Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Futó Tivadar

42 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor nemrég bemutattuk az adidas MiCoach Pacert, azt írtuk, könnyen beüzemelhető, villámgyorsan megtanulható használata, amely hamar rutinszerűvé válik. Jelentem, kézhez kaptam az eszközt, túl vagyok ezen a manőverem és pár bosszantó apróságot szeretnék megosztani, amelyet…..
Futó Tivadar 2011.08.11 16:54:04
@fuck me i'm famous: Szia, a központi egységen neked kell kézzel kiválasztani az edzésterv hányas programját szeretnéd futni. Ehhez nyomd meg a készülék tetején, annak bal oldalán található gombot, majd ha ezzel megvagy, nyomd meg a bal oldali zöld lámpa melletti futó ikont. Ezután menni fog! Ha mégsem, írj ide újra nyugodtan, megoldjuk valahogy!
Átdolgozta, felfrissítette az adidas kedvenc futást segítő eszköze, a miCoach honlapját. Ha valami miatt kritika érhette az amúgy igazán színes, igényes és profin kidolgozott edzésmunkát segítő weboldalt, az az interaktivitás hiánya volt. Ezt orvosolták most egy…..
Addig kell ütni a vasat, amíg meleg - szokták mondani. Valószínűleg így gondolkodik Yohan Blake, a 100 méteres síkfutás világbajnoka is, aki három napon belül kétszer futott egyéni csúcsot Berlinben, majd Zürichben (amely egyben az idei év negyedik legjobb eredménye).Az Usain…..
Ha lankadna benned futás közben az elszántság, a szellem, akkor ne feledd, új céllal belevágni minden új hétbe erőt, motivációt és örömre, elismerésre ad okot. Amint kiválasztottad a miCoach-on keresztül edzésterved, találj ki reális és mérhető célokat, és figyelj oda, hogy…..
Soha nem felejtem azt a két 2009-es augusztusi estét, amikor Usain Bolt megdöntötte a 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcsát Berlinben. Ezek után nem csoda, hogy epekedve vártam Tegut, még ha lehetett is sejteni, az idén a jamaicai nincs bombaformában. Aztán jött a rajt, és…..
Eddig rendre csak a pulzussal foglalkoztam, mint az adidas miCoach Pacer edzésterveinek alapja, pedig ennél sokat többet tud a rendszer. Tiszta és átlagsebességet, lépésszámot mér és ábrázol távolság vagy eltelt idő függvényében minden egyes tréning során.Korábban említettem,…..
Unod már, hogy mindig ugyanaz a hang diktálja a tempót a MiCoach Pacereden? Akkor ideje váltanod, a választék óriási, és többek között olyan sztárok utasítására tréningezhetsz, mint Andy Murray, David Villa, Jessica Ennis vagy Derrick Rose! Először nézzük, hol tudsz…..
Az utóbbi napokban éreztem, hogy egy-egy futás után másnap görcsszerű fájdalom jelentkezik mindkét térdem felett, de mintha a térdízületeim sem lennének rendben. Inkább pihenek egyet.Amikor elkezdtem a kocogást tudtam, a nyílt utcán betonon, aszfalton teljesítem majd a…..
Két hete írtam arról, nem egy nagy ördöndősség az edzésprogram kiválasztásának folyamata az adidas MiCoach oldalán. Picit nehezebb feladat elsőre a rengeteg terv között eligazodni, főleg angol nyelven. Most útmutatóval szolgálok, bemutatom, melyik mit kínál, így segítve a…..
Evés közben jön meg az étvágy - szokták mondani, valahogy én is így vagyok a Formula-1-ből vett fogalommal élve szabadedzéssel. Mivel kint tombolt a 33-34 fok, így nem akartam programot futni, csak úgy magam tempójában. A végén csaltam is, de csak szerencsém volt!Hőségben…..
Két hete írtam arról, nem egy nagy ördöndősség az edzésprogram kiválasztásának folyamata az adidas MiCoach oldalán. Picit nehezebb feladat elsőre a rengeteg terv között eligazodni, főleg angol nyelven. Most útmutatóval szolgálok, bemutatom, melyik mit kínál, így segítve a…..
Napok óta gondolkodtam rajta, hogy kilépek a mókuskerékből és futok egyet úgy, mint régen: saját kedvemre, tempómban. Félreértés ne essék, kiválóak voltak az eddigi edzések, de továbbra sem próbáltam ki magam teljes erőből mozogva. Most pótoltam és nem utasításokra róttam…..
Szerintem azt még nem említettem, hogy sportújságíróként dolgozom. Ez pontosan az a munka, ahol a nyolcórás munkaidő soha nem annyi. Persze ehhez az évek során hozzászokik az ember, de mikor három nap alatt kijön túlórában egy újabb műszak, az kicsit frusztráló - főleg ha a…..
Nem volt véletlen, hogy Steve Mullings azok után, hogy kilencéves pályafutása során soha nem tudta áttörni a 10 mp-es álomhatárt, az idén hirtelen két tizedet javulva 9.8 mp-es egyéni csúcsot teljesített. A jamaicai sprinter doppingolt és nem először!A Gleaner című helyi napilap…..
Már egyszer futottam ilyen programot (lásd felső kép), de csak megerősített az érzésben, a sárga kedvenc színem. Háromszor egy percre ugyanis a mai napon (lásd alsó kép) ismét belekóstoltam a lendületes futásba. Remek volt, jól is ment - nézzük a…..
Azt már megmutattam, hogyan kell beüzemelni a MiCoach-ot, hogyan kell edzésprogramot választani és betölteni az eszközre, de van bőven funkció, amelyről eddig nem esett szó, és bizony hasznos lehet mindenki számára. Ilyen a futóútvonal térképi ábrázolása!A miCoach Pacer az…..
Nemrég értem haza, teljesítettem a harmadik futást a MiCoach-csal, amely papíron azonos volt, mint az első, de valójában kétszer olyan jól sikerült. Nem hiába, gyorsan összebarátkoztam az eszközzel!Még mielőtt beszámolnék tapasztalataimról, egy pillanatra visszaugrom arra a…..
Pénteken este váratlanul egy focimeccsen kötöttem ki, ami alaposan kimerített, így vasárnapra halasztottam a futást. Szerencsére az előttem álló program inkább pihentető, így nem lehet vele gond.Miután visszaértem szüleimtől Budapestre érkezett a telefon, jönnék-e…..
Mivel csak egy napot voltam itthon, de futni mindenképp akartam, így este 10 felé fogtam magam és elindultam. Izgalmakban nem volt hiány, volt itt vihar, sötét BMW, kóbor kutyák és fekete macskák is!Dörgött, villámlott egész este, ám mindez nem szegte kedvem és a második 25 perces…..
Nyaralás és a szokásosnál több munka miatt több mint egy hónapja nem látogattam meg szüleimet, ezt az elmaradásomat pótolom most, a friss vidéki levegőt pedig illik kihasználni egy kocogással. A második edzéssel folytatom a stresszoldó futóprogramot!Mikor elindultam,…..
Huhh! Elég  zaklatott futáson vagyok túl, volt bőven dolga a MiCoach-nak. Ha lenne lelke a készüléknek, mondhatná, na ennek aztán beszélhetek, úgyse hallgat rám! Persze minden kezdet nehéz, a lényeg pedig az, teljesítettem az első küldetésem!Néhány hete új albérletbe…..
Sziasztok!A melónak mára vége, hazaértem, óvatosan vacsoráztam, az imént pedig csatlakoztattam a MiCoach-ot a gépemhez, edzésprogramot választottam és máris indulok első futásomra, ezelőtt jelentkezem be.Hogyan választunk tervet? A felső, fekete alapon zöld ikonsorból a…..
Sziasztok, Futó Tivadar jelentkezik!Különleges lehetőséghez jutottam az adidas révén, amely holnap, azaz augusztus 1-jén egy hónapra rendelkezésemre bocsátja a Micoach Pacer névre hallgató edzést segítő eszközét. Gyermekkorom óta élek-halok a fociért, amelyhez az alaperőnlétet…..
A futás igazán élvezetes és egészséges sportág, de ha nem vagy óvatos, megviselheti a szervezeted, így a lábad, a lábfejed, de leginkább a térdedet. Miért érzel fájdalmat, és mit tehetsz ellene? Erre adunk most magyarázatot!Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy micsoda terhelést…..
Nem csupán a tegui atlétikai világbajnokságot, hanem a szezon hátralévő részét is ki kell hagyni minden idők második leggyorsabb sprinterének, az amerikai Tyson Gaynek.A hosszú ideje makacs csípősérüléssel bajlódó vágtázót kedden megműtötték, s orvosa hat-kilenc hét…..