Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fodor Tomi

459 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Trónok harca meghódította az egész világot. A jobb márkák meg szépen felültek erre a gyilokra, hatalomra és baromi jó karakterekkel teletűzdelt sorozat által kreált trendhullámra és behívták az ügynökségeik kreatívjait a szabadságukról. Ezek lettek az eredmények   Ha tetszett,…..
  "Tetszem Neked, szeretnél még látni rólam képeket?" - érkezik a kérdés kattintás után a Girls of Paradise nevű oldalon chatjén a kiválasztott lánytól. A kanos igenlés után jönnek is sorjában a képek, de nem pont azok, amikre az ügyfél továbbra is izgulhatna, nagyon nem. Az ilyenkor szokásos…..
Ha valamit igazán akarsz, akkor azért küzdeni fogsz. Mi lehet annyira fontos és egyben gyönyörű, hogy érte végzetes harcba keveredj egy másik emberrel? Most biztos, hogy másra gondolunk. A videó címe: párbaj. Ami legalább annyira kifejező, mint a sugárzásának időzítése többek közt. Tegnap, azaz…..
Jelenleg uralja a netet, a bulvár által csak Brangelina házaspár válása. Ilyenkor szokásos vesébe néznek és mindenből hírt csinálnak a médiaipar munkásai. Jön a szenzáció, a mocskos kis titkok, emelkedik a lapeladás, csökken a remittenda, növekednek a kattintások, égnek a hirdető felületek. Mit…..
A T-rex hajdanán az állatvilág csúcsragadozója volt, a gyilok királya, a legutolsó szem a táplálékláncban. Csórikámnak nem volt elég az aszteroida, de még jöttek az emberek, meg a vicces internetük. Botrány. Gondoljunk csak bele, hogy ember küldte el egymásnak ezt a megalázó képet, amikor egy…..
Amíg a halál el nem választ, vagy a szürke hétköznapok, vagy egy harmadik fél, vagy egy akármi. A válás napjainkra egy teljesen hétköznapi momentum lett, társadalmilag elfogadott eljárás annak a korszellemnek a jegyében, hogy ha valami nem megy, akkor nem erőltetni, javítani kell, hanem…..
Az ügynökségi lét egy életforma. Egy harmadik típusú, sokszor életritmusra is hatással lévő életforma. A következőkben olyan stockphotok lesznek láthatóak, amelek kifejezik ezen életvitel sajátosságait és az érzést, amelyet minden ügynökségis ismer.  Kattints a képre és megnyílik az…..
Rágót eladni nem csak úgy lehet, hogy jól bevágjuk a pacalt, kiüberezünk a Ferihegyre és ott teljesen flegma módon szakítunk az addig lelkiismeret furdalás nélkül befalt kajákkal és italokkal. Még egy spanyol színészt sem kell kifizetni ahhoz, hogy egy gyengébb koncepciót megdobjon. Ezek helyett…..
Napjainkra elértük azt az evolúciós csúcsot, hogy a halandó kezére csapnak bizonyos esetekben, amikor egy hosszú nap után éppen rávetné magát a vacsorájára. Ennek, a soft családon belüli erőszaknak a kirobbantó oka pedig nem más, mint a közösségi média. Hol vannak már azok az idők, amikor egy…..
Örökzöld divat a képmutatás témakörében, hogy frázisokat puffogtatva próbálják az emberek manipulálni a szűk közegüket abból a célból, hogy a róluk kialakuló kép minél kedvezőbb legyenek és az külvilág felé mutatott orcájuk pedig minél megnyerőbb.                                                …..
Ahhoz, hogy valaki a fellegekbe jusson, jócskán kell kitartás. Bár fél óra nem tűnik soknak, de ez idő alatt az összes izom megfeszül, nem is beszélve arról, hogy megemelkedik a vérnyomás, lüktetnek az erek, a vér csak úgy cikázik a testben, miközben az agy csak egy feladatra koncentrál: a csúcsra…..
A japán kultúra elképesztő,teljesen az európai kultúra ellentéte. Míg nálunk sokkal inkább jellemző az individuum, addig náluk abszolút elsődleges helyen szerepel az általános csoportértékrendben a kollektív érdek, mint olyan. Többek között ezért is hihetetlen produktivitásra képesek, de lazítani is…..
A társadalmi ranglétrán elfoglalt helyünket sok esetben meghatározza kinézetünk, amelynek szerves része az öltözködés. Ha egy pillanatra őszinték leszünk magunkkal, akkor beláthatjuk, hogy az első impresszió esetén az összkép meghatározó része. Az előkelőbb rétegek kiváltképpen szeretik a valódi bőr…..
Karvalics Attila, az ArvaliCom kommunikációs ügynökség ügyvezetőjének vendégbejegyzése: Miközben 2016-ban számos már tavaly is említett trend érvényesül majd (viselhető kütyük, Internet of Things, a virtualitás és a vizualitás erősödése, stb.), most 10 új gondolatkörre…..
Beugrik az az élethelyzet, amikor leadod a rendelést az étteremben és a végtelenségnek tűnő percek alatt sem jön a rendelt ételed? A beszélgetés részt átveszi a „mikor hozzák már” érzet, aminek az aláfestő hangja a gyomrod korgása? Mi lenne, ha ezek helyett apró élményt…..
Minden karácsonyi reklám arról szól általában, hogy szeressük egymást gyerekek, adjunk, osztozzunk, öleljünk és úgy alapjából véve szolgáljuk fel szeretteinknek a dobogó szívünket rénszarvasos pulóverbe csomagolva. Ilyenkor a papír zsebkendő gyártók tapsolnak, hiszen a nagy…..
Eljött az érzelmi hullámok ideje, amire a márkák is kifejezetten készülnek, hiszen a vásárlások (a hiedelmekkel ellentétben) nagyobb részben érzelmi alapon történnek. Az utóbbi évben a John Lewis brit áruházlánc volt a karácsonyi zászlóshajó a szeretet…..
Mindenki ismeri azt az érzést, amikor valakit ásítani lát és reflexből saját maga is kinyújtja az száját.  Hogyan lehet manipulálni úgy az embereket, hogy hirtelen keresletté váljanak a terméked számára? Egy kávé márka esetében ezen reflex kiváltásával.   A…..
Fodor Tomi 2015.06.09 11:06:19
@Online Távmunkás: Pontosan így van, nem is olyan régen egy arcfelismerős kampányról is posztoltam: offbeat.blog.hu/2015/03/16/te_verted_meg_ezt_a_not_nem_neki_akkor_is_faj

:)
Ha belegondolunk, mennyi szennyezésért felelősek a felmosó, autómosó vagy éppen ablakmosó vízzel a csatornába öntött vegyszerek, akkor egy életre elmegy a kedvünk a takarítástól. De mi van akkor, ha van szebb eredménnyel kecsegtető, a környezetet csöppet sem károsító, jóval…..
Magyarországon már csatasorba is álltak a hazai fejlesztésű környezetbarát járművek. A Budai Várban tesztelt járművek iránt külföldről is nagy az érdeklődés. Megkapta a forgalomba helyezési engedélyt az a Magyarországon kifejlesztett utasszállító, amelyből hamarosan 25…..
Ez a sportautó azt sem hagyhatja hidegen, akit csöppet sem érdekelnek az autók. Ahogy ez a videó is mutatja sós vízből sokkal jobban állunk, mint édes vízből, így talán nem sajnálnánk annyira, ha a közeljövőben ezzel üzemelnének a járműveink. A német…..
Azokat a márkákat kedvelem a legjobban, akik beépítették a stratégiájukba a real-time marketinget, illetve előre készülnek a népszerűbb eseményekre. Sokkal nagyobb publicitást generálnak, hiszen egy-egy közérdeklődésnek örvendő esemény által nem csak előtérbe kerülnek,…..
Hogy jön az utca emberének az arca vagy éppen a Te arcod ahhoz, hogy megakadályozza a nők elleni erőszakot? Hogy jön az arcfelismerő technológia ahhoz, hogy kevesebb nőt bántalmazzanak? Figyelemmel, de sajnos még nem abban az értelemben, ahogy gondolnád. Mi növeli az nők elleni…..
A Solar Roadways projekttel a feltaláló idahói házaspár szinte minden környezetvédelmi ötletnek járó díjat bezsebelt. Lehet, hogy tényleg a jövőbe vezető utat pakolták a lábunk alá? Mintha egy sci-fiben járnál: elemekből összerakható útfelület, amin a „felfestett”…..
A csapvíz fertőtlenítésére használt klórt már az első világháborúban is alkalmazták. Csak akkor vegyi fegyverként!   Egyes szakértői véleménye szerint a klór a modern idők legnagyobb gyilkosa. Dr. Robert Morris, a Wisconsini Orvostudományi Egyetem vízszakértőjének…..