Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bucbuc

0 bejegyzést írt és 1281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtunk két hete a Twitch Plays Pokémonról, vagyis az év eddigi legérdekesebb és legviccesebb videojátékos kezdeményezéséről: a Twitch egy csatornáján bárki bekapcsolódhatott ugyanabba a játékba, a Pokémon Red gameboyos verzióját irányították így egyszerre több ezren, sőt…..
bucbuc 2014.03.02 17:04:42
@Tomi from Space: Miből gondolod, hogy végtelen számú lehetőség van? Mert neked annak látszik?
Lehet hogy csak egy van, ha mindent szabályok irányítanak, akkor ilyen bonyolult rendszerben sem történhet semmi másképpen.
Azért mert nem ismered az összes összefüggést (vagy mert nem tudod, vagy mert lehetetlen megismerned) az nem jelenti azt, hogy nincsenek.
bucbuc 2014.03.02 17:06:49
@manson karcsi: Ja, ez kb annyi idő alatt jött volna létre csak a "véletlen" okából, mint a majmoknak a könyv.
Számunkra soha.
bucbuc 2014.03.02 17:07:36
@killercsiga: Még durvább ennél csak az, ha nincs ennyi sok variáció. Sőt csak 1 van.
Nem nagyon bírja a tréfát Szinetár Dóra és volt férje Bereczki Zoltán. Felháborítónak tartják azt is, hogy közszereplőként bárki véleményt formáljon rólunk, vagy esetleg kifigurázza őket, erre utal legalábbis, hogy Bagi-Nacsa róluk szóló paródiáját egyszerűen…..
bucbuc 2014.02.26 15:25:43
@5353: Senkivel sem rosszindulatú, a tények kinek hogy esnek.
A Vastagbőr töltötte fel Youtube-ra a Kossuth Rádió délután kétórás híradójának azt a részletét, amiben Török Annamária műsorvezető a kövezőket mondta: "Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda…..
bucbuc 2014.02.21 13:50:39
@horcsogpofi: Nagyon irigyellek, hogy te ezekből az információkból halálbiztos vagy mindenben.
Tényleg egyszerűbb így az élet.

A kétség legkisebb szikrája se merüljön fel benned.
Az index.hu vagy a 444 vagy a többi véletlenül sem manipulál, nem hallgat el és nem egyoldalúan mutat be dolgokat. Minden témában objektívek, nem is emberek írják és szerkesztik, csupa grál lovag.

Csak a másik oldal manipulatív, azt is óvodás szinten teszi.

Még jó, hogy ez ilyen egyértelmű ahogyan te látod, hogy lehetnek mégis ilyen hülyék néhányan, hogy ezt a napnál világosabb dolgot nem úgy látják mint te, hát ki érti ezt.

Biztos mind hülyék. Nem te. Ők.
bucbuc 2014.02.21 14:56:34
@falomb: Na most még az egyszer elmondok valamit. Akinek van némi affinitása hozzá, az gondolkozzon, játsszon el a lehetőségekkel.

1: "Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a
racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális
megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a
rációt."

2: "Kinek az érdeke?"

Pl: Nyakonlőttek egy önkéntesen segítő fiatal lányt.
Lövik a tüntetőket a tetőről a mesterlövészek. (...)

Én nem állok egyik oldal mellé sem, miért tenném. Az egyetlen oka annak hogy írok, az hogy mennyien tartják magukat az egyedüli igazság birtokosának.

Ha valaki unatkozik, kicsit gondolkozzon. Ha nem az se baj.
  A szír forgatókönyv? Ukrajnában már nem csupán tüntetnek. Ukrajnában Szíriához hasonlóan amerikai-orosz csata zajlik. Az ilyen exportált nagyhatalmi vetélkedések sajátosságaként pedig a helyi társadalom élete, vagyona és politikai lehetőségei pusztulnak. Ukrajnában…..
bucbuc 2014.02.21 14:00:21
@béla a görög: Jelenleg egy éves nyugdíjkifizetésünk több mint a paksi projekt.
Arra is hitelt vesznek fel a gyerekeid nevére.

Ebből legalább épül valami, aminek a gyerekeid is hasznát látják.
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
bucbuc 2012.09.23 23:32:44
@FlybyWire: Nekem akkor volt c16-om, nem volt adás mert akkor nem kellett küzdeni, hogy a gép menjen, ne a tv adás. Erre emlékszem (?).
Charles Mansion levelet írt Marilyn Manson-nak, és elég nehéz kibogozni, hogy mit is akar konkrétan, de igazából lehet meg is ijednék, ha érteném. Egy alapítványt megemlít, valószínű annak akar hírverést. Itt a levél angolul, fordítást péntek este tényleg vártok? It’s…..
bucbuc 2012.09.21 20:23:06
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
bucbuc 2012.09.21 16:33:30
@teotwawki: mindkettő.
Szamárpad Meghal az OKJ is 2012.09.20 13:12:27
A felsőoktatás után úgy tűnik, most az OKJ-t nyírja ki a kormány. Drasztikusan csökkentik a képzések számát, az indoklás szerint sok az átfedés az egyes tanfolyamok anyaga között, ezért sokat összevontak, így elvileg több munkakörben is el lehet majd helyezkedni egy-egy OKJ-s bizonyítvánnyal. Az…..
bucbuc 2012.09.21 11:09:29
@Belagezapista: Pontosan, nem egy szakmából tudok olyan elképesztő tantervet, hogy beszarás. Még itt is abszurd. A gyakorlatra jövő diák SEMMIT sem tud, SEMMIHEZ sem ért az adott szakmából (informatikai részterületei).
Ezek az iskolák meg felnyalják a támogatást a gyerek meg 26 éves koráig végzi ezeket a semmire se jó papírgyárakat.
bucbuc 2012.09.21 11:11:19
@mzsuzsi: Több értelme van az biztos.
Még próbáljuk feldolgozni a friss Goldenblog-elsőséget, de a minimum, hogy még egyszer megköszönjük mindenkinek, aki nevezett minket és aki szavazott ránk. Valójában gőzöm sincs, hogy ment ez az egész, annyi biztos, hogy mi két nappal ezelőttig azt sem tudtuk, hogy bent vagyunk…..
bucbuc 2012.09.20 19:40:17
@Gretzky99: Mert most miről írsz? Konzolról?

Egyébknt nekem is van xbox, de hogy ilyesmit (vagy bármit) játsszak rajta... Értelmetlen.
Gyereknek jó a lagos kinect, ennyi.
Sok olvasó tette fel a kérdést az elmúlt hetekben, hogy mégis mi értelme felkészülni, mi rossz történhetne Magyarországon? Hiszen egy viszonylag szerencsés földrajzi elhelyezkedésű, mérsékelt éghajlatú országról beszélünk, ahol gazdagok az erdők, elegendő vízkészlettel és…..
bucbuc 2012.09.20 19:13:23
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
„Túl jók" a számaink! Talán sosem tudjuk meg mire gondolt Giró-Szász András, amikor ezzel a kijelentéssel élt. A Matolcsy György fémjelezte gazdaságpolitika csődje után úgy tűnik a kormány kénytelen kihátrálni az államadósság elleni harc mögül is. Mivel még a jövő évi…..
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
bucbuc 2012.09.20 06:32:47
@Könnyen elkaptuk, uram!: Kell a nyugdíjemelésre, az eredeti "szarunk bele csak még a fő szavazótömbnek meglegyen a jó még egy kicsit" gazdaságpőolitika, vagyis a devizahitelek tekintetében is a gyeplő bankok közé dobása is innen ered.

Valami majd csak lesz, csak most még kell egy kis pénz innen is.
Filmdroid Hobbit karakterképek 2012.09.17 10:00:00
14 új karakterkép jött ki a közelgő Hobbit filmhez. Ezeken a törpök mellett Zsákos Bilbót figyelhetjük meg. A képeken  Zsákos Bilbó ( Martin Freeman ), Balin ( Ken Stott ), Bifur ( William Kircher ), Bofur ( James Nesbitt ), Bombur ( Stephen Hunter ), Dori ( Mark Hadlow ), Dwalin (…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
És még többre is számíthatunk, ugyanis Tolkien Hét van, a Hobbit megjelenésének 75. évfordulója; szeptember 22. pedig Hobbit Nap - Bilbo és Frodo közös születésnapi bulijának dátuma. Ti hogy ünneplitek a Tolkien hetet? Peter Jackson úgy, hogy szeptember 19-én bemutatja a Hobbit…..
bucbuc 2012.09.18 18:18:08
@Locassen: Nem volt rossz azért.
Subba Riporter vs. majmok 2012.09.17 10:00:00
..
bucbuc 2012.09.18 10:53:48
@robot_: nagy foguk van a nagyra nőtt vizimajom meg úgy van szoktatva hogy kerülje a konfliktust.
Pedig egy jól irányzott rúgással helyre lehetne tenni a kicsit.
Bakfis Panni leoltja a majákat. Extra: Balázs Fecó és Kefír ezúttal végre statisztaszerepben!..
Erre a hónapra össze lehet csomagolni mindent, sőt, ennél jobb idén még nem volt: Az adóhatóság ráerősített a próbavásárlásokra, sőt egyre kreatívabbak az adóellenőrök, akik olykor kiváló színészi alakítást is nyújtanak. Felhagyott magánpraxisával az a…..
Miközben kormányzati PR szinten a tyúktartásban látják a mélyszegénység elleni küzdelem egyik lehetséges megoldását, valójában egyre több, évtizedek óta tyúkot tartó vidéki család adja el (vagy eszi meg) az állományt és hagy fel véglegesen a kapirgálók…..
bucbuc 2012.09.17 23:24:13
@manager2008: A legtöbb faluban nem is lehet egy portán több 15 tyúknál.
Be van ez szabályozva. :) Még valakinek nagyobb tételben tényleg megérné, akkor meg ki venné a bolti húst? Még rákapna a többi is.
bucbuc 2012.09.17 23:27:15
@eszterencs: Ebben viszont igazad van. :)

A paradicsom valami elképesztő gyógyszerízű szokott lenni a bevásárlóközpontokban. Aki megkóstolja simán megeszi magában annyira finom.

Kibaszott drágán lehet megtermelni, de nagyon finom.
Ha lenne egy Gyurcsány és a nyugdíjasok nevű punk zenekarom, akkor az első számunk a Depeche Mode Strangelove-jának a feldolgozása lenne. A zenekar tagjaiból aztán színi társulatot hoznék létre, és akkor mélyebben belemehetnénk a témába: megrendezném azt az élet írta…..
E heti játékcsajunk egy játéktermi gép. Nem, nem indultunk meg rohamléptekkel a Kurzweil-féle szingularitás felé, a magyarázat a játékipar egyik megmosolyogtató sztorijában keresendő. Nagyjából 12 éves lehettem, amikor rájöttem, hogy a joystick formája olyan, mint egy…..
Úgy néz ki, nyertünk :D Rettenetesen köszönöm mindenkinek, aki besegített, de hát no mivel nagy részében videó blog vagyunk, majd megbeszéljük személyesen is ;) Jövő héten újra indul a show!LET'S DO THIS!..
bucbuc 2012.09.16 11:21:34
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sza sza szakmai, zsűűűri. Az igen! Majdnem leköptem a monitort kólával miattad.
bucbuc 2012.09.16 11:35:56
@doggfather: Rohadtul is kell ám ehhez érteni. :)

Legalább 3 éves blogírói okj szakiskola kell. Utolsó féléves anyag a kattintás a fejlécre anyag.
WE ARE BACK..
bucbuc 2012.09.16 11:17:24
@Tiadlan: gáz bizony.
A Robotzsaru reboot jó ideje a levegőben lóg,  a tervezeten Darren Aronofsky dolgozott, de az MGM csődjét követően távozott a projekt éléről. Miután a stúdió úgy-ahogy kikecmergett a pénzügyi bajból adott egy nagyobb lökést a Robotzsarunak is, José Padilhát ültették a…..
bucbuc 2012.09.15 21:59:10
bucbuc 2012.09.15 23:29:03
@Magyar Vitéz:
distilleryimage3.s3.amazonaws.com/9c484caccfdd11e1a47b22000a1cf766_7.jpg

Ez még ma is nagyon jól néz ki, hát még a 80-as években. Sikerült a ruhát úgy megcsinálni, hogy tényleg fémváz érzetét kelti.