon hiányoznak a bécsi séták. Épitészetileg nem tudom, esztétikailag nagyon jó volt. Nem véletlen az e-mail címemben a Gloriettt. (Csak így fogadta el.)
  Fránya dolog ez a hálálkodás, különösen akkor, ha kötelező jellegű. Mert a kézfogás, meg a tábla csoki még csak-csak elmegy Terka néninek a harmadikról, amiért a hétvégén öntözte a virágainkat, de ha pénzről és üzleti érdekekről van szó, akkor már furcsább,…..
tamdhu 2012.12.22 19:30:43
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Nem Wizz Air-rel mentem. Neked további jo dagonyazast harcostarsaddal, reszeg tengeresszel. Elvezzetek a diszno olat, nektek valo!
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
tamdhu 2012.12.18 12:45:07
@Virág et.: Azért néhány ilyen hírt még nagyon várok!
tamdhu 2012.12.18 12:53:35
@nerángass: Ne felejtsd el, hogy a bányászokat (is), az értelmiség egyik része tartja rabszolgasorban. A jól fűtőt irodájából. Őket is meg lehet érteni. Voltál már bányában?
tamdhu 2012.12.18 13:15:12
@Démonmac1: a vállalatvezetők általában az értelmiséghez tartoznak. Ha csak névleg is!
Néhány napja, hogy megint lánclevelet fújt be a szél a mailboxomba. Kedves, de idővel bemagyarult barátaim egyike küldött vészjelzést, az aktuális összeesküvéselméletről, mely szerint a tudjukkik, ellopják a vizünket.KIEGÉSZÍTVE !*  Nem kevés munkával és…..
tamdhu 2012.12.07 11:45:11
@mingyá beszólok!: Miért nem harcolsz értük a helyszinen. Miért itt osztod az észt? Vigyél magaddal egy turult, és rajta!
Gyöngyösi Márton (Jobbik) képviselő kérésére közreadjuk a magyar kormány zsidó tagjainak listáját: Orbán ViktorSemjén ZsoltNavracsics TiborLázár JánosPintér SándorMartonyi JánosMatolcsy GyörgyBalog ZoltánNémeth LászlónéFazekas SándorHende CsabaVarga MihályTállai…..
tamdhu 2012.12.06 11:37:42
@aronsatie: Én életében is embernek tartottam!
(klikk a képre) ..
tamdhu 2012.12.06 11:29:40
@Hattory Hanzo: Addigra minden föld az ő tulajdonuk lesz. Minek agrárképzés?
A hír: "Bátyai Edina helyére Kelemen Csaba színművésznek, az egri Agria Játékok Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója kinevezését javasolják, aki ezentúl Sasvári Sándor mint művészeti vezető segítségével irányítaná az intézményeket. "A leendő igazgató tervei szerdán…..
tamdhu 2012.12.03 11:49:41
@én már a fény gyermeke vagyok: Nem járok operettbe. De Lehár Ferencet, Kálmánt Imrét, Offenbachot, és a Strauss családot "minden hülyének" hívni, az durva!
tamdhu 2012.12.03 11:52:08
@trasamund: Igaz. Ha behódol, akkor most nem lenne semmi baja!
Örülünk, Vincent? Hitlerszag 2012.11.27 00:33:47
      Nagyanyám a nyolcéves fiával állt a szolnoki főpályaudvaron, várva, hogy a magyar állam, az ezeréves magyar királyság szorgos hivatalnokai, csendőrei és vasúti alkalmazottai bevagonírozzák.  Nem tudta, hogy mi történik, nem tudta, hogy erről az…..
tamdhu 2012.11.27 10:28:26
@maroz: És a megoldás?