Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Élet a hitel után

276 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az írásban megtalál minden lényeges információt a tartozás elévüléséről, elévülés megállapításáról, számításáról, érvényesítéséről azok számára, akiket követeléskezelő keresett meg régi, elévülés gyanús tartozással, akár végrehajtás alatt. Van-e tennivalóm ha elévült a tartozásom és pontosan…..
Ez a cikk részletesen tárgyalja, milyen lépéseket tehet egy végrehajtó, ha nincs semmim, vagy nincs semmi a nevemen. Mit tehet a végrehajtó ha nincs semmim?..
Ilyen még nem volt. Szét FMH-zták az országot a követeléskezelők.  Minden eddigi rekordot megdöntött a tavalyi fizetési meghagyásos eljárások száma. 419 000 (!) fizetési meghagyást küldtek ki a közjegyzők (napi átlag 1163) amelynek 75%-a emelkedett jogerőre és indult végrehajtás 316 000 esetben.…..
Itt felsoroljuk a végrehajtás alól mentes juttatások listáját és a minimum jövedelmet amihez nem nyúlhat a végrehajtó...
Ezek a leghatékonyabb módjai a végrehajtási eljárás felfüggesztésének. Azonnal alkalmazható megoldások...
Van lehetőség elévülés érvényesítésére akkor is, ha a végrehajtást már elrendelték, hiszen a követelés végrehajtásához való jog is elévülhet. Ebben az írásban azoknak szeretnénk segíteni, akik ellen már hosszabb ideje van folyamatban végrehajtási eljárás és szeretnék megállapítani, elévült-e a…..
Amikor a végrehajtó látszólag minden előzmény nélkül letiltja a a jövedelmed és visz mindent. Mutatjuk hogyan...
Itt megmutatjuk, hogyan lehet a végrehajtási eljárást felfüggeszteni abban az esetben, ha az adósnak kiskorú, vagy eltartásra szoruló gyermekei vannak, illetve ha az adós vagy eltartottja tartós, súlyos beteg. A felfüggesztés kiterjed az ingatlan árverésre és a jövedelem letiltásra is...
Mennyi idő alatt évülnek el a tartozások? Itt felsoroljuk, hogy mely követelésnek mennyi az elévülési ideje és honnan kell számítani az elévülési idő kezdetét.  ..
Magyarország a követeléskezelők paradicsoma. Naponta több száz fizetési meghagyás emelkedik jogerőre és válik végrehajthatóvá az országban, aminek gyanútlan tömegek válnak áldozatává! Nap, mint nap rengeteg embert ér váratlanul, hideg zuhanyként a múltból felbukkanó kétes eredetű tartozásokból…..
Mennyi idő alatt évülnek el a tartozások? Itt felsoroljuk, hogy mely követelésnek mennyi az elévülési ideje és honnan kell számítani az elévülési idő kezdetét.  ..
Gátlástalan eszközök Egyre gyakrabban folyamodnak követeléskezelők gyomorforgató eszközökhöz. Ebben az írásban leleplezzük az egyik jól bevált módszert, amelynek alkalmazásával előszeretettel hajtják be vitatott, vagy elévült követeléseiket eredményesen. Jó ha résen vagy te is, kedves olvasó!..
Egyre több esetben sokkolják az embereket követeléskezelők a semmiből, előzmények nélkül rájuk törő végrehajtási eljárásokkal – ráadásul gyakran elévült követelések miatt. A végrehajtó váratlanul lefoglalja az érintettek bárhol fellelhető vagyonát, jövedelmét, bankszámláját, autóját, ingatlanját…..
Igen, sőt nagyüzemi módon. Mutatjuk mi várható és mit tegyünk ellene. A követeléskezelőknél óriási számban vannak elévült követelések, amelyek behajtásáról láthatóan nem hajlandóak lemondani „csupán” azért mert elévültek. Bár az elévült követelést bírósági (jogi) úton a Ptk. szerint elvileg nem…..
Igen van és ha nem teszed meg, kopogtathat a végrehajtó! Mutatjuk, mit kell csinálni...
Elévült tartozások végrehajtása, 10-30 szorosára kamatoztatott tőkekövetelések behajtása, részletes elszámolások teljes hiánya, lekezelő, megalázó „ügyintézés”, fillérekért megvásárolt követelésekből származó életen át tartó jövedelem letiltások és még hosszasan sorolhatnánk a vég nélküli…..
Oknyomozó videó - Völner Pál és Schadl György eltitkolt vagyonáról...
Igen. Mutatjuk, mit kell tenni. Rég elfeledett tartozások a múltból, vitatott adósságok, óriási késedelmi kamatokkal terhelt, teljesíthetetlen összegű követelések. Különféle követeléskezelők felszólító levelei kíséretében jelennek meg manapság a felzaklató tartalmú megkeresések a gyanútlan…..
Élet a hitel után 2022.01.09 12:28:28
@Nancsibacsi:
nem tippeket adunk, ez a jogszabály:

Ptk.324. § (1) - szerint a követelések öt év alatt elévülnek, ha jogszabály másként nem rendelkezik, továbbá a Ptk.325. § (1) kimondja, hogy az elévült követelést bírósági úton érvényesíteni nem lehet.

Mi a probléma?
Fordulj a jogalkotóhoz, ha szerinted az elévülés helytelen dolog.
Élet a hitel után 2022.01.09 12:32:53
@arthurthedent:
De sok ilyen pórul járt emberrel találkoztam már, aki ugyan ezt mondta. :-D
Akkor te csináld így! De másokat ne buzdíts ám erre!
Pont ezért publikálunk ilyen írásokat, hogy ne akkor verd a fejed a falba amikor már elcseszted!
Élet a hitel után 2022.01.09 14:21:03
@metal: A következő írásunkban lesz részletesen szó róla.
Azt hittük ennél nincs lejjebb, de folyamatosan minden képzeletet felülmúló, filmbe illő fordulatok látnak napvilágot a végrehajtói botrányról. Úgy néz ki, hogy Völner Pál Schadl ”gazdájához” képest egy senki...
Élet a hitel után 2021.12.21 14:24:42
@Nagyutazó 70: Ez úgy lehetséges, hogy az ingatlanárverésből befolyt összeg nem fedezte a tartozást, további adósság maradt fenn. Azt pedig tudja a végrehajtó tiltani az adós jövedelméből, amíg teljesen le nem törleszti. Ki kell kérni a végrehajtótól az ügy során keletkezett végrehajtási iratokat és átnézni, hogy pontosan mi történt és hogyan tovább.
Itt megmutatjuk hogyan lehet a megindult végrehajtási eljárást leállítani, felfüggeszteni, megszüntetni. Érdemes figyelmesen végigolvasni, megoldhatja a problémáját...
Részletek az igazságügyi minisztériumi szálakkal rendelkező végrehajtói bűnszervezet működéséről.   A legújabb információk szerint Schadl milliárdokat csalt össze a végrehajtói hierarchia élén. Mutatjuk hogyan működött, ki mennyit tejelt, milyen pénzek mozogtak...
Mutatjuk a szupertitkos, gyönyörű szőke végrehajtó szépséget. Meg fog döbbenni. Részletek a végrehajtói világ legmélyebb bugyraiból...
Élet a hitel után 2021.12.10 00:53:37
@bankvezér: Heló! Rég hallottunk.
Élet a hitel után 2021.12.13 23:33:32
@bankvezér: Reméljük a bankvezéreknek jól van dolguk, ha már a végrehajtókra rájár a rúd.
A magyar jogtörténetben nem volt példa arra, hogy az Igazságügyi Minisztérium ilyen magas rangú vezetőjét ilyen súlyos bűncselekménnyel vádolják – nyilatkozta Hack Péter, az ELTE jogi kar büntető-eljárásjogi és büntetés-végrehajtási jogi tanszékének vezetője...
Brutális botrány: az igazságügyi miniszterhelyettes és a  végrehajtói kar elnöke ellen bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett bűncselekmények alapos gyanúja miatt nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség. Schadl Györgyöt már letartóztatták, Völner Pál pedig gyorsan lemondott,…..
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
Élet a hitel után 2021.12.05 01:03:19
@Motorogre: mi szándékosan szerettünk volna konkrétabb, tényfeltáró cikket ebben a témaban. Mindenhol azt látom, hogy nagyon pc szöveg megy, valóban nagyon tapintatos a média azon része is, aki egyáltalán le meri hozni. Hihetetlen.
Élet a hitel után 2021.12.05 01:07:25
@HgGina: tanítványa, Shadl György függesztette fel ex mentorát Radicsot. Valszeg ő nyomta fel bosszúból. Pedig allitolag holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Hiéna hiénának igen...
Élet a hitel után 2021.12.05 01:08:28