Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flattrforhungary

56 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán térjünk vissza ezzel. (A videó angol. Lehet lefordítom.)   ..
Egy váratlan és örömteli levelet kaptam pár nappal ezelőtt. Ádám írta, hogy befejezte a Flattr weboldal magyarra fordítását a crowdin.net-en, így már csak átnézni és véglegesíteni kell. \o/ Igen, ez itt 100%, minden kifejezés kapott magyar megfelelőt. Ha van köztetek, aki…..
Újabb lépés a világuralom felé: Flattr gombok jelentek meg a második legnagyobb videómegosztó oldalon, a Dailymotion.com-on. A Dailymotion a havi 100 millió látogatójával és napi 20.000 új videójával a világ egyik legnagyobb videó megosztó oldala. Május eleje óta az…..
Ki írja ezt a blogot? A blogot Németh Zsófi írja, aki jelenleg gyakornokként dolgozik a Flattr-nél, Londonban. Mint Flattr foglalatosság, főként a community blogot szerkeszti. Amikor nem Flattr, akkor például porcica, ahol arról is olvashatsz, hogyan lesz az ember gyakornok a…..
Na. Kettőezer éve nem volt poszt, de most aztán valami nagyon jó jön. Flattr munkáséveim alatt "ismertem meg" @atomvillanast, aki az egyik leglelkesebb magyar Flattr-támogatóvá vált. Hogy kiő-miő és hogyan vélekedik a Flattr-ről, azt ő maga mondta el nekem:   Vidéki…..
Flattr for Hungary TASZ 2011.12.30 12:51:00
A bloggerek és egyéb szórakozásból-tartalomkészítők mellett a non-profit szektor az, akinek a Flattr igazán kedvére lehet. Ott már vannak módszerek a támogatásra, és nem is nagyon kérdés, miért kéne az embereknek pénzt adományozni. A támogatási kedv már létezik, és a Flattr…..
Egy Flattr oldalon ez a cím talán nem meglepő, de most egy egészen új kezdeményezésről van szó. A bloggerek az egyik legnagyobb célcsoport, és rajtuk kísérletezve a Flattr fiúk egy új napot hírdettek: Pay a Blogger Day. A Flattr nem kisebb jelenséggel néz szembe, minthogy az…..
November van. Máris. Én nem sokat írtam azinternetre októberben, csökkent is az online keresetem az előző hónapokhoz képest. Kaptam 3,21 eurót, amit nagyon köszönök. Ezidáig 32,90 euró gyűlt össze a flattr Flattr számlámon. Ezt én ott gyűjtöm, hogy majd valami nagy kerekedjék…..
Remélem meg tudtok majd bocsátani a cím miatt. Nade, a Flattr mostmár a Google +on is elérhető, lehet körözni. Elsőként ismerkedjetek meg a csapattal, aztán várjátok az izgalmasabbnál izgalmasabb megosztásokat. Rögtön az első az OMG! Ubuntu Linux barátoknak, akik a Linus-al…..
Rendhagyó módon nem egy meglévő Flattr usert fogok ajánlgatni a hónap utolsó napjára, hanem (Uj Péterhez hasonlóan) inkább csak rámutatok, hogy ez az oldal igazán megérdemelné a kattintásokat.  Úgy hívják Khan Academy, ahol több, mint 2600 oktató videó érhető el ingyen.…..
Egy éves lett a MeetOFF, és ezen a tortás eseményen részt vett a Flattr is az én kivetített személyemben. Nem tudom készült-e felvétel; bár néztem az egészet Ustreamen, ezt még nem találtam meg az oldalukon. Az én szempontomból jobb is így. Sokat kínlódtam, mert a nagy Flattr…..
Csúnya késéssel, de itt a múlthavi bevétel poszt. Hagyomány az hagyomány.  Én 5,94 eurót kaptam tőletek szeptemberben, köszönöm, öröm bódottá. Ki mennyit? Remélem most már lesz, aki megelőz. Ki kapta Bevétel Kattintások…..
flattrforhungary 2011.10.28 10:08:27
@atomvillanas: Köszi! Végre, akkor ezt a hónapot megnyered. :)
Valójában nem is lazsáltam, mert életet kellett tervezni meg szervezni, de most már elég, szóval jönnek a posztok megint. Már a TASZ is Flattr felhasználó, lesz szó erről is, meg az új front page-ről. Kezdetnek. Aztán jön minden. Közben történt valami? ..
Oliver Fluck volt az egyik első, akivel "interjút készítettem" a hajdan volt FlattrChattr számára, és mivel azóta is az egyik kedvencem, ő kapja a szeptemberi mitflattrjek ajánlást. Ő egyébként egy német fiú, aki az USA-ban él, és ennek a nagy környezetváltozásnak a…..
flattrforhungary 2011.10.25 21:03:32
  Anno elég nagy port vert fel (indexcímlap) az Amazon ügyfélszolgákat fényező posztom. Nem gondoltam volna, hogy akár ügyfél, akár ügyfélszolga oldalon nagyon fokozni lehet az ott leírtakat. Pedig de. Következzék egy igazán kemény felhasználó, Tamás jól…..
Flattr for Hungary A Flattr vége 2011.09.26 22:04:00
Pont került a nagy kérdőjel végére, ez az utolsó hetem a Flattrnél. De sose aggódjatok, nem csüggedek (de), és terveim szerint ezt a blogot írom szépen tovább. Cserébe valamivel lelkesebbnek kéne lennetek, mert még a végén azt hiszem, hogy senkit nem érdekel. (Ha valaki londoni…..
Minden héten végignézem az egész Internetet, mit mondanak az emberek a Flattr-ről. Szerencsére többnyire pozitív a "visszajelzés", de vannak, akik baromságnak tartják. Mindkét oldalon megvan azonban, hogy nem értik, vagy részleteiben nem értik hogyan működik a Flattr. Pont…..
flattrforhungary 2011.08.11 15:08:02
Ha tudsz angolul, akkor küldd be ezt a support-ba (flattr.com/support), ha nem, akkor írd le nekem, jó részletesen, hogy mi (nem) történik.
flattrforhungary 2011.08.23 20:03:09
@csurtus: Közben elkezdtem olvasni az összes blogod, mert szerintem mind színfolt és roppant érdekes. Még a katonásat is, elölről az egészet! Szóval ilyen személyes okokból is örülnék, ha lenne Flattr gombot, ezért ha meggondolod magad, segítek kitenni.

(Ha már nem kommentelhetek regisztráció nélkül, legalább így...)
Nemrég fedeztem fel Uj Péter előadását az első Google Napon, és érdekes élményben volt részem. Elég sok Flattr-el kapcsolatos előadást néztem már végig, gyakorlatilag ebben élek fél éve, és ahogy hallgattam, az volt az érzésem, hogy a következtetése egyenesen hozzánk vezet.…..
Flattr for Hungary Privacy 2011.09.21 11:29:00
Azt vettem észre, hogy a sok-sok emberből, aki engem flattrt, csak egy valaki mutatja meg magát. Ez azért (is) lehet, mert alapesetben mindenki anonim, nem látszik mire kattintott. Sokan erről nem tudnak, viszont ha szeretnétek mostantól nyilvánosan flattrni, ezt könnyen…..
Rendszeresen végignézem az egész Internetet új magyar gombok után kutatva, és nemrég megint találtam valami izgalmasat. Bár a gomb nem új, de a magyar Dilbert valami szokatlant kezdeményezett: A fordító a munkáját jól vagy rosszul, de térítésmentesen végzi. Az alábbi gombbal a…..
Az előző posztban felmerült, hogy a sok követő sok (Flattr) pénzt is jelenthet, ezért gyorsan mutatok is egy oktató videót, hogyan lehet sok követőre szert tenni. Tanuljatok: Egy másik megközelítés a kommentekben: That's one explanation...here's another: alcohol Egyébként Derek…..
Én megint rengeteg pénzt kaptam tőletek (köszi!), és várom, hogy nektek hogyan alakult az a meleg augusztus. Ki kapta Bevétel Kattintások 1 klikk értéke Adomány @flattr4hungary…..
Már régóta akartam írni egy útmutatót, hogyan lehet pénzt keresni a Flattrel, de közben Linus, az egyik alapító, pontokba szedte a felhasználói tapasztalatokat. Ennél jobb forrásom nem is lehet, ezért a következő tanácsok az ő írásán alapulnak.  A Flattr koncepció arra…..
2011-08-16 ..
flattrforhungary 2011.09.13 18:19:14
Szia,

Szeretnék írni rólad a
www.flattrforhungary.blog.hu blogon, viszont nem találtam email címet hozzád. Írnál nekem a zsofi@flattr.com-ra?

Köszi!

Zsófi