Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye)

0 bejegyzést írt és 4821 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FilmFun Random review: Upgrade 2024.04.17 09:18:10
Az Upgrade egy sokak szerint Tom Hardy hasonmás főszereplésével készült alkotás. Szerintem nem hasonlít egymásra annyira a két színész, ellenben a Venom párhuzam erősebb. De nem akarok spoilerezni, így jöjjön a véleményezés. Ez egy teljesen okés akciófilm. Helyenként elég bevállalós jelenetekkel.…..
A száraz november kampány kapcsán összegyűjtöttünk 7 tényt az alkoholfüggőkről...
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.11.07 15:35:16
@werinter: Vannak árnyalatai, de amit leírtál, az általánosságban igen, jel az alkoholizmusra.

A függőséget jobban megmutatja az, hogy valaki hogyan reagál az alkohol hiányára, mint az, hogy hogyan viselkedik, amikor iszik. Ahogy a rendszeresség is árulkodóbb, mint a mérték kérdése.
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.11.07 16:00:25
@Barkalot: @p.a:

Akinek annyi az élet, hogy munka után álomba issza magát, azt is alkoholizmus.
Még akkor is, ha (ahogy az többen leírták) az alkoholfüggőség nem csak ok, hanem tünet is.
 Henry Cavill éppen Magyarországon van, ebből már könnyen össze lehetett rakni azt, hogy a Witcher című videojátékokból készült tévésorozat is itt készül. Na jó, de pontosan hogyan is fog kinézni Cavill ebben az egészben, mint Ríviai Geralt? A Netflix most megmutatta:..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.10.31 18:01:33
A Sztárok és párok című műsort jobb híján azt hiszem vetélkedőnek kell hívni. A lexikális tudásra építő műsorok egy ideje kimentek a divatból, bár a TV2 pont most készül visszahozni a Legyen Ön is Milliomost (Úgy, hogy közben a Tényekben azt a Vágó Istvánt kutyázzák, aki a formátum mellett elég nagy…..
A TV2 idén ősszel bemutatott egész pályás letámadásának részeként visszahozta tavalyról az elég sikeres Ninja Warrior nevű vetélkedőt, amiben a kistarcsai műkörömépítő és a szekszárdi grafikus is megmutathatja, hogy ő a legügyesebb és a legerősebb az országban. Komoly változásokkal tért vissza a…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.10.09 16:07:24
@mézescsók:
A bikicsunáj-faktorra.
Ez az adás már kínosan jött az egyre vállalhatatlanabb szereplőkkel, akikben annak kellett volna viccesnek lennie, hogy bénák, hogy mit keresnek ott. Mint a zenei tehetségkutatókban a legnagyobb nézettségeket hozó selejtezők.
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Vannak állandó dolgok az életben, például, hogy az új Walking Dead évad marketing kampánya mindig a Comic Conon indul el, egy hosszú előzetessel. Idén sem szakadt meg a sorozat, ráadásul most a szokottnál nagyobb a rajongói érdeklődés az első képsorok iránt, hiszen mindenki azt próbálja kitalálni,…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.07.23 11:39:37
@kommentes nikk:
"Negan ... sosem volt egyértelműen gonosz, emellett összetett, okos karakter,"

Ja, a csávó, aki annyira pszichopata, hogy a kedvenc szórakozása véletlenszerűen pépesre verni, agyonlőni vagy tüzes vassal megkínozni az embereket?!
Nem ugyanazt a sorozatot láttuk...
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
Az úgy volt, hogy hattól már lehet sejtetni dolgokat, héttől meg kezdődik az egész választási hercehurca tévés szempontból izgalmas része, az erre az egy estére kurva drágán lefejlesztett és haveri cégen át megmutyizott szoftver élő tesztelése, ami magában hordozza a bakik csíráját és a felhőtlen…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.04.11 10:36:43
@Androsz:
Ebből a 15-ből akkor ugye 1 darab, ami nem kötődik közvetlenül a kormányhoz, és akkor még nincsenek benne a milliárdos plakátkampányok, az egyéb "kereskedelmi" rádiók, a megyei lapok...

Brutális baloldali médiatúlsúlynak lehetünk tanúi, ez nem is lehet kérdés.
A nosztalgia kezd az ötlettelenség egyik legsúlyosabb tünetévé válni. Nem meglepő, hogy a kreatív válságban lévő amerikai filmipar két képregény-adaptáció között rendre megpróbálja újra eladni nekünk a gyerekkorunkat, de csak vakon tapogatózik a sötétben, hogy régi kedvenceink mitől is lettek olyan…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.04.03 23:25:50
Az HBO techsitcomjánal új évada tegnap este indult, és máris a főcímben relevánsak voltak, tessék csak jól figyelni a baloldali Facebook-logóra! :) Kritikánk hamarosan jön az évadnyitányról. ..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.03.26 11:23:13
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.03.26 12:26:33
@borisz: Az "E" még oké, azt talán rosszul láttam, de az "O"-k helyén biztos, hogy "F" van :) .
Az a helyzet, hogy már évek óta, amikor edzés közben háton fekve végzek gyakorlatokat, akkor MINDEN ESETBEN automatikusan beugrik, hogy ha vége az edzésnek, hazamegyek Columbo-t nézni. Na most, ennek első hallásra egyrészt semmi értelme nincs. Másrészt mivel naponta több órát is edzek, ezért ha…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.03.23 19:09:44
A Netflix berendelte a Black Mirror 5. évadát. Egyelőre ennyi a hír, a streaming szolgáltató nem közölte, hogy hány epizódos lesz az évad és mikor tervezik bemutatni. The future will be brighter than ever. pic.twitter.com/slVeg3VPd7 — Black Mirror (@blackmirror) March 5, 2018 A készítő…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.03.07 10:54:18
@szociál: A 4. évad szerintem már érezhetően fáradtabb volt, több klisével, kevesebb komorsággal. Kb. úgy, ahogy most már ebből is kell évente egy hatrészes évad (amíg igazán ütős volt, addig kétévente készült három "mini mozifilm").
Ettől még mindig zseniális, de szerintem ilyen tempóban ebben sem lesz több, mint további 2-3 évad sajnos.
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.03.07 11:13:59
@szociál:
Úgy legyen :-) !
Valahol mélyen, Amerika egyik sötét bugyrában igen csak tökösnek kell lenned, ha jutni akarsz valamire. A város határát jelző tábla átlépésével egy olyan településre érkeztél, ahol a legtöbb konfliktust már régen nem beszéddel, sokkal inkább ököllel oldják meg. Azonban mindezek ellenére mégis van…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.03.02 14:50:01
Tessék, csak elő kell venni egy ötéves posztot, hát legyen. Spoiler: más szórakozásának elkúrására tökéletesen alkalmas információtöredék egy irodalmi műről, filmről, színdarabról vagy tévéműsorról. Spoilerfób: aki a fentiektől kiütést kap és bekommentel. Troll: aki tudja, mi számít spoilernek…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.02.28 11:15:47
@doggfather:
"R.I.P. Carl"

Ezen mit nem tudsz egyben elolvasni?
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
Van ez a Piramis kontra Fal hiszti, a TV2 lenyúlta az RTL drágán vett formátumát, és rohamtempóban leforgatott belőle egy rakás adást, amivel úgy elverték az RTL-t, mint betyár a a kétfenekű dobot, és persze ezen felbuzdulva most is forgatják az új részeket, mert addig köll ütni a vasat, míg, ugye.…..
A január első hete most bár biztos, hogy a TV2 meglehetősen váratlan sikereiről és az RTL lassan történelminek nevezhető mélyrepüléséről szól. A keddi és szerdai nézettséget már kielemeztük, a tegnap esti még arra is rátett egy lapáttal, a Válótársak meg kikapott egy olyan műsortól, amiben azt kell…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2018.01.05 17:49:58
@PeniValdes:
Terápia?
Két héttel meghosszabbítják a House of Cards forgatási szünetét. Miután kirobbant Kevin Spacey szexbotránya, elég gyorsan történtek az események, a főszereplőt kirúgták a sorozatból, illetve bejelentették, hogy a most készülő hatodik évad lesz majd az utolsó...
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.11.27 11:22:14
@Lets think Béláim!:
A Dallas kibírta, hogy sokáig másik színésznővel kellett eljátszani Ellie-t Barbara Bel Geddes műtéte miatt, ahogy azt is, amikor egy teljes évad repült a kukába, csak mert a nézők úgy akarták. Azért, mert akartak sorozatot csinálni.

A HoC esetében teljesen egyértelmű, hogy Spacey kiesésével már csak a jogi kötelmek tartják életben az évadot, és mert még mindig olcsóbb valamit forgatni nettóban, mint hagyni a fenébe. Biztos vagyok benne, hogy a "muszáj" miatt olyan is lesz, megúszós és nyögvenyelős. Különben felmerült volna, hogy másik színésszel csinálják meg.
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.10.05 08:59:24
@Raven!:
Egyértelmű volt a szabály, hogy integetni kell, ő meg "elfelejtett" integetni.
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.10.05 12:30:40
@mentolos lecsó:
Jó, hát azért a majomagyat is eszik nyersen itt-ott naponta, de mégsem gondolnám, hogy az amúgy jócskán kiéheztetett magyar gyomor azt gond nélkül bevenné...

Benedek mindkétszer lelkes volt ezeknél a feladatoknál, hiszen majdnem csak ezek voltak azok, ahol bármilyen fehérjéhez jutott. Most sem a kaja jutott volna először eszembe, mint a rosszullétei forrása, ha a vele együtt játszó Szandi nem lenne rosszul hasonló módon.
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.10.04 15:10:58
@kisbutters:
Jah, nekem is eszembe jutott, hogy ezt inkább zsákban levő golyókkal vagy más, "véletlenebb" módszerrel kellett volna csinálni. Mert ahhoz azért nem kell bűvészinasnak lennie senkinek, hogy lekövesse, ahogy Bence "megkever" öt darab kéttenyérnyi szövetdarabot az asztalon, és akkor még a távolság kérdése elő sem került.
Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki…..
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..
Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.14 14:41:15
@Balfars:
Jó, de hát azért kevésbé látványosan is egyértelművé lehetett volna tenni, hogy a forgatókönyv szerint azt az amulettet valaki más fogja eltenni, már ha Lilla egyáltalán megtalálja.

@djmarco:
+1
Mint mindig, most is a védettségi játék utáni önfaszszopásba átcsapó örömfesztivál, illetve a másik oldalon a búval történő megbaszódás van premier plánéba tolva. Buwayáéknál az a plusz öröm oka, hogy bebizonyították, vagy ahogy Pumped Gabo mondaná, odatették a…..