Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasziansz

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wild West Solitaire Vadnyugati környezetben játszódó egyszerű ám élvezetes pasziánsz játék, amelyben felülre már nem is nekünk kell rakni a lapokat, hanem a gép automatikusan megcsinálja ezt helyettünk! ..
Pasziánsz Online Pasziánsz 2011.04.28 16:55:43
Ingyenes Pasziánsz Úgy nevezett árnyékjáték ez az online pasziánsz, amelyben valós ellenfelek korábbi eredményei ellen játszhatsz. Azaz felül kell múlnod másik játékos eredményét és így tudsz nyerni ebben az ingyenes pasziánsz játékban: ..
Bahamas Solitaire Igényes, ingyenes online piramis jellegű pasziánsz játék, amelyben célunk a szokásos: szedd le a kártyákat sorban úgy, hogy a végére egy lap se maradjon az asztalon: ..
Solitaire Titans Ingyenesen játszható online pasziánsz játék, klasszikus szabályok szerint játszható: ..
Pasziánsz Tripeaks Pasziánsz 2011.04.11 02:58:40
Sheriff Tripeaks Tripeaks típusú pasziánsz játék, persze a cél itt is az, mint a hagyományos pasziánsz játékoknál, hogy a végére egy darab lap se maradjon az asztalon... ..
Pasziánsz Pasziánsz Játék 2011.04.11 02:53:09
Pasziánsz A klasszikus pasziánsz játékok mintapéldája nincs túlbonyolítva ez az egyszerű kártyás játék és a hagyományos pasziánsz játékszabályai szerint játszható. Amennyire egyszerű annyira jó ez a játék... ..
Nertz Solitaire Pasziánsz Játék A Nertz Solitaire egy nagyon különleges pasziánsz játék, amelynek egyik legnagyobb érdekessége, hogy kártyalapokon nem a megszokott franciakártyás figurákat találjátok, hanem számokat. A játék azonban a klasszikus pasziánsz játékok szabályain…..
NetSztár Kicsit hideg van 2011.03.27 17:17:00
pasziansz 2011.03.28 05:45:13
Egy újabb ingyenes online pasziánsz játék a Spider Solitaire, amely kártyajátékban a feladat a szokás szerint az, hogy a végére egyetlen egy lap se maradjon az asztalon:   Spider Solitaire  ..
Ez a táblás játék a Pasziánsz és a Madzsong játékok egyfajta keveréke amelyben a végső cél természetesen az, hogy egy darab elem (kártyalap) se maradjon a játék végére:   Moon Elf Mahjong..
Pasziánsz Solitarie 2011.03.28 05:12:00
Kezdjük is mindjárt egy egyszerű ingyenesen játszható online pasziánsz játékkal a sort, amelyben a pasziánsz játékok hagyományait követve az a cél, hogy a kártyapakliból a végére egyetlen egy kártyalap se maradjon!  Solitaire Game  ..
Pasziánsz Pasziánsz 2011.03.28 05:04:00
Ha szereted a pasziánsz és nem pedig a "passziánsz" játékokat akkor itt a helyed, ugyanis ez a blog most neked a legjobb pasziánsz játékokat fogja összegyűjteni egy helyen. Ha szeretsz kártyázni, szereted a kártyás játékokat nézz vissza ide minden nap, hiszen jobbnál jobb…..