Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TickTickBoom

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méltán népszerű „2011 izéi” sorozatban a legjobb keresőkifejezések és az év játékai után természetesen a kommentválogatás sem maradhat ki, hiszen tavaly is volt ilyen. Azt továbbra is állítjuk, hogy büszkék vagyunk a kommentelőinkre, az esetek többségében nagyon…..
TickTickBoom 2012.01.06 20:56:33
@Lenry: Nekem arcletépően új. :)

@flamer: Most hogy említed ezt a terepasztalt, rájöttem hogy voltam ott. :) Aki lucskít erre a (modell)vasút-témára, annak biztos nagyon bejön, ezen kívül van ott valami régi burzsuj vadásznak állított pár teremnyi szentély, ahol mindenféle legyilkolt állat trófeáját meg főleg fröccsöntött műanyag mását (a deer hunternek jobb a grafikája :)) tolják az áhítat fényével beragyogott arcodba. :)
Alles zusammen tökéletes blogtalihely... :D
TickTickBoom 2012.01.06 21:30:49
@rognork: www.bellaonline.us/~bodyart/movie/ahx/ahx2.jpg

Ez talán segít. ;) (azt akarom, hogy magadtól jöjj rá, úgy sokkal jobban fáj :))
Év: 2006 Nemzetiség: tünde/elf/ír Karácsonyi hangulatunkat szeretnénk minden olvasónkra átragasztani ezzel a csodálatos dallal. Tehetnénk akár a „visszatérés” rovatunkba is, de ez leginkább egy rovaton kívüli valami. A művésznő aktivitása nem lankad, és a 80-as…..
TickTickBoom 2012.01.06 12:21:31
@Napo: egészségedre :)

Nem tudom, mennyire illik ilyet, de mivel már volt ilyen a modorosbloggal (oké, összefonódások a két blog szerkesztőségében, de akkor is :)), hadd ajánljak egy bejegyzést, ami a mostani posztínség idején megváltásként hathat:
nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/01/05/Azok_a_vallalhatatlan_neunziger_Jahre/
Bundesliga a 90es években, minden szava arany. :)
IDDQD Ha a Quake 1 ma készülne el 2011.11.02 22:17:35
Felülünk egy köre a régenmindenjobbvolt-vonatra, mert ez tényleg vicces.     ..
TickTickBoom 2011.11.03 00:43:42
OFF:
@Tzupi: Ne tedd, annak a játéknak minden perce egy csoda, élvezd ki. :) Komolyan, ha filmre vinnék a játék íróival, egy közepesnél kicsit jobb rendezővel és néhány közepesnél nem sokkal rosszabb színésszel, instant klasszik lenne, Mad Max faszba tolt tamponnal zokogna tőle tele egy csomag százas zewát. :)
ON:
Miért zavar mindenkit ennyire, hogy vannak olyan játékok IS (a legsikeresebbek ráadásul), amik ilyen játékmenettel (gyors, pörgős, nulla MI, lineáris stb.) operálnak? Könyörgöm, akkor ne játszunk ezekkel, van millió más játék, amiben "gondolkodni is kell" (tényleg, mi másért ülne le játszani bárki is, miután egész nap műtött vagy tanított vagy vasat öntött... ) meg szabadság van benne, de ne sajnáljuk a másik 300 cilliárd ember örömét, és a lelki üdvükért se aggódjunk, amiért nem olyan "igazi kihívást jelentő, tökös" játékkal játszik, amiben a bosst csak egy kétfalas mandinerbe pattintott gránát detonációját meglovagolva röptünkben tudjuk csak sebezni a fitymafékén.
IDDQD Mortal Kombat Legacy 2011.07.26 17:00:00
Igen, az első idióták már betiltanák a lövöldözős játékokat a norvég tömeggyilkosság gémer-vonatkozásaira hivatkozva, és igen, olvastuk mi is a kicsit kamugyanús, de borzasztó sztorit a kínai párról, akik eladták a gyerekeiket, hogy fizetni tudják az…..
TickTickBoom 2011.07.27 17:14:22
Igen, simán lehet, hogy fotosopolt fake a kép, de kit érdekel, annál viccesebb, ahogy a Redditen nekiállnak kiszámolni a helyes választ.Innen üzenem minden magyar fizikatanárnak, hogy aki először bevállal egy Angry Birds-feladatot tetszőleges iskolai dolgozatban, és ezt a diákjai…..
TickTickBoom 2011.07.12 14:24:32
@flea: Orvosira járok (van némi köze a fizikához, elsőéven van biofizika, érettségizni pedig biosz mellett kémiából vagy fizikából lehet, én kémiás voltam), de ilyen a feladatot az életbe' nem láttam még. Akkor most szégyelljem magam, és bár soha ne kerülnék beteg közelébe? :D
IDDQD Zumba-lázban a britek 2011.07.11 10:56:00
Általában nem sok értelmét látom a játékeladási toplistáknak, de vannak olyan adatok, amire felkapom a fejem. Már a múlt héten is meg akartam írni, hogy a briteknek a maradék eszük is elment, de megbízható népek azok, így most, hét nappal később sem késtünk le semmit: az…..
TickTickBoom 2011.07.11 18:23:56
Hobbiból spinningedzőként dolgozom egy edzőteremben, többször is van előttem/utánam Zumba, egyszer miért ne?-alapon kipróbáltam (kicsit furán néztem ki 15 nő között, de megszoktam spinningen :D). Kb. 0 sportértéke van, illetve biztosan semmivel sem több, mint egy óra ugrabugrálásnak valami pajtadiszkóban, az meg az én egyéni nyűgöm, hogy a "forró latin ritmusokat" kb. 10 percig bírom elviselni sugárhányással pimpelt hajtépés nélkül. Akit érdekel, van egy remek poszt a modorosblogon a modoros hastáncra járókról, kb. az utolsó betűig illik a zumbásokra. :D Aki komoly eredményt szeretne ilyen táncikálósabb jellegű edzéssel, annak ajánlanám a Kangoot, azt viszont minden további nélkül, kőkemény, elhanyagolt izmokat is megmozgat, fárasztó, de szórakoztató (de persze a közelébe sem ér a spinningnek :) ).

Ez mind nem tartozott a poszthoz ill. a játékhoz, de szerintem aki zumbázni jár, az pont a közösségi szellemre és a többi izzadó nő látványára vágyik, meg arra, hogy az edző maca meséljen egy kicsit a kedvenc mesteredzőjéről (jellemzően Fernando vagy Alejandro :)), akivel együtt ebédelt, és bár nagyon helyes, de csak barátok. :D Ezt a ketyere nyilván nem tudja visszaadni, a sportértékét pedig nem érdemes (mivel nincs), ezért aztán az egész egy melléfogás (ha jól hoz a pénztáraknál, akkor jövedelmező melléfogás :D), inkább vegyenek Dance Centralt vagy azt a Jacko-s játékot, több diszkókunsztot lehet nyúlni belőlük. :)
TickTickBoom 2011.07.12 09:08:46
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Igazad lehet, csak olyan furcsa, hogy ha már rááldozol idődből-pénzedből, akkor nem egy hatékony edzésmódszert választasz. Bár tény, óriási hype-ja van, aki meg bukik erre a Ricky Martin és Schobert Norbi elcseszett zabigyereke-hangulatra, annak szórakoztató is (kb. mint a többieknek a Dance Central :) ), és ha ez nem egy videojátékos blog lenne, mostanra valszeg lesújtott volna rám vagy 15 önjelölt zumba-inkvizítor. Nem mondom, akit szórakoztat, csinálja, csak aztán ne lepődjön meg, ha eredményként fél év után is csak kevésbé durva lihegést tud felmutatni két emelet megmászásától.
Helló Tibi!Megint összehoztam egy cikket. Valaki az egyik poszt alatt megjegyezte, hogy még nem volt falunapos cikk (itt még tényleg nem, de a kiskedvenc Orkánságon igen - T.B), és azonnal beindította bennem a vezérhangyát, az eredmény pedig ez lett. Lehet, hogy ezért fatornyos kis…..
TickTickBoom 2011.06.28 11:04:00
Imádom a falunapokat! :) A foci elmaradhatatlan, bár csekély élvezeti értékéből is legfeljebb a játékosok és közvetlen hozzátartozóik részesülnek, cserébe nekik kell a tűző napon (a torna természetesen kb. délelőtt 10-től délután 3-ig tart, úvé? háhülyevagyte?) pacalon és pályinkán koptatott gyorsaságuk és reflexeik miatt fokozott sérülésveszéllyel játszani. A harc itt bizony több fronton megy, a tényleges eredménnyel összehasonlítható jelentősége van a melyik csapatnak van a "legviccesebb" neve-versenynek, mert a sörhasat a fagyipultos Icánál is humorral lehet a legkönnyebben kompenzálni (ja, mert fagyipult mindig van).
Egyszer a Bon-Bon jött sztárvendégülni, előtte előzenekarként Baltás Trontyó (osztatlan siker, tapsikálás, Táncolj cigánylány együtt éneklése stb.) és "helyi tehetségeink" címszóval a Vérbemártott Tamponfagyi (egyetlen pozitívum a South Park-előképzettség :)) metálzenekar, nem hivatalos Dimmu Borgir tribute band, és annyira gyönyörű volt, ahogy kicsit értetlenebb arccal (azé' vágathatna magának egy rendes frizurát...) ugyan, de őket is meghallgatta Baltás Trontyó közönsége, amint épp a mikrofonba hörgi, hogy hogyan hányt vért a templom oldalára Oslóban. :) A Bon-Bontól meg olyat láttam, amiről addig azt hittem, hogy a mesében sem létezik: az énekes simán rádumált a saját playbackjére (Mióta tudod, mindig az a jófiú, aki nyer és Kezeket a levegőbe! Taps! Taps! sávok egyidőben)...
TickTickBoom 2011.06.28 11:57:34
@Grigorij Melehov: Gyájj, ez bizony kapufa. :) De ha egy kicsit alakítgatnád még, a hozzászólásod önmagában is remek poszt lehetne itt a modoroson. :)
(azt már szinte kegyetlenségnek érzem hozzátenni, hogy egy 2500 fős kis bácskai faluban lakom... :D)
TickTickBoom 2011.06.28 12:43:11
@sTormy: Elbizonytalanodtam. Először túl átlátszónak tűnt közösség elleni izgatáshoz az aposztrofhasználat, a wannabe alterbandák és elsősorban az általad is említett csalános-nadragulyás rétes felemlegetése miatt, de aztán lehet, hogy az álkommentelő arc egyszerűen csak nem figyelt a részletekre, vagy ellenkezőleg, és csak egy jót akart röhögni. :) Nem tudom, tényleg. :)
Star Wars Darth Vader Transformers 2011.06.23 09:45:00
Jaj, jaajjj, erről nem akartam volna tudni! A játék négy alakot tud ölteni, lehet Darth Vader, Anakin Skywalker, Star Destroyer és Republic Destroyer. Mit szóltok?..
TickTickBoom 2011.06.23 13:35:22
@jagger3: A posztért egyáltalán nem volt kár, megbotránkozni jó. :)
 Biztosan a holdfogyatkozás miatt van, nézzétek el... írta Greg a képeihez, de szerintem amiatt van, mert szerette volna, ha van mit hallgatnotok vasárnap.                                    …..
Túlvagyunk a DNF megjelenése utáni első megrázkódtatásokon, a játék olyan lett, amilyen, az első tesztek mindenesetre módszeresen a földbe döngölik. A játék PR-ját egyengető Redner Group érthető módon mocskosul ideges, viszont kevéssé érthető módon ezt kifejezésre is…..
TickTickBoom 2011.06.18 20:11:43
@jtrencsenyi: Az, hogy annál 465 cilliárd embernél, aki lepontozta a játékotokat, a fizetősök több pontja a reklámmal terhelt ingyenes verziót használókénál tulajdonképpen teljesen törvényszerű. Aki fizet a termékért, az nagyjából tudja, mire számítson, prekoncepciói, elvárásai vannak, valószínűleg végiggondolta és tudja, mire költ, a termék az érdeklődési körébe vág. Ezzel szemben az "ingyenesek" pont azért adnak egy esélyt a terméknek, mert ingyen van, egyébként nem érdekli, alapból nem a műfaj rajongója. Nekem pl. a Pendulum-Prodigy-Chemical Brothers aranyháromszög rajongójaként egy, a műfaj egyik csúcsát jelentő (nyilván zseniális) Louis Armstrong CD nekem ingyen is max. 2-3 csillagos élmény, pénzt meg az életbe' nem adnék érte.

És igen, én warezoltam a DNF-t, és szerintem is jóindulattal alulról súrolja a középszert, a Duke-ság nagyon jól el van találva benne, ez menti meg a szalonhíg béltartalom-státusztól. És egyébként pénzt ezért sem adtam volna soha, az, hogy lefekvés előtt a fél óra agyradír meglegyen az életemben, azt megoldottam volna mással, ha ezt nem szerezhettem volna meg ingyen, ezért nem gondolom, hogy megkárosítottam volna a fejlesztőket. Amit egyébként megvennék, de inkább lewarezolom, az károsítás, de ez nem.
TickTickBoom 2011.06.19 10:54:14
@moli: Ja igen, ez lett volna az eszmefuttatás vége, köszi hogy leírtad. :)
Év: 1999Sub Bass Monster örökzöld remekművében a kreatív, helyke, népiesch lokálpatriotizmus tükröződik, ami azért át van szőve némi öniróniával is. Ez a Veszprém megyei legény humorosan önérzetes választ ad a rátótiádákra, de fittyet hány Amerikára is, mert neki a…..
Evaczak társadalmilag érzékeny témát boncolgat képviccében. Kirakom ide, várom a véleményeket. Ja, a megoldás a kép után. Teáskancsók A biológiai félreértések elkerülése végett: A kancsóka nem egy hím madár, hanem egy rovarevő növény...
TickTickBoom 2011.06.09 17:26:04
@Bisztő Gyalla: :D :D :D :D Te egész biztosan a pokolra jutsz! :D
TickTickBoom 2011.06.10 15:00:42
@Bisztő Gyalla: Hálás dolog lehet a munkatársad/barátod/csajod/egyebed lenni... :)
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
IDDQD Get over here! 2011.05.25 09:43:49
Nyilván mind láttunk már bűnrossz sitcomot, lapos poénokkal és erőltetett alánevetéssel. Hát itt az ideje, hogy átértékeljük, amit eddig erről a kategóriáról gondoltunk.   ..
Tetovált lányok Lady Gaga 2011.05.23 08:25:00
Lady Gaga-t lehet utálni, lehet szeretni. De egyet biztosan nem lehet: megkerülni. Én most mégsem (az akár kritizálható) produkciója miatt, hanem számos tetoválása miatt adok teret Lady Gaga-nak. Azért, hogy legalább félig normálisnak tűnjön, édesapja kérésére…..
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
TickTickBoom 2011.05.17 19:48:37
@penge96: És mennyire tényleg. :)
@Szedrencs:
@Szalonna: Nekem is pont ez jutott eszembe, tök olyan, mint a Rozsomák. Vagányabb állat, mint a farkas, meg eleve úgy hívják a mutánsunkat, csak ezt a vagány állatot jelölő szó a magyar nyelvben egy nagyon vicces hangzású valami, amiről mindenre asszociálsz, csak egy vérengző fenevadra nem, főleg, mikor jönnek a geekek, és csípőből lerozsizzák az arcot. :D A vaják majdnem ugyanilyen: a misztikus erők birtoklása meg az eredeti címben is ott lévő csipetnyi folklór is benne van, remek átfordítás, de nagyon wtf fordítás (kis képzavarral).
TickTickBoom 2011.05.19 17:36:01
@Joe Iron: A BűvŐr tényleg metál. :) Szerintem mind közül a legjobb, mert értem ezt a vaják-koncepciót, sok szempontból tényleg jó, de akkor is iszonyat röhejes. Észosztás ON: egy fordítás akkor jó, ha megtalálja a tökéletes kompromisszumot a hitelesség és a hangzás között, a vaják meg minden, csak nem jól hangzó. A BűvŐr jól is hangzik és elég hiteles is. Nálam ez nyert, szép volt Joe! :)
Videojátékból készült rettentő rossz mozifilmet már nagyon sokat láttunk, jót, vagy legalábbis nézhetőt annál kevesebbet. Ettől függetlenül egyre nagyobb divat játékból csinálni filmet, a tavalyi nyár legnagyobb popcornslágerének például a Prince of Persiát szánta a Disney…..
TickTickBoom 2011.05.18 11:28:14
@Acsabi44:
@SnakeHB: KotOR eszembe se jutott, annyira adja magát. A Star Wars: The Old Republic mindjártkész-mmohoz gyártott két trailer kb. üti az episode I-II-III-at együttvéve. :) Lucas papa még csak arra se hivatkozhatna, mint a Thrawn-trilógiánál, hogy öregek a szereplők, mert ezeket nyilván másoknak kéne játszaniuk. Bár inkább ne is legyen ilyen film, mert a bejelentéstől a megjelenésig háromszor kapok infarktust. :D
TickTickBoom 2011.05.18 18:34:45
SPOILER
@algi: A csajt, akit le akartál nyomni, Bastilának hívták, és nem a mestered, hanem ellenkezőleg, a tanítványod akart lenni, és amikor a beszélgetős opció van, akkor ezt zsírozzátok le. (Ha férfi karakterrel nyomtad, ekkorra már jó eséllyel kavartatok is, ha külön rámetél erre a szálra, van egy szerelemvallós csókjelenet is.)
Te leszel a mester, ketten lenyomjátok az ezt ellenző companionokat, és megy tovább a játék. Ha light side ending, akkor párbeszéd, megpróbálod visszahozni a világos oldalra, ő ezt nem hagyja, fight, kikap, elmenekül. Kb. 675347 lehentelt sith-tel és harci robottal később újra párbeszéd, és ekkor már visszaáll a világos oldalra.

Értem én, hogy ki akartad nyírni, de erre ott pont nem volt lehetőség. :) És egyébként nem is az elejétől kamuzott, a volt tanítványod, Malak ellen beáldozta magát, hogy téged mentsen. Malak magával vitte, és akkor állt át a sötét oldalra, van is egy jelenet, hogy megkínozza Malak, hogy így döntsön. Abban az időben kicsit szerelmes voltam Bastilába, úgyhogy emiatt most ki kellett állnom mellette... :D :D
SPOILER OFF
Igen, ezt a témát körbejártuk már elég sokszor, de most megint szembejött egy olyan kinectes trükk, amire az egyetlen elképzelhető reakció a homlokracsapás plusz hogy-ezt-miért-nem-én-találtam-ki-pedig-mennyire-magától-értetődő felkiáltás. Egy moszkvai luxusbutikban járunk,…..
Mi a közös egy álkazahban és egy marék golyóban? Hát az, hogy szívószállal isszák a kelet-európai menyasszonyokat, legalábbis Max képén. Ez mégis hogy jött így össze? Mindegy, inkább nem is akarom tudni. Lássuk a képet és a képtelen megoldást! Nem más, mint:…..
TickTickBoom 2011.05.04 10:17:02
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
TickTickBoom 2011.04.30 13:27:27
@Neel Armstrong: Neked pedig ha egy hangyafasznyi kis eszed lenne (már ha tényleg komolyan gondolod, amiket írsz és nem csak valami fix provokátor vagy, annak is max. közepes), akkor az egyébként tényleg orbitális farokarcú bede blogjának látogatottságát nem növelnéd még magad is, a "turbólibsiket" (meg kb. mindenki mást, pl. engem, aki aztán minden vagyok, csak libsi nem) meg nem szórakoztatnád a Kiszel Tünde és egy faék közé pozicionálható egyszerűségeddel... :D