Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rednyull

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illusztráció: Parkanyi Tamas Photography Ha azt mondom, hogy Metrowagonmash jármű kedvelők csoportja, akkor az valószínűleg nem hoz lázba senkit, mert senki nem érti, miről is van szó. De ha azt mondom, "a jó öreg kék metrók", akkor mindannyiunknak könny szökik a…..
Ha valaki látta a Suszter Baka Szabó Kém című filmet, bepillantást kaphatott a titkosszolgálatok működésébe még a egy másik technikai szinten lévő világban. Mára azonban a már a pontos információk korában el engedhetetlen, hogy tudjuk, éppen ki hol van, vagy éppen mi hol…..
Sokan megsiratták a lángoló várat Szlovákiában és Magyarországon is, amelynek a nevét még ti is szlovákul mondjátok. A különböző médiumok és technikai eszközök széleskörű használata miatt, a szélesebb nyilvánosság talán először szembesülhetett a térségben egy…..
Új MÁV blog A bunkó bringások 2011.10.07 18:59:00
Nem irigylem Pretoryant, aki biciklijével utazott haza a MÁV segítségével. A baj ott kezdődött, hogy kimaradt a vonat, így mindenki csak a következővel tudott hazautazni, mely csak egyetlen Flirt-ből állt. Sajnos a dühös utasok a Flirtben velük együtt szorongó három…..
rednyull 2011.10.09 21:55:58
@Benbe: ...így hát egy se ment oda meg is szűnt az iskola...
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
rednyull 2011.09.10 23:17:08
@Szergej55: Pontosan.
Ua. mint az árvízkárosultak, akinek, van biztosítása annak a biztosító akinek nincs annak az állam fizeti.
Költői kérdés ki fog ezután biztosítást fizetni?
Röhej ez az ország.
Felvirradt a nagy nap. Korán keltem, kimentem a Ringre. Reggel 8-kor már két sorban araszoltak az autók, és már a második parkolót nyitották meg a rendezők, mert az első addigra fullon volt. Pedig a műsor csak 9-kor és "csak" warm up-pal kezdődött. A nézők pedig egyre…..
rednyull 2011.06.05 21:27:46
@lwhite: Beleszámítva:)
Nem látszik a videóból hogy az előtte haladó korábban fékezne. Ugyan olyan ütemben csökken a kanyar előtt az 1-2 távolsága mint a 2-3 távolsága.
szvsz ez csúnya volt;)
Tisztelt Terror!   A minap állásinterjún volt balszerencsém részt venni. Tavaly diplomáztam, eddig dolgoztam egy cégnél, amely sajnos tönkre ment, így nekiálltam a keresésnek. Egy multi céghez küldtem el legutóbb az önéletrajzomat, be is hívtak e hónap 19-én 10 órára.…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
rednyull 2011.05.13 19:48:27
@suhanyc: Ez így igaz, MTB-vel elmegy, és a legtöbb helyen ilyen szellemben építik a kerékpárutakat. Ez kb. olyan mitha csak a terepjáróknak megfelelő minőségben építenék az autóutakat. Utána meg csodálkoznak hogy az úttesten tekerünk.
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
rednyull 2011.04.30 20:16:41
@-taz-: Gyalogosokra is chipet, járdaadót nekik!

Nade félre a tréfával, én ugyan városban közlekedési céllal nem brigázok, de rendkívül kedvelem őket. Ugyanis nem károsítják az egészségemet. Míg te igen. Szóval még több adót az autósokra (dugódíjat)(én is autózóm mikor szükséges) stb. és ebböl fejleszteni a kerékpáros infrastruktúrát, tömegközlekedést.
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..
Ment már 220-szal, de csak görgőkön, szabad ég alatt eddig „csak” 171 a rekordja. Nagy György újabb idényt kezdett, hogy egyszer az amerikai Nagy Sóstóban új kerékpáros sebesség-világrekordot állítson fel. Csütörtökön a szél nem kedvezett, de Vecsés és Üllő…..
Végre itt a jó idő, ismét többen szállnak biciklire, ami nagyon pozitív több szempontból is, ugyanakkor több a veszélyforrás, jobban oda kell figyelni. A bringás társadalomban is megvannak az ésszel közlekedők és a szabályokra fittyet hányók, vagy pedig azokat…..
rednyull 2011.04.05 11:39:04
@babel:
>>Amíg a kerékpáros nem tart jobbra, nem >>kérhet számon az autóson egy másik szabályt.

Az a baj hogy az autósok többsége azt várja el hogy a padtkán közlekedjen a kerékpáros.
Én ott haladok ahol ahol az autók jobb kereke halad. A KRESZ sem írja elő a szoros jobbra tartást. Ja hogy így nem tud elmenni mellettem az autós két centire ha szemből is jönnek. Hát ez a cél többek között.