Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villamos alóli kacaj

0 bejegyzést írt és 786 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsírfejű oligarchák, ingyenélő hivatalnokok, lakájújságírók, lézengő ritterek és yuppie-képű áfacsalók, avagy mire számíthat a miniszterelnök lánya a mennyasszonytánc alatt? Mong Attila lapszemléje. Brékó, brékó, apa végre kimondta: Közgép! Lehet házasodni! Egy…..
Történelmi elégtétel az SZDSZ megszűnése – olvasom a magyar kereszténydemokrácia régóta nem létező fellegvárának szerepét betöltő kisebbik kormánypárt kánikula-generálta eszelős közleményét. Amelyben hosszú, keresztényi alapvetésekkel alátámasztott érvelés…..
Siófok a nyár fővárosa. E semmitmondó és semmit sem jelentő szlogen mellett mostanában a tömegturizmustól agyongyötört tóparti város sokadik ciklusát taposó polgármestere elkezdte bevezetni a "virágos város", "ökováros" és "autómentes város" jelszavakat is. Közben…..
Hazánk többé nem egy következmények nélküli ország!  A kormány azonnali hatállyal elbocsátja Dr. Dunkel Zoltánt, az OMSZ elnökét - jelentette be Lázár János. Megvédjük a magyar embereket a kánikulától - jelentette be Selmeczi Gabriella, aki szerint tűrhetetlen, hogy…..
Édes Viktor nem akar lemaradni semmiről. Nem csoda, elvégre egy focialista polihisztornak lépést kell tartania a világgal, szívni kell magába az ismeretanyagot, mert a tudás úgy növeli az értékét, mint a Vidékfejlesztési Értesítőből valahogy kimaradt 200 hektár a bányászható…..
villamos alóli kacaj 2013.07.29 17:31:05
@a kormány embere:
Nem szabad ilyet mondani, hogy: be sem engedik
Ahelyett, hogy lefosnánk a bokánkat Orbán Viktor kalandfilmekbe illő erdélyi kiruccanásának karambolozástól paradicsomdobálásig terjedő mozzanataitól, koncentráljunk inkább a lényegre, feleim. A lényegre. A nyakkendőt otthon felejtős, éjszakába nyúló ivászatoktól nem…..
villamos alóli kacaj 2013.07.28 16:07:12
@ermi71:
"Miért hozod fel kizárólag a Romániai szavazatokat?. Nem csak onnan fognak szavazni."
Én felhozom még a felvidékieket is:
mind a 35-t, aki a kettős állampolgárságért folyamodott!Háát igen a szlovákiai magyarok kicsit mások mint az erdélyi magyarok.
Az a 3500 aki a német és az az 1800 aki cseh állampolgárságért folyamodott már szóra sem érdemes!
"Semmivel sem vagyunk alábbvalók az angol királyi háznál" - kommentálta Orbán Viktor anyává válását Selmeczi Gabriella. "A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is.…..
villamos alóli kacaj 2013.07.23 22:55:30
@Neel Armstrong: Keres az ápolód!
Olvasom, hogy Orbán Viktor felért a csúcsra. A brüsszeli uniós csúcstalálkozón zsebre dugta a kezét, körülnézett és elégedetten nyugtázta: a napra lehet nézni, de rá nem. Ilyen kiugró sikereket ország még  nem ért el, mint Magyarország, és tulajdonképpen nem is érti,…..
Másfél év alatt 200 millió forintot zuhant Buda egyik legkülönlegesebb ingatlanának az ára.Az Otthontérkép ajánlatai között is fellelhető Tasnádi Péter vállalkozó Szemlőhegy utcai várszerű luxuspalotája. A Bors 2012 decemberében még arról cikkezett, hogy az ingatlant 850…..
villamos alóli kacaj 2013.06.11 02:38:43
Nem foglalunk állást se pro, se kontra, de mivel a Facebook-on amúgy eléggé aktív Tvrtko mondanivalója némileg blogunk profiljába vág, ezért a Puzsérnak címzett levelét szó szerint közöljük. (Forrás: Vujity Tvrtko official.) Képkocka a közmédia horvát nyelvű nemzetiségi…..
Hadd áruljak el egy titkot. Az Index szerkesztőségében kevés dolognak szoktunk annál jobban örülni, mint ha összeomlik a baloldal mocskos vádaskodása. Utoljára Zuckerberg Facebook-alapító távozását kísérte olyan felszabadult üdvrivalgás, mint most, amikor kiderült, hogy…..
A Fidesz-es György István módosító indítványt nyújtott be a kisajátítási törvényhez. Ebből megtudtuk, hogy képviselő úr szerint ha egy állami vezetőnek megtetszik egy lakás, akkor a kormánynak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy ezt a lakást kisajátítsa a…..
villamos alóli kacaj 2013.06.04 08:50:15
@álfirkász:
A Kossuth a Török Flóris utcában a sarkon. 2 szintes ház volt, az emeleten voltak a lakások és a mozi szellőztető ablakai a folyósóra nyíltak. Onnan néztük a filmeket.
A baracktól jól össze fogunk tartozni. Gondolta Ő. Pedig neki nem megy.Persze a gondolat szép, az abból született dal szódával megy csak el. Amúgy miért gondolja bárki is azt, ha hülyeségeket énekeltetnek tehetségkutatós zenészekkel, akkor majd együtt dobban a nemzet szíve? A…..
villamos alóli kacaj 2013.06.04 00:35:47
Az állatok baromi hülyén néznek ki bunda nélkül. 2009 egyik legmeglepőbb híre az volt, amikor kiderült, hogy milyen is egy medve csupaszon, miután a lipcsei állatkertben valami rejtélyes okból kettőnek is kihullott a szőre. Ilyen: latimesblogs.latimes.com index.hu Most egy…..
  Az elemzők szerint még innen is van lejjebb… Megjött a bizonyíték: az egy év ezelőtti szinthez képest a különadókkal és „minden egyéb földi jóval” sújtott energiaszektor beruházási volumene már csak kétharmada az egy évvel ezelőttinek. A beruházási összeg és…..
Istentelenül hasítunk. Nem is követhető szabad szemmel, még jó, hogy lassításban is meg lehet nézni. A Nagy Honvédő Háború kezd a csúcspontjára hágni. Megvédtük az európai uniós támogatásainkat, miközben zsebforradalmat vívtunk ellenük. De bevették. Megetettük őket és…..
villamos alóli kacaj 2013.05.31 19:07:25
Az alábbi marketing trükkön próbál jogi fogást találni a levélíró. Törvénysértő-e, a az ilyen jellegű kerékpárásítás a közterületen, és ha nem, akkor mi vele a baj? Kedves Zugügyvéd! Budapest belvárosában lakom, az V. kerületben. Az utóbbi időben…..
villamos alóli kacaj 2013.05.31 19:04:02
Subba Orbi szülimüli 2013.05.31 09:46:49
A Főnök születésnapja alkalmából, engedjétek meg ezt a videót ismét. Köszi Winziii!!! :) ..
villamos alóli kacaj 2013.05.31 19:02:10
@$$$=$$$:
Neked egy atlétikai versenyről is ez jut eszedbe?
Látom még meg van az 1 db nyílegyenes agytekervényed!
ORBÁN VIKTOR, Magyar Szabadságharcos Népünk Legelső Vezetője ma tölti be életének 50. születésnapját. Ez alkalomból, ahogy azt jó Néphez, szeretett hazájukhoz hű Polgárokhoz illik, szinte senki sem hagyja ki saját magát az ünnepélyek szervezéséből, s a Polgári Műszakok…..
villamos alóli kacaj 2013.05.31 18:55:20
Navracsics Tibor (Kövér László, Lázár János, Áder János, Rogán Antal, Gerő Ernő stb) beszéde 2013. május 31-én, az Operaházban tartott ünnepségen, Orbán elvtárs 50. születésnapjára. - Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök úr 50. születésnapja, amelyet most…..
„Nála jobb helyen nem is lehetne a pénz. Add, Uram, hogy bölcsebben költse el, mint mi!” – áldotta meg az Enter gombot utalás előtt egy egyházi méltóság. A kezdeményezéshez eddig valamennyi történelmi, két ének és egy testnevelési egyház is csatlakozott, sőt a…..
villamos alóli kacaj 2013.05.31 18:44:54
A miniszterelnök a magyar sajtó előtt alig-alig mutatkozott kerékpárral. Nemrég ugyan szerepeltek egy képen, de nyeregben szinte soha. Pedig tavaly nyáron Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtó­főnöke azt állította, hogy Orbán kifejezetten kerékpártúrával töltötte…..
villamos alóli kacaj 2013.05.31 18:29:06
Fotó: allatvilagunk.hu A Heti Válasz jó úton halad afelé, hogy a Nemzeti Dezinformáció Rendszerének hírügynökségévé avanzsáljon. Egy nap alatt hullt hamvába ugyanis az a „komoly” tényfeltáró munka, amelyet az őszödi beszéd kapcsán véghez vitt. Ami mégis írásra…..
A három éve rakosgatott puzzle kezd összeállni. Az agrárminiszter szerint „a következő lépés egy nagy magyar kereskedőlánc »felizmosítása«, feltőkésítése” lenne. Elismerte, hogy „ehhez még nem vagyunk elég erősek, azonban néhány éven belül el kell érni, hogy akár a…..
villamos alóli kacaj 2013.05.25 18:13:42
@vakapad:
Szerintem a nejem nem éppen erre gondolt amikor az én "feltőkésítésemre" célzott!