Regisztráció Blogot indítok
Adatok
action12

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy a techpiacon, hogy mire a kutatómérnökök összeraknak egy prototípust, a piaci klíma már nem kedvez az adott terméknek, és még a megjelenés előtt lelövik az egész projektet. A videojátékipar tele van ilyen sztorikkal, olyan sok soha meg nem jelent konzol volt az évtizedek során, hogy simán…..
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...
Tavasszal új műsorral jelentkezik Hajdú Péter a TV2-n, aminek a címe Showtime Hajdú Péterrel  lesz. A kéthetente képernyőre kerülő műsorról annyit tudtunk meg, hogy nem klasszikus értelemben vett talkshow lesz, hiszen Hajdú Pétert sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy stand-upos lenne,…..
action12 2016.02.22 12:02:11
A Day of the Tentacle a világ egyik legjobb kalandjátéka, ezen nem nagyon szokott vita lenni - azon már inkább, hogy van-e értelme felújítani úgy, ahogy a Double Fine (az eredeti alkotó, Tim Schafer cége) csinálja. A Grim Fandango (a világ másik legjobb kalandjátéka) ugyebár tavaly…..
IDDQD Checkpoint 1x13: Esportok 2015.10.25 20:49:22
Még éppen sikerült a hét legvégén teljesíteni a podcastpenzumot, és mielőtt hétfőre vált az óra, még begurítok egy Checkpointot a vasárnapba, akárcsak Kodiak egy gránátot a de_dust2 lépcsőfordulójában. Aki esetleg nem tudja, kicsoda Kodiak, és mi az a de_dust2, feltétlenül…..
action12 2015.10.26 11:46:09
  A héten Arnold Schwarzenegger újfent eleget tesz immáron 31 éves ígéretének, miszerint visszatér. De hogyan is volt, mikor először tért vissza? A Terminátor 2.: Az ítélet napja nagyot szólt a kasszáknál szerte a világon – köztük Magyarországon is. Felderítettük, amit tudni lehet az első folytatás…..
Mikor tavaly szeptemberben az Alien - A nyolcadik utas: a Halál újra-bemutatója váratlan sikert aratott (ez itt három különböző link ám :), azaz több mint 10.000 nézőt vonzott be a mozikba, az azt gondozó Pannónia Entertainment szinte azonnal lecsapott a folytatásra, és ugyan a…..
Már csak néhány óra, és kihirdetik az Oscar-jelöléseket. Most először az összes kategória jelöltjeit bejelentik majd a magyar idő szerint 14:30-kor kezdődő élő adásban, méghozzá Alfonso Cuarón, JJ Abrams, Chris Pine és az Akadémia elnökének közreműködésével. A…..
Már törölték azt a fórumbejegyzést, ahol a GOG.com szivárogtatott egyet, de a régi játékokat pár euróért szolgáltató oldalon fut egy visszaszámláló, szóval a hír igaz: újabb klasszikus kiadó játékai kerülnek az oldal kínálatába, és ez a kiadó a Lucasarts. Aki követi a…..
action12 2014.10.28 14:12:07
Ridley Scott szériaindító filmjét szokás gótikus horrornak nevezni, ám az elsőfilmes David Fincher az, aki látomásával valóban középkori keretek közé helyezi a történet főhősét. A végső megoldás: Halál borongós, avítt hangulatot áraszt, remegő gyertyafénnyel bevilágított, hosszú árnyakkal tarkított,…..
Épp ma lenne 47 éves. Korunk, nemzedékünk talán legnagyszerűbb karakterszínésze túl korán távozott. Még annyi nagyszerű karakter megélése és neki köszönhető kiteljesedése, és annyi de annyi felejthetetlen szerep várt rá. Termékeny színész volt: hiányát talán csak jövőre fogjuk igazán megérezni,…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
IDDQD Heti retro: Fallout 2013.09.11 07:41:25
Nnna. Akkor Fallout. Ideje volt már. A múltkori kegyetlen szavazáson magasan nyert, az olvasók fele erre szavazott (a Planescape 19, a Baldur's Gate 31 százalékot kapott), szóval jöjjön minden idők egyik legnépszerűbb szerepjátékának története. Rögtön egy saját sztorival kezdem:…..
aeon flux mijazaki visszavonul 2013.09.01 15:50:00
Szomorú bejelentést tett ma Hosino Kodzsi, a Studo Ghibli elnöke: Mijazaki Hajao, a földkerekség egyik legnagyszerűbb és legeredetibb animációs filmrendezője leteszi a lantot. Utolsó filmje, The Wind Rises hat hete vezeti a japán bevételi listát, és a jelentések szerint ez a rendező…..
aeon flux még több hobbit 2013.06.28 21:15:00
Miután A Gyűrűk Ura-trilógia bővített változataira hiába is vártunk itthon BD-n, így meglehetősen szkeptikusak voltunk A hobbit: Váratlan utazás már bejelentett, mi több félig-meddig már le is leplezett bővített változatának hazai megjelenésére, de mindig vannak csodák. Úgy…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
IDDQD Goldenbloggerek lettünk 2012.09.20 02:07:55
IT kategóriában első helyen végeztünk, hejj. Soha nem áhítoztunk a Goldenblogért, nem is álltunk feltétlen rajongással a díjhoz, de mivel a közönség kontribúciója nélkül nem kaphattuk volna meg, köszi mindenkinek, aki jelölt minket. A zsűrit pedig szeretnénk megnyugtatni,…..
action12 2012.09.20 17:44:22
IDDQD Heti retro: Darklands 2011.08.04 16:30:00
Tudom, régen volt Heti retro, sajnálom is nagyon, de a hosszú ideje működő blogoknál már csak úgy van, hogy a bloggazdáknak néha más dolguk akad (nekem például életem egyik nagy kalandja), és nincs idejük előre betárazni posztokat. Ilyen rovatszüneteket (mert biztosan lesz még,…..
IDDQD CoV az árokparton 2011.08.03 18:44:00
Volt a hétvégén egy retróbuli Árok Party néven Ajkarendeken, ahol a fő attrakció az egykori CoV legénységének megjelenése volt. Minket is hívtak, de aztán úgy alakult, hogy nem értünk rá. Mindenesetre éppen most kúszik fel a YouTube-ra egy jó másfél órás videó a…..
Amikor egy sorozat mellől minden további nélkül feláll a készítő vagy a showrunner (aki a produkció teljes egészéért felel, ugye), és azt mondja a csatornának, hogy bekaphatják az összes faszát, nos, akkor valami nagyon nem stimmel az adott termék körül. A tévében…..
A TCA turné keretein belül nyilatkozta azt az HBO társelnöke,, hogy míg George (mármint RR Martin) ír, addig Trónok harca is lesz, mert nem szeretnének befejezetlen történetet, azt pedig nem akarják, hogy a sztorit másnak kelljen lezárnia. Michael Lombardo, a kábeladó programminggal…..
action12 2011.08.02 17:41:16
@digitime: Nem késő, még csak 1 évad ment le (10 epizód). Ha szereted az igényes fantasyt, akkor érdemes megnézned.