Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gitárok

128 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, a Metallica videóarchívuma legalább annyira kimeríthetetlen, mint a bükkábrányi lignitbánya, hiszen ismét közreadtak egy teljes koncertfelvételt. Ezúttal egy 2000. augusztus 3.-án, véletlenül pont James Hetfield születésnapján készült videót nézhetünk meg. A folytatásban itt a teljes,…..
Az ORTEGA Guitars Hungary Instagram oldala nem hagyja követőit Olimpia és "meccshangulat" nélkül! 2020. április 9-én indul a tíz héten át tartó #ortegaolimpia. Segíts elhozni az aranyérmet, és nyerj értékes ajándékokat az ORTEGA felajánlásában! Részletek a folytatásban! ..
Az Akvárium Klubban osztják ki a legjobb magyar klipeknek járó díjakat a 04. Magyar Klipszemlén, október 10-én. A díjátadó gála mellett szakmai programokkal, akusztikus koncertekkel és egy óriás afterrel is várnak az Akvárium termeiben. Sajtóbejelentés a hajtás után! ..
A tavaly októberben megrendezett Ortega Ukulele Days rendezvénysorozat után, 2019. május 6-8. között egy talán még izgalmasabb koncepcióra épülő workshop turnéra invitáljuk az ukulele és a klasszikus gitár szerelmeseit. Az Ortega Singer/Songwriter Acoustic Workshop Turné három állomásán, Pécsett,…..
A Szojuz az egyetlen még müködő űrhajó amivel kiléphetünk a kozmoszba. Ez az űrhajó viszi az embereket a Nemzetközi Űrállomásra és hozza vissza őket a Földre - amerikaiakat, oroszokat egyaránt. Az egyetlen út az űrbe a kazahsztáni Bajkonur űrállomásról vezet - onnan indult…..
Hamarosan Budapestre látogat egy zenész, akit senkinek sem kell bemutatni. Andy Timmons, a világszerte turnézó amerikai rock és fúziós gitáros, Ibanez signature előadó, néhány állomás erejéig Európán tart bemutatókat idén ősszel. Az európai workshopok egyike a Hangszerarzenál…..
Az Ortega Guitars egy Magyarországon egyedülállónak nevezhető workshop turnéra invitálja az ukulele szerelmeseit, az ukulelézés iránt érdeklődőket, zenei előképzettségre való tekintet nélkül. A november 12-14. között zajló, három állomásos turné főszereplője az Ortega hivatalos előadója, Szélinger…..
Véget ért tegnap kora este a 13. Budapest Music Expo. A Hungexpo G és F csarnokában három napon keresztül szólt a zene. Rengetegen érkeztek a rendezvényre azért, hogy kipróbálhassanak hangszereket, megnézzenek bemutatókat és rész vegyenek szakmai előadásokon. A Budapest Music Expóra több tízezer…..
Az eddigi legszínesebb programkínálattal várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a Budapest Music Expo a Hungexpo F és G csarnokában.  A kiállításra 14 zenei oktatási intézmény települ ki, továbbá 93 ingyenes szakmai kurzust látogathatnak meg a jelenlévők. Rengeteg hangszerbemutatót és koncertet…..
A Ortega Guitars idén is ott lesz a Budapest Music Expo kiállítói között. A 2018. október 5-7. között megrendezésre kerülő rendezvény mindhárom napján megtekinthetők és kipróbálhatók a kiállított Ortega hangszerek, a Hungexpo G-pavilonjának G201-as standján. A prémium szériás gitárok és ukulelék…..
Nyár elején egy nyereményjátékot hirdettünk, melynek nyertese az idei Meinl Percussion Festivalra utazhatott másodmagával, cserébe mindössze egy beszámolót és néhány fotót kértünk a rendezvényről. A fesztivál nemrég lezajlott, a cikk pedig elkészült, így most ti is elolvashatjátok, hogyan látta az…..
Dobos vagy, netán „csak” érdekelnek az ütőhangszerek? Szívesen eltöltenél egy hétvégét másodmagaddal Németországban úgy, hogy nem kell költened szállásra, utazásra, ellátásra, miközben kipróbálhatod a legkülönfélébb ütőhangszereket, a hordozható cajontől olyan egzotikus zeneszerszámokig, mint a…..
Ha szívesen töltenéd a holnap délutánt hangszerek és ismert magyar zenészek társaságában, netán szívesen nyernél egy Ibanez Jem JR WH gitárt is, akkor érdemes ellátnod a Hangszerarzenál budapesti üzletébe, ugyanis délután három órai kezdettel kezdetét veszi az Ibanez Day, mellyel a hangszerbolt…..
Június 10-én, vasárnap ér Magyarországra, közelebbről a debreceni Rocksuliba az Ibanez egyedülálló rendezvénysorozata, az Ibanez Acoustic Day, melynek keretében az akusztikus gitározás és a fingerstyle műfajok iránt érdeklődők szerezhetnek friss élményeket és tapasztalatokat. A négy országban…..
Három év után ismét Budapesten üdvözölhetjük az instrumentális gitárzenék egyik legnagyobb nevének számító, mára túlzás nélkül legendás Joe Satrianit. Joe az év elején egy alapokhoz visszakanyarodó, rockos lemezzel jelentkezett, és amikor nem épp John Petrucci vagy Phil Collen társaságában csinálja…..
Jó szokásunkhoz híven most is az utolsók között tesszük ki az éves albumlistákat. Jöhet ugye még ki december 31-én is lemez, ahogy volt is ilyen tavaly, bár az már nem került ide. Idén két lista lesz, egyik a rock- és metállemezekkel foglalkozik, a másik pedig, ami nem fért bele ebbe a kategóriába.…..
Új videóval jelentkezett a saját bevallása szerint black popot játszó szegedi THA SHUDRAS. A többféle stílust ötvöző csapat ezúttal sem hazudtolta meg magát ami az egyedi látványvilágot illeti. A hajtás után meg is lehet nézni a klipet! A kisfilmről a zenekar énekese a…..
Elhunyt Robert “Throb” Young, a Primal Scream egykori gitárosa, közölte a sussexi rendőrség, akik a lakásán találták holtan a zenészt még kedden. A halál oka egyelőre nem ismert, de az idegenkezűséget állítólag kizárták. Young nem sokkal az után szállt be a mára már…..
Richie Cavalera Max Cavalera mostohafia. Ahogy az összes többi Cavalera, úgy ő is zenél, metált játszik. Ráadásul már viszonylag régen, az Incite Up In Hell lemeze már a harmadik a sorban. Alább a most megjelent teljes albumot meg lehet hallgatni, illetve van egy dalról dalra…..
Szerdán kezdődik a FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, a MÁV pályán. Ekkor ugyan még a nagyszínpad nem üzemel, de a kicsik igen, ráadásul úgy, hogy ekkorra is jut külföldi sztárzenekar. Alább minden napra ajánlunk egy kötelező együttest, de aki többet akar, azoknak legalul…..
A Pearl Jam énekese, Eddie Vedder gondolt egyet, és stockholmi koncertjükön ivott egy kis bort az egyik rajongója cipőjéből. Ez már majdnem olyan durva, mint mikor Mike Patton öt éve lenyelte a színpadra feldobott tornacipő fűzőjét a Szigeten, de azért még van hova fejlődni.…..
A Hollywoodoo zenekar az elmúlt időszakot vélhetően fogyással töltötte, mert az utóbbi időben mást velük kapcsolatban nem nagyon lehetett hallani. Összesítettben több mint egy mázsát dobott le a zenekar. Talán ennek is köszönhető, hogy ha lassan is, de ismét sikerült egy új…..
Bár úgy tűnik, nem szerda este lesz az idei nyár legkellemesebb időjárása, ez valószínűleg nem fogja megakadályozni az új-zélandi Naked and Famoust, hogy az A38-on élőben zenésítse meg az örökké tartó felhőtlen vidámságot és örökké tartó nyarat. A zenekar az In Rolling…..
Július 4-én jelenik meg a Southern Oracle második nagylemeze, a [HTH/LTH]. A fizikailag 100 darab cédére limitált, tizenkét számos anyagról már több dalt is lehetett hallani, most pedig egy újabb premierje következik itt a Lángoló Gitárokon. Az albumon lesz jó pár közreműködő…..
A soundcity:szeged csapatának friss videójában a felvétel idejére trióvá alakuló Grand Mexican Warlock látható. Az idén új lemezzel jelentkezett zenekar a szegedi projekt kedvéért a nemrég klipet kapó Fisherman’s Tale-t játszotta el. „Praktikai okokból választottuk a…..