Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeerGrylls

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iGoogle egyik régebbi szolgáltatása a saját kezdőlaphoz tartozó saját téma. Keresgéltem, és nagyon kevés témát találtam Magyarországhoz kapcsolódóan. Kicsit utána néztem, hogy lehet saját témát gyártani, és miután ráleltem, így létrehoztam két témát is…..
Csoda, hogy még létezik magyar felsőoktatás, amikor a felvi.hu-n digitálisan jelentkezőknek kínkeserves nehézségekkel kell szembenézniük:felvi 2011: ha elbasztad a jelentkezesed es mar nem lehetett modositani akkor az kb hello is iden. es akkor a tortenet bovebben:2011-ben beadtam a…..
A válasz egyértlemű: nem! Obama elnök sajtótájékozatóján azt mondta halott és egyéb képi források is ezt támasztják alá, de az mind csak kacsa, mert a képet photoshoppal szerkesztették, mondani meg ugyebár akármit lehet. Egy, a kizárólag Orbán Viktornak érkezett…..
A kormány a játékgépipar újraszabályozását készíti elő. Ám a korábbi nyilatkozatokkal ellentétben nem szigorítani akarják a törvényeket, hanem a képviselők egységesen a játékgépipar újraszabályzásával akarják még szélesebb körben elterjeszteni a játékgépezés…..
Békéscsaba-ferdítő Üdv! 2011.05.13 19:13:58
Üdvözlet minden kedves látogatónak! A blogon lévő hírek igazságtartalma kicsi, ám reméljük mégis kellemes perceket okoznak az Olvasónak! ..