Regisztráció Blogot indítok
Adatok
äkäpussi

111 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden csizmára kattintva valami csudálatos bukkan elő. Lehet választani kedvenc lábbelit/lábbeliket, vagy végignézni mindet... a válogatás változatos ízlésvilágot tükröz (én szóltam!) Most ennyire tellett Joulupukkinak. ..
Egy rosszul írt betű, egy aljas átfirkálás, egy megszűnt és egy sosem volt település neve, na meg egy tökéletesen eltévedt utcatábla. Palotabarát, a BPXV bloggere ismét remek válogatást küldött az Urbanistára, saját fotókkal és ismertetőkkel. Át is adom neki a szót,…..
Ezt a bejegyzést két hónapja írtam meg, de képtelen voltam belépni a blogra, hogy feltöltsem. Szóval most haladéktalanul megteszem, habár most már másról kéne írnom, mert újra Jurvában vagyunk. De most már be tudok lépni, úgyhogy remélhetőleg a következő poszt hamarosabban…..
  Finnországban a helységnevek számottevő hányada rendelkezik joki (folyó) vagy järvi (tó) végződéssel. Jurva központjától 4 km-re volt Säläisjärvi, a tó, szóval nem érdemelte ki az utótagot, de Jalasjärvi központjában volt a Jalasjärvi, azaz ”futó-tó”, ami…..
Hélóta!Ismét Finnországban vagyok, ezúttal a keleti oldalon, körülbelül azonos magasságban, de erről majd a következő bejegyzésben, mert ez így is igen hosszú lesz. Nem véletlenül, hiszen fél évről kell számot adnom és még csak unalmas sem volt. Így előrebocsátom, hogy az…..
A torta igen finom lett, medvecukor szeru finn edesseges fagyival meg aztan kulönösen fejedelmi etek... Piitu-Liinu (ejtsd: pítu línu) tiszta csoki volt ugy kacaraszott ram:) Ma nagyreszt en voltam vele, Katja paradicsompalantakat valogatott. Aztan mikor bementem ebedelni, Piitu-Liinu kapirgalta…..
äkäpussi 2013.05.28 15:38:48
Szia! Bocs, csak most vettem észre a kommentet, elsüllyedhetett az értesítő e-mail a spamek között:(
Ha még mindig akutális a kérdés, én az
www.aupair-world.net/ oldalon regisztráltam ingyenesen. Ahhoz, hogy a családok felvehessék a kapcsolatot az aupair jelöltekkel az egyiknek fizetni is kell a regisztrációért. Ez általában a család. Az én családom viszont megkeresett facebookon és ott írt rám, ingyér...:)
Amúgy van rengeteg aupair közvetítő oldal és szerintem mindegy is, hogy hol találsz magadnak családot, mert nem az oldaltól hanem a családtól függ majd, hogy jó lesz-e vagy sem. Elég rizikós egyébként, mert ha kedves a család akkor nagyon jó munka, de ha nem az, godolj bele, együtt élsz a munkaadóiddal és napi 24 órában szekálhatnak:D Nekem szerencsém volt:) Neked is sok szerencsét kívánok!
Húsevő növény (sk) ..
Elefánt (internet) ..
Nessie (internet) ..
Puszedli (Pindúr Pandúrok) ..
Dalai láma (internet) ..
A gólya hozza (sk) ..
Hedwig fiókaként ..
Robert Patiszon (sk) ..
Kalocsai Matyi bácsi és a bajsza (sk) ..
Sárkányrepülőn repülő sárkány (sk) ..
Villanykörte (sk) ..
Sajtból van a hold (sk) ..
Yoda vagyok magáért (neten keringő szöveg, sk vizualizáció) ..
Cheesus (angol szóvicc, a reszelőtemplom saját) ..