Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoisten

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre divatosabb az indukciós főzőlap, mert úgy reklámozzák, hogy gazdaságos, mivel csak az edényt melegíti és maradékhője sincsen. Csak akkor nem értjük, hogy miért van mégis "H" magas hőmérséklet jelölés az indukciós főzőlapunkon kikapcsolás után. Elég sok a félrevezető információ ezen a területen…..
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
A producerek kétségbeesetten dolgoznak a Magyarországon is látható, Halálos fegyver című sorozat megmentésén - írja a Hollywood Reporter. Aminek az a pikantériája, hogy mindezt azután teszik, hogy ők maguk rúgták ki a sorozat egyik főszereplőjét, a Martin Riggs-t játszó Clayne Crawfordot. Csak épp…..
Volt egyszer, hol nem volt, egy átépítés. EU-s pénzből ment ez is, mint a többi, de volt időszak, amikor egész elfelejtődni látszott. Most azonban azon kapjuk magunkat, hogy Piliscsabára már hónapok óta jár az első villamos vontatású személyvonatpár, reggeli sűrítő…..
Azt ismerik, amikor az állásinterjún beszélget a jelölt és a munkaadó? És mennyi lesz a fizetésem? Kezdetben 150.000 Ft, majd később 200.000 Ft. Jó, akkor visszajövök később! Visszatérő örök kérdés, hogy vajon ki mennyit keres? Erről a munkavállalók nem szívesen beszélnek, és a munkáltatók…..
A Kraftwerkről, Ralf Hütter és Florian Schneider düsseldorfban alakult zenekaráról ma már szinte lehetetlen anélkül beszélni, hogy ne lógna ott felettünk - mint Damoklész kardja - a Kraftwerk hatalmas hatása a kortárs könnyűzenére. Még jobban megnehezíti a dolgunkat, hogy a Kraftwerk nem csak saját…..
A tegnapi sajtótájékoztatójából az Index készített másfél perces videót Németh Szilárdról. Minden benne van a Fidesz utóbbi nyolc évéről és az ország állapotáról. ..
yoisten 2018.02.14 16:39:11
www.investing.com/commodities/natural-gas Világpiaci árak alapján csupán 40%-os felárral kapjuk évek óta a gázt (3-4 éve biztosan)... ennyit a rezsicsökkentéses kamuról

Viszont valóban óriási probléma, hogy Fityesz nem tudd annyit lopni és hazudni amivel utálatosabb lenne az Mszp/Fletó kettősnél.

Sajnos már mostohám agyát is átmosták sikeresen, aki szerint azért voltam influenzás mert a bevándorlók mindenféle kórságot behoztak... no comment
A következő sorok a Gyermekeinkben a Jövő konferencián hangzottak el a gyermekjogok világnapja alkalmából, kivételesen nem 50 fölötti szakemberektől, hanem a Független Diákparlamentet képviselve a fiataloktól. A hitelesség kedvéért nem fogalmaztam át beszédem. Üdvözlöm a konferencia résztvevőit!…..
Az új évezreddel a régimódi akciófilmek kedvelőinek beköszöntött a szűkölködést magával hozó tél, mely azóta is szüntelenül tart. Míg korábban akár egyetlen év alatt összejött annyi kedvenc csak ebből az egy műfajból, hogy akár egy nagyobb toplistát is könnyedén össze lehetett állítani, addig…..
Petrovai László Órarend 2017.09.03 23:00:30
"Környezetemben több, az általános iskolát befejező gyermek kezdi meg idén tanulmányait különböző középiskolákban. Jómagam is tanítok középiskolásokat.Hallgatom a szülőket, nézem az órarendeket, és elborzadok: legtöbbjüknek öt tanítási napból egyszer van hét (7) órája, a többin nyolc (8) és kilenc…..
Mindenki tud mindent: mozogni kell, oda kell figyelni magunkra, jól és okosan kell enni. Eleget kell enni. Fehérjedúsan kell enni, jó minőségű szénhidrátot, kevés zsírt, napi ötször, bla-bla-bla... Ok, de mégis hogy? Beiktatom a mozgást heti 2-3 alkalommal, tök jó, de mi lesz a táplálkozással? 70%…..
yoisten 2017.01.27 14:20:08
Kedves Andrea!

Nagyon szép összefoglalót írt. Sajnos sokan járunk ugyan abban a cipőben.

Egy a tudomány és az orvosok által súlyosan félremagyarázott dologban viszont jó lenne ha változna a gondolkodásmód: ez a napi 5-6 étkezés.
Legnagyobb sajnálatomra még nem találkoztam olyan emberrel, aki ennyi zabálás után fogyott volna akár csak egyetlen egy kilót is (sőt...)! Aki fogyni akar az naponta maximum 2-szer étkezzen, és ezek közt is legyen legalább 8 óra szünet.
Hogy miért nem jó az 5-6 étkezés, és miért leszünk tőle jobban betegek???... ez sajnos viszonylag egyszerű. Ha a nap 24 órájából 16-18 azzal telik hogy a gyomrunk, hasnyálmirigyünk, epénk folyamatosan dolgozik akkor azzal bizony nagyon is ártunk nekik, mert alig van idejük pihenni/regenerálódni. Arról nem beszélve hogy állandóan éhesek leszünk, és ezért fölös kalóriák bevitelére is jóval hajlamosabbak. A sokszori étkezés gyakorlatilag egy folyamatos nasizásba megy át, ami még több túlsúlyhoz vezet.
Valószínűleg aki ezt olvassa tiltakozni fog. De elöbb utóbb belátja hogy igazam van, főleg ha már több sikertelen fogyókúrán is túl van.
Legjobb fogyókúra, ha ritkán de tartalmasabbat eszünk, és több félét (de nem többet!!!) Lásd példának a valódi Japán ételkultúrát, ahol egyszerre 7-8 féle ételt is fogyasztanak, kis adagokban. Aki fogyni akar annak koplalnia kell, persze kimondani ezt könnyebb mint megvalósítani. Mai modern társadalomban, ahol "bármit megtehetünk - mert nekünk jár", nehéz lemondani egy ilyen alapvető tevékenységről.
Kis ismétlés: az úgy volt, hogy nyáron elbontattam egy cserépkályhát és egy konvektort. Így az óra ketyegett, hogy a hideg beálltáig valami legyen helyettük. Gázkandallót akartam, de az elszállni látszó költségek lebeszéltek róla, úgyhogy kikötöttem a klímával való fűtés mellett. Nézzük, jól…..
yoisten 2017.01.23 11:15:53
@Skywatcher: Szia. Légköbmétert kell számolni, ehhez nem kell "szakembert" hívnod. Minden készülék esetén megtalálod, hogy a gyártó hány légköbméteres térhez ajánlja. Én 130légköbmétert tudok 26 fokra felfűteni 2*3,4kw teljesítménnyel, a ház sima 38-as fallal épült, nincs szigetelve pluszban. COP érték fűtés esetén max 4,45 (Hitachi). Nem a készülék vásárlás kerül sokba (az 5 éve 170ezer volt / darab) hanem a magas beszerelési díj, ami koklerek esetén is 50-60 ezer/készülék.
yoisten 2017.01.23 12:14:43
@eßemfaßom még áll: Költözzünk vissza barlangokba! Ott elég vastag a szigetelés (az ablakokon is)

Kíváncsi vagyok mikor fogják veszélyes hulladékká minősíteni azt a sok szart amit most drága pénzért rátukmálnak a szigetelés fetisisztákra! (ja hogy elégetni már most se szabad? nem baj, majd beledaráljuk az oceánokba, vagy kilőjük a napba!)
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Vendégszerzőnk, Lányi András írása   Orbán Viktor legutóbbi moszkvai látogatása óta csupa olyasmi történt, ami igazolja a paksi új atomerőművi blokkok ellen kezdettől fogva tiltakozó szakemberek és civilek aggodalmát.  Egyre több érv szól amellett, hogy a 2013-as moszkvai megállapodásban egy…..
"A nagyszínpad előtti tér nagyjából úgy festett, mintha a Falusi Diszkók Országos Találkozója zajlana éppen, amire mindenki meghívást kapott, aki valaha életében egyetlen lépést is tett a tánctéren a francia slágergyáros akármelyik zenéjére." - mondtuk tavaly…..