Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sYg

20 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt a kérdést fel sem kell tenni, hogy az olasz vagy a magyar főváros éttermei képviselnek-e magasabb minőséget, annyira egyértelmű a válasz. És most véletlenül sem a legmagasabb minőségű római éttermekre kell gondolni, hanem általánosságban, egy teljesen átlagos sarki étteremre, ahova gyakran…..
Andrea sokat repül, és valami rejtélyes oknál fogva állati gyakran végzi a testszkennerben Ferihegyen. Ez nem a kapu, amin mindenkinek át kell sétálnia zokniban, hanem egy nagy fal, ahova szúrópróbaszerűen invitálnak utasokat. A szempontrendszert nem ismerjük, nem is kell, de reméljük, a kollégák…..
Mi magyarok nem csak a gyerekeinknek szeretünk egyedi, különleges, ám olykor szokatlan nevet adni, de a kutyánkat se "kíméljük". Ráadásul csak a képzeletünk szab határt, nem kell semmilyen hivatalba bejelenteni, engedélyeztetni. Néhány kedvencemet osztom meg most. Nem tudom, hogy tényleg adnak-e egy…..
Nem kell szállás, reggel indulunk, este haza is érünk és ízelítőt kapunk néhány igazán zsír európai városból. Télen akár 10 ezer forint alatt kijöhet egy ilyen karika repjeggyel és reptéri transzferrel együtt. Akár gyors kikapcsolódásra vágyunk, akár bevásárolnánk, esetleg csak megismertetnénk a…..
sYg 2016.10.21 20:00:47
@akrosztikon: sajnos az ilyen csapatokra nagyságrendileg 40£ körül indul a jegy már ha jut... Kinti kontakttal esetleg, illetve Tottenhamre tavaly még volt elérhető.
A reggeli wizz cca 7:30-40 körűl lent van, ha gyors a határőr akkor sima liba a vonat, van gyors, ami 25 perc, most is azzal mentünk, az egyéni rekordom 8:55 Buckingham Palace, de csak egyszer :)
A mostani Ltp 8:32 Stp 8:56, ez szombatonként tuti megy, simán megcsíphető
sYg 2016.10.21 20:30:41
@akrosztikon: 40 a "legrosszabb" helyre
Repjegy? Na az az igazi lutri :) szvsz jan második fele, addig a vendégmelósok miatt nem lesz annyira jóárasított. Folyamatosan nézni kell, de én inkább a társaságok saját honlapját nézem, nem a skyscannert, nem tudom van e eltérés. Szóval hajrá :D
Tök szuper a magyar csapat, pezseg a gatyám a sztoritól, de mégis állítsák már le magukat a magyar focit amúgy totál kisajátító, stadionban balhézó gennyek, akik szurkolóknak nevezik magukat, közben szimpla huligánok, akik az otthoni stresszt a szurkolás indokával vezetik le. Hát kanapédrukkerként…..
sYg 2016.06.26 08:34:42
Már négyezer forintért vannak repjegyek Londonba, az igazán ügyesek bő tízezerből összehozhatják az egy napos kalandot reptéri transzferrel együtt. Indulás hajnalban, hazaérkezés éjfélkor, transzfertől függően akár 6-8 óránk is lehet London belvárosában és nem dobunk ki…..
Igazán kalandosra sikerült olvasónk amszterdami útja, aki ahhoz képest, hogy életében először repült, remekül helyt állt, mint problémamegoldó vőlegény (az külön jó rész lehetett, amikor bezárt a reptér, és kirakták őket az utcára). És első blikkre úgy tűnik, hogy…..
Épp ezekben az órákban száguld végig a magyar neten az n+1-ik ostoba, prosztó intézkedés, amellyel a pincemély színvonalon döglődő magyar futball mellett még kitartó maroknyi szurkolót köpik szembe a hatóságok. Ezúttal a yardnak azt sikerült kitalálnia, hogy egy NBII-es meccset…..
Vlagyimir Putyin magyarországi látogatása alkalmával a Szegedi Kattintós szeretné megajándékozni olvasóit egy különleges csemegével. Minden politikai felhangot hátrahagyva nézzük, melyek azok az orosz (szovjet) kötődésű dolgok, melyek hétköznapjaink szerves részeivé váltak…..
Több olvasónk is jelezte, hogy elképesztő hosszú sorok alakulnak ki a budapesti reptéren hajnali 5 óra körül, fél órát alaphangon gyakran kell várni, de esetenként ennél jóval többet. Múlt héten egyik olvasónk simán lekéste a gépét, pedig több mint egy órával indulás…..
A fapados utas egyik rémálma: megvette a repjegyet, lefoglalta a szállást, kifizette a koncertjegyet, aztán egy hónappal az út előtt azt mondja a szolgáltató, hogy bocs, mégse, szar volt a töltöttség, inkább nem repülünk aznap. Pontosan így jártak a napokban azok az utasok, akik…..
sYg 2014.10.01 20:05:40
@harmless88: jaja, 14nap ide oda gond nélkül megy, sajna nekem novemberi, így kiesett a dolog.
mellesleg nem fapadosnál is be lehet szaladni csúnya dolgokba, mint most az AF volt, de itt azért a partner társaságok tudnak segíteni.
Lassan véget ér a folyadékok gépre vitelére 2006-ban bevezetett szigorítás. Az EU annyira tökös, hogy 2016-tól már akár fél liter jeges teát vagy két deci naptejet is felvihetünk a gépre a kézipoggyászban. Már most érvényben van egy enyhítés, amolyan teszt jelleggel, az…..
A Ryanair talán a legkeményebb fapados légitársaság, de ezúttal nem a beszállás intézése, a pukkasztott nullás felárak vagy a késés a téma. Szegény Jánoséknak az az egyszerű igazság fájt jó sokba, hogy pénz nem teszünk bőröndbe. Legalább is, ha jól értettem nem a…..
sYg 2014.08.21 19:14:56
@telkoe: nem is rossz. De aki kinyit egy böröndöt hogy lopjon, az elvágja és nem érdekli. :(
sYg 2014.08.21 19:17:09
@telkoe: 6cm az az 5, de kéziszwrszámot elvileg semmilyet sem lehet felvinni, legyen az fogó, csavarhúzó vagy bármilyen szerszám
sYg 2014.08.21 20:49:07
Közleményben fényezi a Budapest Airport azt a szolgáltatását, mellyel kikerülhető a biztonsági ellenőrzés előtti sor. A Fast Track viszont szerintünk nagyrészt lehúzás: olyan valamiért kérnek pénzt, amit illene ingyen is biztosítaniuk. Az elmúlt időszakban egyre többet állunk…..
sYg 2014.07.29 19:04:07
@Zedder: csak jelzem, ha LHval utazol a Senatorod jó a FastLanere
sYg 2014.07.29 19:07:17
@különvélemény:
Khm.. van saját alkalmazott, de szezonra kölcsönzött is jön, aki bírja és meg is felel, átvételre kerül.
A 20 fő... hogy is mondjam... ha így lenne, akkor a te létszámod alapján 3 munkahely működne. A két oldalon. Szeretnének az utasok.
sYg 2014.07.29 19:19:15
@különvélemény:
amiért a cipőd leveszed:www.dailymail.co.uk/news/article-2047093/Shoe-bomber-Richard-Reid-pictured-inside-US-Supermax-jail.html

amiért az öved: cdn.hiconsumption.com/wp-content/uploads/2012/09/Leather-Belt-Knife-Buckle.jpg

amiért be kell rakni a tárcád: furimuri.hu/img/p/4/2/3/423.jpg

ezért nyúlunk a gatyádba: i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/05/09/article-2141573-12FE9657000005DC-54_634x286.jpg

Igazad van, van millió dolog, amivel galibát lehet csinálni DE!!! Nem mindegy hogy egy minimalizált veszélyes dolog juthat fel, vagy szabadon bármi (értsd Farouk 80gr PETN-je vagy ugyan ő 2kg-al...)
Üdv
Naiv utas nagyon szeretne jegyet nyomtatni, hogy ne miatta alakuljon ki mindig sor becsekkolásnál, de a Wizzair rendszere ezt csak annak teszi lehetővé, aki kifizette a jegyét: Minden évben 4-6 jegyet vesz nekem a barátom Milánóból. Aztán jönnek a bajok. Nem tudok jegyet nyomtatni,…..
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
Messidor még a Malév-csőd idején vásárolt 3 szuperakciós repülőjegyet a Wizzairtől 8400 forintért. Pár héten belül kiderült, hogy nem létező járatra foglaltak, de máshova is mehetnek ugyanannyiért. Így csak most, indulás előtt, a beszállókártya kinyomtatásakor derült ki,…..
sYg 2012.10.05 20:33:50
@Manyecska: szia!
ez az enyém, láthatod a végső fizetendőt:
www.kephost.com/view3.php?filename=j0fozrcs8ezfb7bvpwxi.jpg
Szegény naiv ügyfél nem érti, miért került 51 fontba a kapunál a poggyásza a Wizzairnél, pedig csak a szolgáltatási díjakat kellett volna megnézni az első menüpontnál. Más kérdés, hogy amit a poggyász menü alatt talált a kizárólag a London-Katowice járatokon bevezetett…..
Kicsivel több mint egy hónapja, hogy a teljes low-cost szektor átköltözött a jó kis T1-ről a T2-re, a SkyCourtbe. Hasznos lehet egy kis összefoglaló az változásokról, tapasztalatokról. MegközelítésTömegközlekedéssel a 200E BKV járat végállomása T2, melyre a vonattal…..
...volt olyan eset is, amikor az adós emailben közölte velük, hogy épp most ég az autó. Csupán egyetlen baj van: mindez nem ésszerű dolog. Sőt, kifejezett ostobaság. Minden kár, amit az autóban okoz az ügyfél, az ő adósságát növeli, azaz, ha az autó megsemmisül, az…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
sYg 2012.02.09 11:13:35
@gyongyi70: a példa mindegy, pont ez jutott eszembe, legyen akkor ABC eladó, tényleg lényegtelen.
Egyetértek veled, mindenki leszarja a másikat, de aWizznél is emberek dolgoznak, de bojkottáljuk... dögöljön meg a szomszéd tehene is

Meglesz itt oldva cca 1-1,5 hónap alatt, amig reagál mindenki. Nézd a Ryanair egy agresszív üzletszerző politikát folytat, neki ez ingyen reklám, van leállítva télre 80 gépe, előadja itt magát de szerintem a harmada igaz. De idefog hozni embereket, akik vendégéjszakát töltenek és költenek majd. Amit spórol a jegyen, elcsapja a városban. Én szeretek olcsón repülni, az elmúlt 3 hónapban 5 alkalommal repültem, a jegyár összesen volt kb 40-50eHUF, de alkalmanként elcsaptam még 50-60-at, tehát én is növeltem az adott ország GDPjét az olcsó odajutásommal :)
Nem írsz rosszakat, csak néhol árnyaltabb a dolog, vagy nem olyan infókat kapsz, ezért látsz máshogy dolgokat. Üdv
sYg 2012.02.09 11:20:29
@orient: ok, semmi gond. A szendvicsücsicsomag csak azért került elő, mert nagyon sokan "De ott adnak kaját" lózungot ismételgetik. Nagyon sok maléves barátom van, az a gond hogy pénzszivattyú volt, sokan nem is értik meg, nagyon sokan azért dolgoznak reptéren, vagy légitársaságnál mert szeretik, ezért több mindent lenyelnek. A malév Gh vagy a HelpDeskjük szerintem világcsúcs volt. Üdv!
2012 február 3-án hajnali 6 órakor bejelentették a MALÉV csődjét. Az alábbi felvételek a reptér 2A terminálján és a Lurdy-házban található ügyfélszolgálati irodában készültek a csőd napján. Egy közel 66 éves történet ért véget. Hogy folytatódik-e? A kormányzat…..
sYg 2012.02.03 15:35:28
@fovarosi.blog.hu: gondoltam valami ilyesmi oka lehetett, hely vagy idő
Ezzel a jópofa akcióval kívánt boldog új évet minden jóhiszemű törzsvásárlójának a Wizzair. Persze amiatt panaszkodni, hogy csak 1 napig tartott ki a szupervip-státusz... Szegény iPhone 4S tulajoknak még ennyi sem jutott... Érdemes, megnézni a két képet: az elsőn, látszik,…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
Mai témaválasztásommal biztos sokakat meg fogok lepni... na jó, inkább senkit :) Bár a nagy fehér távolsági buszok fotózgatása nem áll túl közel hozzám, az Airbus 380-ast azért megnéztem. Ez azt jelenti, hogy egy voltam a sok ezer lemming hangya közt, aki a Ferihegy környéki…..
sYg 2011.10.03 14:33:51
@Hamster: ok, tiszta sor,nem gond, ezért írtam le. persze hogy nem érint hogy lemaradtam, engem se izgat, csak példa volt, hogy mi se tudtunk róla.
SXF, az egy repülőnap volt, közönségnek, valószínüleg előzetes tervezéssel. ez itt két cég magánrendezvénye, ahol más, nem céges, odanyomhatja az orrát a kirakathoz, de nem támaszthat igényeket. még én sem, aki belsős... kiváncsi lennék mennyivel előbb jelentkezett be a Lufi, hogy akkor jönnénk... itt még az is benne lehetett volna a pakliban, storno minden, mert Prágában technikás a vas. az első hírek T-30ról szóltak, én le is tettem róla, hogy a felszállást megleshetem.
1szó mint 100, csak az nem tetszett, ahogy leírtad, mintha mindenki a kis emberek ellen lenne, miközben te is láthattad, mennyi ember örült annak a kb 35mp-nek. Mondjuk becsülöm is az ilyen kitartást :)
Üdv.
sYg 2011.10.03 15:13:36
@Hamster: tény, marketing valahogy nem az igazi, embereknek még most is reptér=Malév... nekem is lennének ötleteim, ami reklám érték -ár arányban meglépnék, de porszem vagyok csak...
pl. reptérlátogatásokat szerveznék "földi halandóknak" rendszeresen, nem ad-hoc, repjegyeket sorsolnék...
Teszem azt, London 2 főre, nem lehet nagy összeg egy reptérnek, ilyet sorsolnék havonta azok között akik -és ide bármi, ami a cégnek marketing szempontból megéri (hírlevél, másik BUDról indított utazás jegye, "likeolás" stb)