Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sourcerror

0 bejegyzést írt és 921 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza az eredeti állapotba - láthatóan kormányunk kedvenc időtöltése, főleg ha pénzköltést lehet hozzá párosítani. Kérdés, mi számukra az eredeti állapot, akár évszázadokat is időutazhatunk vissza, bár sajnálatos módon a Pannon-őstengerben lábat áztatni már nem tudunk.…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Sokféle listát láttunk már a világ legjobb állásairól. Többnyire persze olyanokat, amelyek a hétköznapi halandók számára elérhetetlen pozíciókat mutatnak be, mint például a főállású luxus nyaralóé, a hivatásos örökösé, vagy a milliárdos nagyhatalmú üzletemberé.…..
sourcerror 2012.04.25 22:18:56
@Pitypalatty úrfi: A fejlesztőt az architect-tel kevered. A fejlesztő és a programozó egy és ugyanaz, és belőlük lesz az architect, és nem is különül el élesen a feladatuk.
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
sourcerror 2012.03.30 15:57:59
@TuRuL_2k2: Arról nem akarsz posztot írni, hogy az ATV munkatársainak nincs is doktorija?
Mezőgazdasági Bizottság ellenőrző testülete, Ángyán József volt államtitkár: "Ki kapta a földet és miért? Meg kell mondani! (...) Ez védhetetlen. (...)" "Ez egy cégbirodalomnak, a Mezort cégbirodalomnak, a Lajta-Hanság Zrt-nek a leányvállalata. (...) A Mezort cégbirodalom egy…..
sourcerror 2012.03.24 19:38:41
@Egyedi nicket kell megadnod:
"Természetesen ehhez hozzá tartozik, hogy a gazdaság alapjának a földnek és a föld terményeinek, nem pedig az elektronikus jelnek kell lennie. "

Végére csak kibújt a maoista szög a zsákból.
Négy évvel ezelőtt, 2008. március 9-én volt a szociális népszavazás.Három kérdésben döntött a szavazáson megjelent 4 millió választópolgár: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január…..
sourcerror 2012.03.10 09:47:30
Jó nagy adag nácizás kísérte és szakította meg a Török Gábor által moderált legutóbbi két Tárcatükör vitát, a Pintér-Vona és a Navracsics-Gaudi párosok alkalmait. Egy korábbi posztomban foglalkoztam már az „árpádsávos primadonna” jelenségével; azt állítottam, hogy a…..
sourcerror 2012.03.06 22:16:13
@Matolcsyné: "Szerinted az, aki képes leírni akkora ostobaságot, hogy ha kevesebbet fizet egy-egy biorobotjának, az jó, mert akkor több zombinak adhat munkát, az ilyen hallott már arról, hogy Marshall-kereszt?"

Az mindenesetre biztos, hogy te nem hallottál róla, mert különben nem írnál ilyen hülyeségeket. A Marshall kereszt ugyanis a keresleti és kínálati ár (és mennyiség) találkozásáról szól. Ha most ilyen egyensúlyi helyzetben lennénk, nem volna 11%-os munkanélküliség. (Remélem nem akarod azt beadni, hogy azért ennyi, mert az emberek többre értékelik a szabadidejüket.)
sourcerror 2012.03.06 22:17:57
@specialist: Mégegy közgazdasági analfabéta.
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
sourcerror 2012.03.04 17:27:15
@Hertelendi: Csurka hogy jött most ide?
sourcerror 2012.03.04 18:23:47
@Hertelendi: Nekem sem a szívem csücske Csurka, ne aggódj. Csurkának a legnagyobb magyar összeesküvéselmélet gyáros, és ezzel rengeteg kárt okozott a magyar politikai kultúrának.

Ettől még nem kell Kertész Ákost szeretnem.

Csurka sem kapott volna különb fogadtatást, ha izraeli lapokban publikál.
A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál más néven "Berlinale", az egyik legfontosabb 'A' kategóriájú filmfesztivál Európában és a világon. A fesztivált minden év februárjában rendezik meg 1951 óta. A versenyben azok a filmek indulhatnak, melyek a fesztivál kezdetét megelőző 12…..
sourcerror 2012.02.24 17:15:09
@VRbagoly:
" Charles Dickenstől Jack London át Móricz Zsigmondig sok nagy író lett azáltal nagy, hogy az egyszerű és kizsigerelt emberek pártjára állt, ugyanakkor a jobb oldali felfogás nem nagyon eredményez remekműveket."

Petőfi és Arany jobb vagy bal oldali volt?
Publius Modern anarchisták 2012.02.20 17:20:00
Vészterhes időket élünk – mindenki felvonul és tiltakozik New Yorktól Budapestig. Magyarországon se szeri se száma az elmúlt két hónapban történt tüntetéseknek. Ez a kormány- és gazdasági válság-ellenes hangulat egyrészről pozitívan hat a civil szférára, a polgári…..
sourcerror 2012.02.20 21:16:52
  (forrás: Vámpírpillangó) Ez most kicsit hosszú lesz, meg tényleg csak az, amit én láttam. Plusz okosság a végére.  Tandíjpártiságom miatt viszonylag nagy dilemmát jelentett, elmenjek-e a Hallgatói Hálózat szerdai megmozdulására: egyértelműen problémásnak tartom a…..
sourcerror 2012.02.16 21:47:49
@Reeei90: Szerintem számoljuk át lélegeztetőgépre.
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
Még decemberben fogadta el a parlament az új felsőoktatási törvényt, melynek értelmében a jövőben magyar állami ösztöndíjjal, illetve részösztöndíjjal támogatott, és önköltséges képzésben részesülhetnek a hallgatók a felsőoktatási intézményekben. Bármilyen ügyesen…..
sourcerror 2012.01.31 12:37:11
@janper: szerinted hány quantra, hány kriptográfiai szakemberre, hány robotikai kutatóra van szüksége az országnak? Mert az álláshirdetések alapján nem sokra.
sourcerror 2012.01.31 14:24:57
@janper: "egyelore hiany van beloluk, az biztos. Legalabbis ha tudsz jokat, akkor tudok nekik melot."

Mutasd az álláshirdetést légyszi. Vagy csak a levegőbe beszélsz?
sourcerror 2012.01.31 16:36:12
@janper: 100 fősnél nagyobb robotikai cégből egy sincs Magyarországon, hülyeségeket beszélsz.
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
A múlt hét elején "A támogatás ára" címmel közöltünk egy vitaindítót arról, hogy mit tartunk a választók és az Orbán rezsimet leváltani készülő pártok közötti megegyezés új minimumának. A vitában eddig megszólalt többek között Csigó Péter, Rácz András, Vágó…..
sourcerror 2012.01.19 01:08:38
@Molnár Norbert:
"Kell nekünk ilyesvalamitől program?"
Ha jó a program, akkor igen.
A múlt hét elején "A támogatás ára" címmel közöltünk egy vitaindítót arról, hogy mit tartunk a választók és az Orbán rezsimet leváltani készülő pártok közötti megegyezés új minimumának. A vitában eddig megszólalt többek között Csigó Péter, Rácz András,…..
sourcerror 2012.01.18 11:45:05
@Secnir:
Kommunizmus: ígérem, most működni fog.
sourcerror 2012.01.18 18:35:07
@egyjózsi:
Van még LMP is. Ha el nem kisgazdásodnak, még váltópárt is lehet belőlük (pusztán protest szavazatok alapján).
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
sourcerror 2011.12.08 14:10:21
@Szevasztok: Az MLM-nél mekkora ez a százalék? Azt nem kéne odatenni mellé?
Lehet, hogy elsőre nem úgy tűnik, de Dary Petevo az Amerikai Álomról készített sorozatot. A felületesség kártékony, merüljünk el a részletekben és lássuk, hogyan emelkedik felszínre a szabadság, az egyéni sorsok kiteljesedése a halál tökén, vagy még azon is túl...Petevo…..
sourcerror 2011.12.05 16:15:49
Infographics 20 éves a Linux 2011.10.06 16:58:00
20 éves a népszerű nyílt forráskódú operációs rendszer, a Linux. A hobbiprojektként indított megoldás nagy utat járt be, mára számos különféle változata és felhasználási területe létezik. Ma 20 éve tette közzé Linus Torvalds a Linux operációs rendszer első hivatalos…..
sourcerror 2011.10.07 10:54:15
@max val, a bircaman: Ez a hobbi OS adja az internet gerincét, csak szólok.
sourcerror 2011.10.07 10:59:13
@lujo22: Videószerkesztés tényleg problémás, a lejátszás viszont nem. Az MPlayer szinte mindent visz (kodekekkel együtt települ), ha meg mégsem (pld DVD menü) akkor ott a VLC.
Google, Apple, Facebook az informatikai óriások triumvirátusa. Mit kell tudnod, hogy munkát kapj náluk?A terület virágzik, nem véletlen, hogy minden negyedik szakmabeli fiatal álma, hogy a Google-nál dolgozzon. Íme, néhány tény és egy kis segítség, az önéletrajz…..
sourcerror 2011.10.02 17:10:31
@version: Mindjárt írok is egy saját keresőmotort.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..
Vasárnap ügydöntő helyi népszavazást tartanak a Józsefvárosban, a kérdések a hajléktalanokra vonatkoznak. A referendum akkor lesz érvényes, ha a választásra jogosultak több mint a fele részt vesz, eredményes pedig akkor, ha a szavazóknak több mint a fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ ad.…..